Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hûha, szép a növényzet

DJ Skyline
Seaweed
Multkor kerdeztem hogy van e neki, azt mondta nincs. Nem mondta hogy tud szerezni, ergo nem tud.

Ha senki nem tud 5letet adni akkor kenytelen leszek en rendelni kulfoldrol.
Seaweed

Seaweed

kbx
Na az pont jó ilyenre!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

I.C.ram
Áhh találtam itthon egy Italeri 1:35-ös Leopoard 1A-t. Lehet neki esek 😊
kbx
Szerintem Gerot faggasd ez ügyben, õ van tisztában azzal melyik a legjobb.
Nekem Tamiya van az nagyon jó, de most már abból is több fajta van de gõzöm sincs melyik mikor jó!

Seaweed
Emberek!

Szuksegem lesz polir pasztara! Honnan vegyek, milyet(Tamiya only?) stb!
Seaweed
Nekem tetszik afestes, meg ha fiktiv is.
Seaweed
Az oroszoknal gyakorlatilag az elso ebben a temaban "klaszikus"-kent emlitheto gep a Su-30 (es modifikacioi) volt! Mint ami ketuleses lettere teljes erteku harci gep ,sot egyes modifikacioi direkte epit a 2 fonyi szemelyzetre! (Persze van meg par, de ugye a Su-24, a Su-32/34 mind eleve ketulesenek kezszult, a feladat miatt(latszik is! a ket fonyi szemelyzet egymas melett foglal helyet ezeken a tipusokon!))
kbx
Ok köszi!

pont ilyen migem van, Academy 1/48 a matricáról megismerem! De szerintem szar ez a festés!

Sztem Fabulisról nyugodtan rendelj, csak sajn kicsit drága a futár (GLS)

Seaweed
Van a Mig-29UB melyben nincs lokator, csak Kols (lezeres), es nem tud csak korlatozott feladatokat ellatni! (Pont a lokator hianya miatt)

I.C.ram
Honnan érdemes, akkor beszerezni a cuccokat?
Igen, de pontos, szal ha valami érkezik, vagy elfogy, azt azonal regisztálják az e-boll adatbázisába.. mikor én vettem a flakot, néhány óra múlva már csak az Eõrendelhetõ szócskát lehetet olvasni ..

kbx
Aha így már vili, és a Mig 29-nek a kétülésese?

Seaweed
Ez csak reszben igaz. A sehol a kulcszso! Ugyanis nem! <#idiota>
Az orosz gepeknel egeszen a kilencevenes evekig kulon gyartottak kikepzo valtozatokat melyek nem, vagy csak toredekeben voltak birtokaban a harci valtozatok kepessegeinek! (Persze volt olyan aminek nem volt ketuleses kikepzo valtozata..pl Mig-19(Kinai "licensz" valtozatnak volt ketuleses kivitele de az eredeti orosznak nem...)) Tehat innen a "harci valtozat" megnevezes! (..es ez a Su-7BKL joocskan benne van ebben a korszakban 😉))
kbx
Úgy, hogy azok a vadászgépek, amikbõl van 2 üléses is, azoknak a 2üléses válltozata csak kiképzésre van, éles harcra nem alkalmazzák sehol...

DJ Skyline
Nincsen az Eduardnak az Italeri Willys Jeephez javító szetje!😞(

DJ Skyline
tenksz ezt nem is tudtam!

Seaweed
Ami mellett ott van a "BUY" sarga ikon, az van raktaron!
Seaweed
Nem tudom hogy gondoltad...azt mond meg te.
DJ Skyline
Fabulissal e-boltjával az a baj,hogy minden csak elõrendelhetõ!
Nagyon kevés az olyan cucc,hogy azonnal vihetõ...Érdemes inkább felhívni õket,hogy van e az amit keresel!😊

