Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hûha, szép a növényzet
Multkor kerdeztem hogy van e neki, azt mondta nincs. Nem mondta hogy tud szerezni, ergo nem tud.
Ha senki nem tud 5letet adni akkor kenytelen leszek en rendelni kulfoldrol.
Ha senki nem tud 5letet adni akkor kenytelen leszek en rendelni kulfoldrol.
Szerintem Gerot faggasd ez ügyben, õ van tisztában azzal melyik a legjobb.
Nekem Tamiya van az nagyon jó, de most már abból is több fajta van de gõzöm sincs melyik mikor jó!
Nekem Tamiya van az nagyon jó, de most már abból is több fajta van de gõzöm sincs melyik mikor jó!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Az oroszoknal gyakorlatilag az elso ebben a temaban "klaszikus"-kent emlitheto gep a Su-30 (es modifikacioi) volt! Mint ami ketuleses lettere teljes erteku harci gep ,sot egyes modifikacioi direkte epit a 2 fonyi szemelyzetre! (Persze van meg par, de ugye a Su-24, a Su-32/34 mind eleve ketulesenek kezszult, a feladat miatt(latszik is! a ket fonyi szemelyzet egymas melett foglal helyet ezeken a tipusokon!))
Ok köszi!
pont ilyen migem van, Academy 1/48 a matricáról megismerem! De szerintem szar ez a festés!
pont ilyen migem van, Academy 1/48 a matricáról megismerem! De szerintem szar ez a festés!
Sztem Fabulisról nyugodtan rendelj, csak sajn kicsit drága a futár (GLS)
Van a Mig-29UB melyben nincs lokator, csak Kols (lezeres), es nem tud csak korlatozott feladatokat ellatni! (Pont a lokator hianya miatt)

Igen, de pontos, szal ha valami érkezik, vagy elfogy, azt azonal regisztálják az e-boll adatbázisába.. mikor én vettem a flakot, néhány óra múlva már csak az Eõrendelhetõ szócskát lehetet olvasni ..
Aha így már vili, és a Mig 29-nek a kétülésese?
Ez csak reszben igaz. A sehol a kulcszso! Ugyanis nem! <#idiota>#idiota>
Az orosz gepeknel egeszen a kilencevenes evekig kulon gyartottak kikepzo valtozatokat melyek nem, vagy csak toredekeben voltak birtokaban a harci valtozatok kepessegeinek! (Persze volt olyan aminek nem volt ketuleses kikepzo valtozata..pl Mig-19(Kinai "licensz" valtozatnak volt ketuleses kivitele de az eredeti orosznak nem...)) Tehat innen a "harci valtozat" megnevezes! (..es ez a Su-7BKL joocskan benne van ebben a korszakban 😉))
Az orosz gepeknel egeszen a kilencevenes evekig kulon gyartottak kikepzo valtozatokat melyek nem, vagy csak toredekeben voltak birtokaban a harci valtozatok kepessegeinek! (Persze volt olyan aminek nem volt ketuleses kikepzo valtozata..pl Mig-19(Kinai "licensz" valtozatnak volt ketuleses kivitele de az eredeti orosznak nem...)) Tehat innen a "harci valtozat" megnevezes! (..es ez a Su-7BKL joocskan benne van ebben a korszakban 😉))
Úgy, hogy azok a vadászgépek, amikbõl van 2 üléses is, azoknak a 2üléses válltozata csak kiképzésre van, éles harcra nem alkalmazzák sehol...
Fabulissal e-boltjával az a baj,hogy minden csak elõrendelhetõ!
Nagyon kevés az olyan cucc,hogy azonnal vihetõ...Érdemes inkább felhívni õket,hogy van e az amit keresel!😊
Nagyon kevés az olyan cucc,hogy azonnal vihetõ...Érdemes inkább felhívni õket,hogy van e az amit keresel!😊
Valaki ért itt a Fabulis eboljtához? Nézegetem az árakat az e-boltban, és kivannak oda írva, hogy bruttó ár 3500 HUF, aztán megnézem a képét a makettnek, oda meg az van kiírva, hogy bruttó 5000 forint.. Hogy van ez akkor?
Jaja, ahogy Sky is említette gyakorolj más selejt maketteiden. anno én is egy csomó trükköt egy agyonb@rmolt jagdtigeren próbáltam ki 😊)
ha festés a gond akkor gyakorolj valami selejtes maketteden...😊
aztán ha úgy érzed,hogy viszonylag megy,akkor lehet "élesben" festeni!😊
aztán ha úgy érzed,hogy viszonylag megy,akkor lehet "élesben" festeni!😊
Összeépítéssel nincs gondom soha, akármilyen durvával megbírkózom, inkább a festés a fájó pont 😊 Ilyen szempontból jobb a nagyobb, mert könnyebb festeni.
Én úgy gondoltam hogy azok nem légicsatáznak!?
Ez pont ugyanolyan hogy gyak a Mig-15 ketulese verzioja, azza a Mig-15UTI ota minden ketuleses "UTI"-nak hivnak, megha a jelolese mas is! (pl UB, U stb..)
kezdésnek 1/72-est ajánlom!😊
viszonylag olcsó,könnyû összeépíteni,nem áll sok alkatrészbõl...habár ez is gyártótól függ,hogy ki milyen minõségben gyártja a maketteit...pl Revell elég jókat csinál...Link
viszonylag olcsó,könnyû összeépíteni,nem áll sok alkatrészbõl...habár ez is gyártótól függ,hogy ki milyen minõségben gyártja a maketteit...pl Revell elég jókat csinál...Link
Nem az kikepzo..es a nem egeszen ugy vanahogy szerintem te gondolod.
Harcinak hivjak az orosz doktrinaban(de leginkabb a katonai szlengben) az osszes egyulesest.
Harcinak hivjak az orosz doktrinaban(de leginkabb a katonai szlengben) az osszes egyulesest.
Tudna nekem valaki szerezni olcsón jó minõségû WWII-es páncélost? Szeretném elkezdeni újra a makettezést, de félek kijöttem a gyakorlatból 😊
Új Pro Modell!!! Az Albatrosz jónak igérkezik, igaz álltalában mindig nagyon szinvonalas makettek vannak benne!
Su-7BKL 1/48
Kb ilyen lesz (ez a ref.foto) a mintazata, es a jelzesei..de nem ketuleses hanem harci valtozat.

