Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább csak linkelem. Remélem olvasható, mert sima fax-szal szkenneltem.
elsõ oldal
második oldal
Szóljatok, ha valamit elbasztam, és mást kellett volna rendelmnem helyette :)
elsõ oldal
második oldal
Szóljatok, ha valamit elbasztam, és mást kellett volna rendelmnem helyette :)
Nekem meg jovoheten meglesz az uj dombornyomott Visa Classic kartyam, es mar nezegetem hogy mi kell kulfoldrol ;))
Már rájöttem én is :) Rendeltem két fajta feketét, mert ahogy emlékszem feketébõl fogyott el leghamarabb.
Na megrendeltem mindent! :)
17120 GLS-sel együtt. Jó sok pénz :/ De ha belegondolok, hogy a Warhammeres korszakomban ez kutya szarra sem votl elég :)
Most meg vettem mindent, festéket, két makettet, ecseteket, ragasztó, hígító, ecsetlemosó, minden kutyaszart :) Izgi nagyon! :D
17120 GLS-sel együtt. Jó sok pénz :/ De ha belegondolok, hogy a Warhammeres korszakomban ez kutya szarra sem votl elég :)
Most meg vettem mindent, festéket, két makettet, ecseteket, ragasztó, hígító, ecsetlemosó, minden kutyaszart :) Izgi nagyon! :D
Tegnap elfelejtettem elmenteni azt az oldalt, aho la modellmaster festékpaletta volt, nem tudná valaki megadni újra?
Modelmaster festékek közt is elvagyok vészve teljesen. Millió1 féle típus... :( Azt se tudom melyik, mire való.
Akkor már csak a festékek maradtak.
De figom sincs, hogy milyen színûek kellenének.
Rendelek egy t-34/85-öt meg egy 1944-es Tigrist.
De figom sincs, hogy milyen színûek kellenének.
Rendelek egy t-34/85-öt meg egy 1944-es Tigrist.
De ha mindenaron akarsz alapozni vegyel Gunze alapozo spray-t! konnyen hasznalhato, es kivalo minosegu.
Feladattol. Autokasztnihoz ajanlott pl. De harcjarmnel van aki alapoz, van aki nem, van aki repulonel is alapoz, van aki nem.
Nahmost ha kezdo valaki, esmeg ecsettel "pacsmagol", akkor meg kar az idot pocsekolni ra.
Nahmost ha kezdo valaki, esmeg ecsettel "pacsmagol", akkor meg kar az idot pocsekolni ra.
ilyet csak nem ilyen picsanyi kis kiszerelesben...most ket uveg van beleontve egy regi humbrol fem higitosflakonba :))
(a kozepso az..igyen az uj design...jobszelso mszkolo folyadek, bal szelso nem csepmentes folyekon ragaszto. alul asszem putty...nem volt ahhoz meg humbrolban szerencsem.)
Ilyen hígítót használsz?
http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=modell_es_makett&page=product&pid=39611R
Modellmaster olajbzisú festékekkel festesz egyébként?
http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=modell_es_makett&page=product&pid=39611R
Modellmaster olajbzisú festékekkel festesz egyébként?
Izles kerdese...nekem van laposbol is meg kerekbol is.
jatek-makett.hu-n van 5 nullas ecset is..de szerintem altalanosan eleg a 00-as es a 000-as ecset mint legkisebbnek. De rendelhetsz vekonyabbat is. Nem veszes az aruk.
jatek-makett.hu-n van 5 nullas ecset is..de szerintem altalanosan eleg a 00-as es a 000-as ecset mint legkisebbnek. De rendelhetsz vekonyabbat is. Nem veszes az aruk.
Csak higitoval. (En revell higitoval higitom..kiveve metal szinek ahhoz spec hozzavalo metalizer higito kell)
Detto ugyanilyent vettem nemrég. Javaslom, mindenképpen vásárolj vékonyabbakat is, mert sosem lesz "elég vékony" ecseted. :)
Akkor már csak a festék maradt, illetve a ragasztó.
Modelmaster festékek közül az olajbázisú, az csak hígítóval használható, vagy vízzel is? Mondtátok, hogy ne acrylt vegyek, mert az olajbázisó jobb, de nem akarok beszipuzva lenni, egy festés után :P
Ragasztóból jó a sima Revell, tûs, ami ilyen kék mûanyagban van?
Modelmaster festékek közül az olajbázisú, az csak hígítóval használható, vagy vízzel is? Mondtátok, hogy ne acrylt vegyek, mert az olajbázisó jobb, de nem akarok beszipuzva lenni, egy festés után :P
Ragasztóból jó a sima Revell, tûs, ami ilyen kék mûanyagban van?
Hát jó, akkor fórumon vagyok kénytelen feltenni a kérdéseimet :)
Akarok rendelni ecsetet is. De nem igazán vagyok tisztában a méretezésükkel. jatek-makett.hu-ról szándékozom rendelni, és ott van Revell ecset, de nem tudom, hogy melyikeket érdemes. Vagy van esetleg ezen az oldalon jobb ecsetgyártó is?
Van még egy rakás kérdésem, de egyelõre ennyi :)
Akarok rendelni ecsetet is. De nem igazán vagyok tisztában a méretezésükkel. jatek-makett.hu-ról szándékozom rendelni, és ott van Revell ecset, de nem tudom, hogy melyikeket érdemes. Vagy van esetleg ezen az oldalon jobb ecsetgyártó is?
Van még egy rakás kérdésem, de egyelõre ennyi :)
En itt vagyok..de egy faggatashoz lefalradtam mar regen az AVH vallatoszobajan <#idiota>#idiota>
Ma szeretném feladni a rendelésem, de lenne még kérdésem. Nem tudnék valakit megkeresni MSN/ICQ/Yahoo-n esetleg?
Ez egy festmeny...es attol fuggetlenul elfogadnam hogy nem a nemet gepek a szivem csucske! (27" x 48" szep nagy!)

nincs
csoder!
a logodban szereplõ fegyveres hapi egy k**** régi játék szereplõje, nincs meg véletlen neked ez a játék?
a logodban szereplõ fegyveres hapi egy k**** régi játék szereplõje, nincs meg véletlen neked ez a játék?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

/center]