Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nah...megszereztem az összes Tomcates videót amit Seaweed adott linket!😄
szép magyar mondat lett de a lényeg érthetõ!😄

LSL
Hi. Eladásra kínálom a megkímélt állopatban lévõ noname Ferrari F40 RC-met. Ár megegyezés szerint.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

DJ Skyline
hali!
bomex supra motorháztetejérõl jut eszembe...
a sas oldalán (scale auto style) van egy ilyen motorháztetõ! tudsz már olyat szerezni?😄

geronimo77
Ittvan a topic

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
<#wow1><#guluszem1><#worship><#taps>

Nagyon jó. Indítok neki egy topicot az Automotiveforumon. Megnézzük mit szólnak hozzá a külföldiek

geronimo77
akkor van. Sima utcai, meg tuning:

6000Ft

7000Ft

I.C.ram
Eleve utálok minden szeszes piát, amit kolával kevernek 😛 Rum viszont finom nagyon, kedvencem 😊
kbx
thx

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
szep lesz <#eljen>
kbx
A gólyatáborok errõl szólnak, én is minden évben ott vsgyok, de most az ideit kihagytam! Sajnálom is mert azt mondták jó volt!! Ez lett volna a 4. golyatáborom 😊

kbx
Az szép gratulálok!😊

modellmaker
a hátsóval mekkora szívás volt... kinlódok hogy a két oldal egyforma legyen. fúrás faragás. nem egyforma. újabb fúrás faragás tömítés, még mindig nem egyforma. egyik nap reggel kezembe veszem, látom nem egyformán áll a két kerék se. a felnibe kell beletenni két házilag gyártott "féltengelyt" (sztem így volt a legegyszerûbb). kiderült hogy nem egyformán nyomtam bele a felni közepén található kis "baszásba" 😄 akkorát röhögtem magamon.. 😄 hazajöttem suliból nekiültem egy jó óra alatt megcsináltam.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
Az az igazi kihívás, skrecsbild rulz...

modellmaker
home made lesz.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
Rendelted, vagy házi??

modellmaker
fasza. alakul. hétvégén jön a suprára az elsõ sárvédõív szélesítés 😊

THX!

"Kicsit" voltam csak benyomva amikor ezt mondtam, de annyira azért még nem hogy ne emlékeznék rá, mert bizony volt agysejtpusztítás, általában minden nap pár óra kiesett.<#nyes><#wave><#nevetes1>

És persze végig a 3 napon keresztûl rum-kólát ittam, a rekord 7,5 dl volt 2,5-3 óra alatt, nem tom mennyi kólával, de akkor nagyon elvágta a fonalat, el is vesztettem az irataim nagyrészét, de aztán másnap meglettek, valószínûleg a Ganxsta koncert alatt eshettek ki. Napi kajám ebbõl állt: 0,5 literes Aranyhajó rum+kóla esetleg valami ingyenkaja. Aztán jöhetett a Mátrix...

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

kbx
Jó az aláírásod!!<#eljen>

kbx
Ja-ja...

Alakul!
<#awink><#eljen>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

kbx
Na akkor én is rakok képeket az RX-7-rõl! Így fog kinézni ha kész lesz:

Jagi
Nekem mindegy, csak Supra legyen motorral. Nem ugyanolyat akarok belõ le építeni...

kbx
Aha, így már világos!!

Seaweed
thx <#smile>
Seaweed
Mert Ivaneknal szokas volt hogy a gepek atkerultek egyik szazadbol a masikba..es pl ez egyik szazadnak feherkeretes oldalszamai voltak, a masinak pl fekete...es "tabori korulmenyek" kozott atfestettek oket(aminel itt-ott atlatszik az alatta levo szam). Vagy nagyjavitas utan, vagy az elvesztett gepek helyet(szamat) feltoltottek a szazadon/ezreden belul...
(sokszor volt hogy a "birodalom" masik vegebol kaptak "uj" gepeket..es lefestettek az elozo "gazda" szazdjelvenyet is pl...)
Mint ezeneken a Su-17-eeseken amik a volt NDK-ban allomasoztak pl:

kbx
De szépen alakul!!

kbx
Az mér jó hogy felragasztod a matricát, és utána lefested??

geronimo77
Az kettõbõl lett összebarkácsolva. Az utcai is meg a GT is kell hozzá. Ha motor nélkül akarod akkor elég a GT és azt még lehet kapni.

