Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
papirzsebkendo befestve...ennal jobbat ugysem talalsz...meg a ponyvakat is abbol lehet az egyik legjobban imitalni....
Jagi
van olyan hatású szövetem és nem is túl vastag.

PrasCo
Hát még a harckocsikon .<#nyes><#whatever>
Seaweed
Hat azonsok karpit nincs..sot semennyi, az ernyo "hatoldala" van, es az altalaban nagyon eros es durva, majdnem szover zsakszeru anyag. Orosz gepeken meg bor/mubor.
Jagi
ez még a civic, majd utána jon a EF 😊, ha nagyon belefövök, lehet azt az ülést is lekárpitozom 😛

Seaweed
Sok karpit van a repulokon <#idiota>
Jagi
ki milyen anyagot használna kárpitozásra? Ami nem túl vastag vagy nagyok a szõrei stb. (szövet, nem bõr)

DJ Skyline
eléb húzós a tamiya suprából egy do-luck suprát varázsolni!😄D
mondjuk én mondom aki meg bomex suprát akar kreálni!<#idiota>

Jagi
Mibõl?

Tarajos Sül
Oké

Köszi

Csak nem akartam amikor az udvaron játszok vele,és a szomszéd meg hülyének néz!
DJ Skyline
akkor az összes RC-s dedós aki ilyeneket épít,szerel,bütyköl,versenyekre jár,stb?😄
nem dedós...

Tarajos Sül
Szyasztok

Én is szeretek makketezni("szerelni" forrasztani,szilikon ragasztópisztolyt használni stb.)Most épitek egy távirányitású tankot,24V motor 12V kap majd 😊)
elektromágnesek a fogaskerék "elhuzásához" hogy az eggyik lánctalp ne forogjon a másik igen(kanyarodás)ja és egy bazi erös lassitó fogaskerék áttétel)

Szerintetek gáz vagy dadós hogy 17 éves koromban én egy ilyennel "játszanék"?

Mert azt megértem hogy dadós,ha a motor vezetéken keresztül kap áramot,és utána kell menni!

De igy távirányitással szerintetek dadós,ha én 17 évesen ilyet irányitok majd?
modellmaker
Ott vannak a képek körbe 😉 vmi hasonlót szeretnék

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
Fasza, <#eljen> a küszöböket, meg a lökhárírókat, hogy fogod megcsinálni? Van ötleted?

Jagi
Eszelõs 😊

Jagi
Igen ez volt. Jegyeztem, THX!

modellmaker
ez a csávó nagyon ráérõs. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

PrasCo
Ez gyönyörû... és beteg. 😄
Seaweed
Jo hat nekem is tetszik...de ez mar az "undorito" kategoria 😄
kbx
Nekem is, le a kalappal elõtte!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Glpetyus

Nekem személy szerint ez KURVÁRA teccik,nem semmi,hogy mennyi munka lehet benne....<#eljen><#eljen>

Glpetyus

kbx
És a kerék???

Glpetyus
Mert csak aluból akarja,gondolom....

kbx
Dehogynem!!!! csak kell hozzá 20 év😊)

DJ Skyline
mondom,hogy nyugdíjjas😄DD...dolgozó embernek nincs erre ideje,hogy egy saját makettet fargagjon,pláne ilyen részletesen...<#merges2>

Seaweed
Tudod mit nemertek?! Ha valakinek van ideje es turelme egyilyen cucc epitesehez, akkor miert nem huz mar muanyagbol neki egy kabintetot, aztan belerakja keretbe!?
modellmaker
polítozáshoz használom 😄 kajak jó! egy kis rongyra teszek Clint és aggyad neki! a króm cuccokhoz nagyon jó! 😉

Glpetyus

ezdekemény 😮

Seaweed
Ja es elektromos fogkefe? 😄
DJ Skyline
az elektromosfogkefe csiszolóként szolgál,vagy lusta vagy kimenni fogatmosni!?😄D

DJ Skyline
nyugdíjjas..érthetõ!😄D
valamivel elkell tengetni az öregkort'!😄D

modellmaker
az ceruzatartó! 😄DDDDDDDDDD

modellmaker
<#mf1>

DJ Skyline
WOW!😄
a mikiegeres búra is a makett része?😄DDD
<#idiota>

Seaweed
nah erre mar en is azt mondom hogy beteges es nagyon raer 😄
Seaweed
Jo duma..<#bee1>
modellmaker
ha eljutok addig hogy alapozhatok akkor majd rendet rakok 😄

modellmaker
dolgozok. ilyenkor nincs idõ rendet rakni 😄

repvez
Ez az ember nagyon tud.Ilyet még nem láttam nagyon jo részletes szinte müködöképes gépet készit saját kezüleg alubol 1/16-ban.
Aluminium makett
Seaweed
Tekintelyes szemetdomb tulajdonos vagy te is 😄DD
Glpetyus
Van ám kupleráj 😄

modellmaker
Közkívánatra in progress fotók a supráról a galériámban 😄

DJ Skyline
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
hmmmmmmm
nem a www.cardomain.com
???????

Jagi
bocs, egy betû különbség van a kettõ között, én meg nem voltam lég gyros. 😊

Jagi
Még fényévekkel ez elõtt linkeltél egy oldalt ahol jó sok kocsiról volt jó sok kép...
nem emlékszel rá (vagy hasonlóra), hogy melyik lehetett
De engem konkrétan az érdekelne, hogyy volt-e hátul biztonsági öv az 1987-es Honda Civicben és honnan kapcsolódott...<#fejvakaras>

Jagi
Még fényévekke ez elõtt linkeltél egy oldalt ahol jó sok kocsiról volt jó sok kép...
nem emlékszel rá (vagy hasonlóra), hogy melyik lehetett
De engem konkrétan az érdekelne, hogyy volt-e hátul biztonsági öv az 1987-es Honda Civicben és honnan kapcsolódott...<#fejvakaras>

Seaweed
32
Lehet h nekem se😄
sturmtigerem is ott fekszik az asztalomon már egy jó ideje.. hozzá nem nyúltam... aztán még csak a szürke acélszín van rá fújva 😄
Majd egyszer... kész lesz.. egyszer.... 😄

Én is átvenném, de persze nekem se lenne meg hamarabb!<#nyes>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!