Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ az adónak bezavart a külsõ-belsõ hõmérõm rádiója, a kocsi megbolondult, a hõmérõrõl meg eltünt a külsõ jel :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Passz...ugylatszik az ido az emberek forumozos kedvet is elveszi...
Szülinapodra megveheted tõlem a hajót <#hehe>#hehe>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Nemrég még benne voltunk a TOP10-ben most meg nap 5-10 hozászólás
Nekem nagyon bejött, bár egy kicsit nagyobbnak tûnek a csatok, a kelleténél de gyönyörû!! Fõleg az esztergált csat a király!!
Nekem igy néz ki készen!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Hepí Börzdéj Petya!!!<#vigyor>#vigyor>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Boldog szülinapot Petyus ! :)

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mivel ma megleptem a 6500-dik postom itt (regisztralva) az sg-n...nyomtam egy kis onarckepet! <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3>
Mikor leírtam már gondoltam, nem lesz teljesen egyértelmû, lehet olaj volt,
de ott ahol muszály fém alkatrészeket használi, ott vannak megfolyások Pl: antenna fellépõk (ez nem biztos, hogy eggyezik a "madár" anyagával) ilyenekre gondoltam.
de linkelek
ez, meg ez
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
En a folyatott higitott feketenek vagyok a hive...de sokan csinaljak az erosen bepacsmagolt majd fultisztioval/rongyal lemosos technikat is! Ezekrol tobbszor is volt mar a topicban szo! Pl nem olyan regen vagtam be egy 32-es Su-27-est annak a kepanyagaban is van tobb megoldas a panelezesre.
--->Hepi Börzdéj Petya!<---
Áhhh nem soká lent lesz a Pacific Fighters és lehet írtani a Japókat vagy fordított esetben az Amcsikat!<#idiota>#idiota>
"Rozsda" ? :DDDD Nem szoktak a gepek roszdasodni..egy ket kiveteltol eltekintve...mert az aluminium meg a titan mega kompozit muanyag nem roszdasodik :P Olajfolyas, korom az lehet boven de rozsda az nem..mag Mig-25-on mert ott acel a vaz ami roszdasodhat...vagy egyes orosz tipusokon az elvileg "rozsdamentes" acel vedoburkolat, pl gepagyuknal...roszdasodhat..de mashol meg nem lattam rozsdat repulon<#smile>#smile>
A cockpitrõl viszont van egy két használható fotó.
Hááá!!!! Kérés ha mész a repülõnapra csinálhatnál pár fotót a Typhoonról leköteleznél. Én sajna men tok Lmenni, a melóm miatt. :(
A linket köszi<#worship>#worship>

Sok kopas biztos nincs meg a gepeken! Hisz meg csak most kezdodott a szeria gyartasa/atadasa. Fenykepeket keress, foleg "walk around"-ot azaz reszletfotokat.
Ja szeretnék egy "hogyan csináljunk repülõt" doksit van valahol... valakinek... valamilyen. Gondolok a panelvonalakra, kopásra futóakna feljavításra, meg még sok érdekes dologra!
-------------------^.^ Istenéltessen Petyus!!!! ^.^--------------------
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
nincs valakinek eladó kompresszora? akár pisztollyal együtt is! üzlet esetén el is megyek érte...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
TT-01 alkatrész! Mit jelent, hogy bolti ár alatt?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Petyus!