Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..es jobbra kislany arca?! "Papa mar megint vette egy uj, hulye jatekot amivel ijesztgetheti a szomszedokat...<#idiota>#idiota>
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...köv pill meg "Apa ilyet kérek karácsonyra"...<#idiota>#idiota>
Kolok vagy meg azert* <#beka3>#beka3>..ird be a gugliba....de ha csak kezedbeveszel egy repulos lexikont, vagy enciklopediat is tuti talalsz a tipusrol irasokat!
(regebben Italeri mind 72-ben mind 48-ban gyartotta makettben)
#gugli #kepek
*.: meg ne sertodj..rendben van..en se lexikonnal szulettem...de az evek soran ramrakodott mint a kosz az informacio :D
(regebben Italeri mind 72-ben mind 48-ban gyartotta makettben)
#gugli #kepek
*.: meg ne sertodj..rendben van..en se lexikonnal szulettem...de az evek soran ramrakodott mint a kosz az informacio :D
az alsó géprõl még soha nem hallottam!<#wow2>#wow2>
C-119<#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
C-119<#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
hehe lol a gyerek arca.. :D (nemtudtam eldonteni hogy az oromtol torzult e el ennyire, vagy tenyleg megijedtz ettol az 1/8-as FAMO-tol :D)

Asszem' ha igy halad a Trumpeter, egyre nepszerubb lesz!
http://aircraftresourcecenter.com/Rev1/901-1000/Rev936_nats-preview/rev936.htm
http://aircraftresourcecenter.com/Rev1/901-1000/Rev936_nats-preview/rev936.htm
A téma:
Hogyan vegyünk hajót tõlem.
<#nezze>#nezze>
<#hehe>#hehe>
Hogyan vegyünk hajót tõlem.
<#nezze>#nezze>
<#hehe>#hehe>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
limó :D
a #21023-tol eddig tartott korrigalni....(nem egesz 5 perc, szerkesztessel, feltoltessel, hsz irassal)
(Photoshop rulez)
(Photoshop rulez)
Most nem arról beszélek, hogy mennyire hasonlít az, az eredetijére, nem tetszik az az oltári nagy villogó, eredeti járgányon sem. makett szempontból meg lehetne koszossabb (imádom maketten a koszt :DD)
hú ezt tetszik, elfogadnám
mondtam.. jobban megnézve az elsõ nem is rossz, viszont a második alapból nem tetszik, fõleg a nagy villogókkal
szvsz a legfölsõ,meg alulról a második,harmadik az jó...
nekem az nem tetszik nagyon,amihez a hátot írtam!:DD
nekem az nem tetszik nagyon,amihez a hátot írtam!:DD
Na jó, talán az elsõ nem annyira
Gagyi az összes...
emléxem az F117 kabintetejével mennyit szoptam... nagy feladat volt kifesteni a kereteket :D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ehh az F117-et és a Matchbox helikoptert/Bell/ én is megcsináltam anno... én is olyan 9-10voltam akkor.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Voltam anyámnál és mekerestem azokat a maketteket amiken 9 évesen, vagy még az elõtt ügyködtem. (gyakorlatilag tönkretettem õket).
Megtaláltam, szép rendben a szekrényben:
Csoportkép:
Pár doboz:
Leírás:
Most hogy örülnék egy ilyennek, akkor is jól "szórakoztam" vele:
Megmaradt és ép matricák, ha kell valakinek valamelyik szóljon:
És egy érdekes antik darab, nemtom mi, mondjátok meg:
Leírása:
Doboz tartalmát úgytûnik megkíméltem és elsõ hiánytalannak látszik:
Szóval ezeket áldoztam fel anno.
Megtaláltam, szép rendben a szekrényben:
Csoportkép:
Pár doboz:
Leírás:
Most hogy örülnék egy ilyennek, akkor is jól "szórakoztam" vele:
Megmaradt és ép matricák, ha kell valakinek valamelyik szóljon:
És egy érdekes antik darab, nemtom mi, mondjátok meg:
Leírása:
Doboz tartalmát úgytûnik megkíméltem és elsõ hiánytalannak látszik:
Szóval ezeket áldoztam fel anno.
Igen berakja, mert kell egy kis idõ mire "rájön" a track link rendszere, hogy valahol beszúrtak róla egy képet.
Nem tudtam, pedig tegnap még láttam h berakja a képet...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Szép, szép. és... ... szép
Egyszer raktam be képet, csak már nam tudom honnan de nagyon odab'sz!!!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Köszi, már rátalaátam, igaz ez 1/12-es de használható<#papakacsint>#papakacsint>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!