Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
ték

Nekem nyóc, ha ide nem kerûl be a lokó, majd megy a "Foglalkozás,hobby" részhez, a profilban <#hehe>

Glpetyus
hi

Glpetyus
izé

Glpetyus
Próbálj. <#gonosz1>

modellmaker
CSináljak másikat? Megfelelõ igényfelmérés után. Bár egyenlõre csak geronak nem tetszett. Meg mondjuk majd sky eldönti. õ a házigazdi

szerk: átfogalmazom a kérdést. próbáljak meg másikat csinálni? 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Én már nem fogok modosítani rajt. 😊
Ha nem tetszik marad a régi.

Glpetyus
Én nem értek hozzá 😊

Glpetyus
Meg a felírat is inkább a kocsit takarhatná el,mint a T-34 -et <#alien>

Hát akkor tegyél bele, nem nehéz.
Ha gondolod átküldöm a jpg-t.

Glpetyus
Amúgymeg,felháborító,hogy egy hajó sincs a banneren !!!!44

Jaaa. nem baj az autó az autó <#idiota>

Glpetyus
Nem,...modell 😊

<#sir>

Nem makett: ?

geronimo77
nem tetszik
Az az autó nem makett, valamint repülõbõl is van szebb mint egy Tánderbörd alulról

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

#22984 & #22985 thx

modellmaker
Fasza lett!

kbx: A szolnoki versenyen nyertem egy krakkói utat. azt csinálom ott. 😊 aug 26-27-28

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#eljen>

thx
_
Ja, szerintem illik oda, szép is jó helyzetbõl is van fotózva a repcsi 😊)

Seaweed
ha be akarjatok rakni skylinenak szoljatok, o a hazigizda
Mikor lesz bent?
Még a régi van.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Király!!!
Betetted az F-16-ról a képet, amit betettem korábban??<#eljen><#eljen><#worship><#law>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

neked is thx 😊

Seaweed
Jolett 😉
thx<#vigyor0>

kbx
Mit csináls Krakkoban??

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Király a smiley a közepén, fasza lett!<#eljen>

kbx
<#hehe><#vigyor>

Szerencsére nem teljessen az elejérõl kellet.
Na hogy tetszik topik lakók ? <#vigyor>

Seaweed
pffff

modellmaker
most szépen kezdheted elõrõl :S

Büdös picsába.. csináltam a logot.. már ép menteni akartam erre lefagyott a progi....

modellmaker
majd szétnézek krakkóban ^^ rem lesz

már alig várom. pont zsír lesz. szülinapi bevásrlás 😄

kbx
Ebbõl a sztirolból csinálta:

Így néz ki közelrõl:

modellmaker
ja lehet vmi hasonló

kbx
<#idiota>

kbx
Na itt van valami hasonló kéne!!

modellmaker
aha tom
csak akkor vmi bkv mintás sztirol lapról beszéltél aztán azt nem vágtam minek kell az neked az intercoolerhez 😄😄 <#dumcsi>

kbx
Hivatalosan: Metal Siding - Valami vésett, most nem tudom pontosan, multkor utána néztem, a fabulisnál meg lehet rendelni, de abban nem bízom😞

modellmaker
<#love11>

(szív nélkül nincsen 😄 )

<#gonosz1>

Készûl az új logó, aztán amjd eldöntitek, h teccik-e [#gonosz1

modellmaker
mert miylen kéne hozzá??

kbx
Ok megpróbálom elintézni!
olyat én is akartam csinálni, csak most sehol nincs olyan sztirollap ami kéne hozzá!

modellmaker
na hát ennél tényleg több van 😄

Seaweed
Hat Kecsekemetnel jobb biztos...itt szinte semmi sincs...kiveve a mar emlegetett Alfold nagyaruhaz, ahol a jatekosztaly egyik sarka..es konyec...
modellmaker
figy dumáld meg geroval. nekem is kell vagy 5. ha nem megy akkor meg csinálok egy olyat mint brian oldalán van és azt öntetem le.

Seaweed
hopp valalkit kiturtam....sorry 😄
modellmaker
me szted debrecen jobb? 😄D

Seaweed
<#smile>
(Pedig en mar annak is orulnek ilyen szempontbol ha Pesten laknek (Masreszt viszont nem igen koltoznek fel BP-re)