Jagi
A második majd kellene a... truenóhoz 😊

Kérdés: abból a Suprából ami neked van(fekete-piros) van még?

geronimo77
Azt hiszem igen

Seaweed
Jah egyebkent meg a festek szaradasi problemakra egyet tudok mondani: "Hajszarito rulez" <#ravasz1>
Seaweed
Elonyosebb szerzodest kotottek a GLS-el....ez van...nem egyedi eset. (Mar ha rendelget az ember innen-onnan a netrol)
I.C.ram
Ja néztem, de gyanúsnak tünt, hogy ilyen baromi drága, mikor ugyanazzal a céggel a játék.makett 900 forintért szállít ki...
Seaweed
khmmm-khmmm fentvan a fabulis weblapjan...
Seaweed
Az elso kepen latszik, hogy egy jo matrica lagyito/feszito(Gunze) milyen isteni jo munkat tud vegezni!
Seaweed
2 napja:
(csak a "Regi szamozas" kerult fel)

ma:
(lefujva, erre megy majd az "uj szam"...de a makett szempontjabol most kismertetku koszolas koptatas, fenyes lakk, majd osszes felirat matrica ecetera...majd matt lakk...es meg mindig sok munka van hatra...pl meg csak 1 futomu van kesz 😄DD)

I.C.ram
Valaki tudja, hogy a Fabulis mennyiért hozza házhoz a megrendelt dolgokat? Hol lehet ezt megtalálni? Mármint a kiszállítási árakat.
kbx
Jók<#eljen>, majd szólj ha lesznek, majd kell 1-2...

Az 1. ha jól emléxem az Apex RX-7-hez van most, nem!?

Mármint hogy ilyenek lesznek?
Az zsír!
<#taps>

Seaweed
Elso 2 <#eljen>
geronimo77
Új Aoshima felnik októberre:

Seaweed
hmm
http://www.testors.com/catalog_item.asp?itemNbr=2657
Seaweed
Ne kossetek enyire az ebet a karohoz! "kinek a pap, es kinek a papne!"

nekem pl semmi bajom se a Revell se a Humbrol se a Model Master festekekkel...

En ugygondolom hogy nem egy egetrengeto osszeg egy festek..minenki tapasztalja ki hogy mi jo neki..de ne hirdessunk mar iget! (aki komolyan gondolja a makettezest, es nem egy kethonapos fellangolas, annak ez ugyis ki fog alakulni!...masreszt iranyelvek vannak Faq-ban...es mar sokszor leirta mindenki a velemnyet a festekekrol..volt/van pro es kontra is...)
I.C.ram
Nekem megszokott száradni (ecsettel) olyan 3-4 óra alatt, de 6 óra alatt már tutira.
geronimo77
nekem fõleg a fényes színekkel van rossz tapasztalatom. Van amelyik egy hét alatt sem száradt meg. De igazából már az egy nap is sok lenne amikor a Tamiya órák alatt megszárad. A sprayrõl meg ne is beszéljünk ami percek alatt szárad.

I.C.ram
Szerintem baromi jó a humbról. Nagy szép matt szinei vannak, és iszonyatosan jól terül.
geronimo77
egyszerûen nem jó és kész. MOndjuk én a Humbrolt sem szeretem. Csak a polírozható fém színeit.
Én Tamiyát használok, meg egy-két ModelMastert (fõleg polírozható fémeket - abban nagyon jó a Modelmaster)

I.C.ram
Sokkal jobb a humbrol és még olcsóbb is.
mi a baj a revellel?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Helló Gero!

Nagyon köszönöm megkaptam a csomagot!!!
Tutti a sok matrica meg a felnik is, bár ahogy néztem ültetni már nem kell a verdát...<#wave><#puszi><#pias>