I.C.ram
Valaki ért itt a Fabulis eboljtához? Nézegetem az árakat az e-boltban, és kivannak oda írva, hogy bruttó ár 3500 HUF, aztán megnézem a képét a makettnek, oda meg az van kiírva, hogy bruttó 5000 forint.. Hogy van ez akkor?
Jaja, ahogy Sky is említette gyakorolj más selejt maketteiden. anno én is egy csomó trükköt egy agyonb@rmolt jagdtigeren próbáltam ki 😊)

DJ Skyline
ha festés a gond akkor gyakorolj valami selejtes maketteden...😊
aztán ha úgy érzed,hogy viszonylag megy,akkor lehet "élesben" festeni!😊

I.C.ram
Összeépítéssel nincs gondom soha, akármilyen durvával megbírkózom, inkább a festés a fájó pont 😊 Ilyen szempontból jobb a nagyobb, mert könnyebb festeni.
kbx
Én úgy gondoltam hogy azok nem légicsatáznak!?

Seaweed
Ez pont ugyanolyan hogy gyak a Mig-15 ketulese verzioja, azza a Mig-15UTI ota minden ketuleses "UTI"-nak hivnak, megha a jelolese mas is! (pl UB, U stb..)
DJ Skyline
kezdésnek 1/72-est ajánlom!😊
viszonylag olcsó,könnyû összeépíteni,nem áll sok alkatrészbõl...habár ez is gyártótól függ,hogy ki milyen minõségben gyártja a maketteit...pl Revell elég jókat csinál...Link

Seaweed
Nem az kikepzo..es a nem egeszen ugy vanahogy szerintem te gondolod.
Harcinak hivjak az orosz doktrinaban(de leginkabb a katonai szlengben) az osszes egyulesest.
kbx
Passz.

kbx
Mér, a 2 üléses gépek nem "harcolnak"??

I.C.ram
Tudna nekem valaki szerezni olcsón jó minõségû WWII-es páncélost? Szeretném elkezdeni újra a makettezést, de félek kijöttem a gyakorlatból 😊
kbx
Új Pro Modell!!! Az Albatrosz jónak igérkezik, igaz álltalában mindig nagyon szinvonalas makettek vannak benne!

Seaweed
Su-7BKL 1/48

Kb ilyen lesz (ez a ref.foto) a mintazata, es a jelzesei..de nem ketuleses hanem harci valtozat.

kbx
<#zavart1>

kbx
Tudom de nem egyszerû, próbáltam csinálni de nem ment majd megkérdezem pontosan hogy csinálta!

kbx
Ismerõs, egy két apróságban eltér de nagyjábol ugyan az!
Nem megymag megcsinálni, én is megszenvedtem vele, ez volt az elsõ maratásom, de jól sikerült!

DJ Skyline
😄DD
milyen gépet is építesz?
elvesztettem a fonalat!<#fejvakaras>

Seaweed
Jovanna <#beka3> Nem ismert mast, oszt osztottam az iisszt <#idiota>
Seaweed
Thx megvolt..bepaneleztem feketevel..megszarad es jon ra a tegnap este 1 oran at kikevert barna 😄
DJ Skyline
direktszûrõt?
Gero így csinálta:
"A levegõszûrõ alja 0,5-ös sztirol lap, a szûrõ anyaga Tamiya maszkoló szallag, a belsõ tölcsér pedig valamilyen ismeretlen eredetû alakatrész tölcsér formára esztergálva."

forrás/Projects/Toyota Supra Geronimo Tuning
😊

kbx
Volt vagy 5 <#idiota>

DJ Skyline
viszont ha az Instruction Sheet-re kattintasz akkor akkor feljön Page1-PageXY és Acrobat Readerrel megnézheted az összeállítási útmutatót!<#eljen>

kbx
Igen, már csak a direktszûrõ kell a turbóra oszt festem csak még nem tudom hogyan csináljam!?

kbx
Szerintem igen, de van egy Shermanos könyvem, megnézem neked csak nem tudom hogy hol van, majd megkeresem!

DJ Skyline
hány éve?😄

kbx
Azta kuva, én 2500-ért vettem anno eduardot a tigrishez! kb ugyan ezek az elemek voltak benne!