Kb ilyen lesz (ez a ref.foto) a mintazata, es a jelzesei..de nem ketuleses hanem harci valtozat.

Tudom de nem egyszerû, próbáltam csinálni de nem ment majd megkérdezem pontosan hogy csinálta!
Ismerõs, egy két apróságban eltér de nagyjábol ugyan az!
Nem megymag megcsinálni, én is megszenvedtem vele, ez volt az elsõ maratásom, de jól sikerült!
Nem megymag megcsinálni, én is megszenvedtem vele, ez volt az elsõ maratásom, de jól sikerült!
Thx megvolt..bepaneleztem feketevel..megszarad es jon ra a tegnap este 1 oran at kikevert barna 😄
direktszûrõt?
Gero így csinálta:
"A levegõszûrõ alja 0,5-ös sztirol lap, a szûrõ anyaga Tamiya maszkoló szallag, a belsõ tölcsér pedig valamilyen ismeretlen eredetû alakatrész tölcsér formára esztergálva."
forrás/Projects/Toyota Supra Geronimo Tuning
😊
Gero így csinálta:
"A levegõszûrõ alja 0,5-ös sztirol lap, a szûrõ anyaga Tamiya maszkoló szallag, a belsõ tölcsér pedig valamilyen ismeretlen eredetû alakatrész tölcsér formára esztergálva."
forrás/Projects/Toyota Supra Geronimo Tuning
😊
viszont ha az Instruction Sheet-re kattintasz akkor akkor feljön Page1-PageXY és Acrobat Readerrel megnézheted az összeállítási útmutatót!<#eljen>#eljen>
Igen, már csak a direktszûrõ kell a turbóra oszt festem csak még nem tudom hogyan csináljam!?
Szerintem igen, de van egy Shermanos könyvem, megnézem neked csak nem tudom hogy hol van, majd megkeresem!