Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bunkomobilban mar anyira nem is tetszik...sot randa <#nevetes1>#nevetes1><#szomoru2>#szomoru2>
magyarországon engedik a melegek házasságát?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Köszi, de inkább maradok a nõknél<#vigyor>#vigyor>
Meg különbensem vagyok még abban a korban hogy megnõsüljek<#duhos2>#duhos2>
Meg különbensem vagyok még abban a korban hogy megnõsüljek<#duhos2>#duhos2>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
nah jah..rajottem am en is vegul...
enyi golfos kep utan Petyus mar felesegul is fog venni <#idiota>#idiota>
enyi golfos kep utan Petyus mar felesegul is fog venni <#idiota>#idiota>
Emberek,. megjött az a V-napos könyv, qrva jóóóóóóóó A különbözõ oldalakon vannak kapcsolódó dokumentumok, térképek, stb.A könyv hátuljában dokumentumok fordításai is vannak!
nagyon állat, és szép
nagyon állat, és szép
jé télleg <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
tyúúúúúú....<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#eljen>#eljen>
eleinte azt hittem,hogy fekete,de jobban megnézve oldalról ilyen metálstötétlila szerû!😄
eleinte azt hittem,hogy fekete,de jobban megnézve oldalról ilyen metálstötétlila szerû!😄
Hát ez nem jött össze 😊)) (képbeszúrás)
Ez tetszik
ismét egy mad max fílingû' autó! (Porsche 928)(1:24 Italeri)
Trabbi RS 600(1:24 Revell)
IROC-Z Camaro (1:8 Monogram)

Trabbi RS 600(1:24 Revell)
IROC-Z Camaro (1:8 Monogram)

Biztos? Mertha igen akkor rohadt nagy mázlim van 😊))
A Bodenplatte hadmûveletben a Luftwaffe fõleg FockeWulf 190 A-8-asokat használ. A Bodenplatte hadmûvelet az ardennekben lévõ szövetséges repterek ellen irányuló légi támadás.
És nekem a diromámám témája: egy lezuhant FW menetelõ Sherman tank és gyalogság.
(A szövetségesek teljes légierejét meg akarták semmisíteni. Nem sikerült, viszont 479 szövetséges gépet megsemmisítettek. 277 német gép veszett oda, ezekbõl 200-at a saját légvédelmük szedett le. csak azoknak írtam, akit érdekel<#vigyor0>#vigyor0>)
A Bodenplatte hadmûveletben a Luftwaffe fõleg FockeWulf 190 A-8-asokat használ. A Bodenplatte hadmûvelet az ardennekben lévõ szövetséges repterek ellen irányuló légi támadás.
És nekem a diromámám témája: egy lezuhant FW menetelõ Sherman tank és gyalogság.
(A szövetségesek teljes légierejét meg akarták semmisíteni. Nem sikerült, viszont 479 szövetséges gépet megsemmisítettek. 277 német gép veszett oda, ezekbõl 200-at a saját légvédelmük szedett le. csak azoknak írtam, akit érdekel<#vigyor0>#vigyor0>)
carpe diem
Hát... inkább törve van az, mint tekeredve. 😊 Meg nekem a dio bár nagyon tetszik összességében, maga a gép valahogy nem tudja elhitetni velem, hogy most tarolt le egy facsoportot kényszerleszállás után...
A propeller nem hajlott meg? Érdekes.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Kis segítséget kérnék. Van nekem egy Focke-m, csak nemtom milyen fajtájú, Pls segítsetek. (Nagyon régi darab, és elég ronda is, szal azt ne neézzétek<#vigyor0>#vigyor0> A napokban tervezem a restaurálását)
Az Ardennekben vetettek be ilyneket a németek?
Az Ardennekben vetettek be ilyneket a németek?
carpe diem