Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk én mondom aki meg bomex suprát akar kreálni!<#idiota>#idiota>
nem dedós...
Én is szeretek makketezni("szerelni" forrasztani,szilikon ragasztópisztolyt használni stb.)Most épitek egy távirányitású tankot,24V motor 12V kap majd 😊)
elektromágnesek a fogaskerék "elhuzásához" hogy az eggyik lánctalp ne forogjon a másik igen(kanyarodás)ja és egy bazi erös lassitó fogaskerék áttétel)
Szerintetek gáz vagy dadós hogy 17 éves koromban én egy ilyennel "játszanék"?
Mert azt megértem hogy dadós,ha a motor vezetéken keresztül kap áramot,és utána kell menni!
De igy távirányitással szerintetek dadós,ha én 17 évesen ilyet irányitok majd?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nekem személy szerint ez KURVÁRA teccik,nem semmi,hogy mennyi munka lehet benne....<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Aluminium makett
nem emlékszel rá (vagy hasonlóra), hogy melyik lehetett
De engem konkrétan az érdekelne, hogyy volt-e hátul biztonsági öv az 1987-es Honda Civicben és honnan kapcsolódott...<#fejvakaras>#fejvakaras>
nem emlékszel rá (vagy hasonlóra), hogy melyik lehetett
De engem konkrétan az érdekelne, hogyy volt-e hátul biztonsági öv az 1987-es Honda Civicben és honnan kapcsolódott...<#fejvakaras>#fejvakaras>
sturmtigerem is ott fekszik az asztalomon már egy jó ideje.. hozzá nem nyúltam... aztán még csak a szürke acélszín van rá fújva 😄
Majd egyszer... kész lesz.. egyszer.... 😄
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!