Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#conf>#conf><#smile>#smile>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Én annó csak higitós pzs-vel áttöröltem,az pont elég volt.
Bementem egy konzolos bó'tba oszt elvertem az egészet... 😞
De, majd megyek le megin'! 😊
az szír ha van öntõkereted és kösz a féket elõre is!<#eljen>#eljen>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Nalam meg a marofely a hobbyfuroba 😄
Viszot szinte csakis femhez hasznalok pillanat ragasztot.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Nálam az a higító...<#nyes>#nyes><#guluszem1>#guluszem1>
Bár a higítóval is vannak néha problémáim: történt ugyanis, hogy vettem egy szép 1:48-as F-15-öst Italerit. Aztán elkezdtem építgetni (azóta is csinálom<#nyes>#nyes>) és az egyik kerék leesett a jó koszos albis szõnyegre, közvetlenül miután lefestettem feketére a gumi részt. Gondolhatjátok hogy mennyire lettem ideges. Aztán felvettem és jól belevágtam a higítós cuccba, hogy leszedje a koszt, persze a festéket is leszedte. Erre számítottam is. Újra lefestettem, miután megvártam, hogy megszáradjon. Másnap nézem, hogy a fene essen bele, a kerék szarrá volt nyomódva a csipesz fogai között, mert én hülye elfelejtettem, hogy a higító meggyöngíti az anyagot, hát most annak sem lesz kereke, pedig úgy terveztem. Ha esetleg valakinek lenne egy ilyen kereke, akkor azt nagyon megköszönném ha elküldené nekem vagy valahogy megoldanánk, hogy hozzám kerüljön. Nem sûrgõs, mert nem mostanában állok neki megint.<#pias>#pias><#wave>#wave>
Egyébként meg Star Wars POWA!!!
<#nyes>#nyes><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
vettem 7 model master festéket 2700-ért,már csak vajszínû spré kell
Kapard ki belõle a ragasztót(nem kis meló) utána jobb lesz!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
akkor <#phone>#phone> to gero hogy szrezzen egy öntõkeretet 😄
Aszittem nem ennyire tragikus a helyzet...
Ez elsõfék nem?
Jahh, ráfújtam a 2. réteget a Skyline-ra, naonállat lett!
Majd teszek képet, ha visszahozzák a fényképezõt...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
de a lényeget leírom még1x:
uccsó féket ragasztanám fel,pill.ragasztóval csináltam...észreveszem,hogy fordítva tettem föl...na b*zd meg mondom....lehámoztam róla,és nem tudtam normálisan visszatenni,mert ugye a ragasztó megkötött és beette magát mindenhová...fél órányi faragás,csiszolás után megelégeltem a dolgot!😊
na a sok gyömöszölés miatt néz ki így a fék...természetesen nem fogom rá feltenni így,meg nem is tudom már!<#idiota>#idiota>
utolsó reményem geronimo,hogy tud szerezni olyan öntõkeretet amin rajta van...vagy pedig valahogy beleerõszakolom a féket a helyére,de 100%,hogy nem lesz már olyan mint amilyennek kéne lenni...b*lfasz dolognak hangzik,hogy 2 alkatrész miatt megrendelni egy öntõkeretet,de ez van!😊
Beszámithatod a hajóba. <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
A spray nem olaj tehát nem csoda ha megmarja az olajat. Pisztolyból fújva lehet hogy nem marja meg a fehéret. nagyon vékony és több réteget kell fújni.
Nah lefujtam a mercit...hat most mar beugrott hogy miert utaltam anno a spray-t!(es miert fujtam ki tegelybe majd pisztolyal fel a feluletre a szint)...
Most vagy oreg a Tamiya spray-m vagy en vagyok a johoz szokva tulsagosan (jo retuspisztoly)....tul szelesen terit, kopkod az elejen (pedig meddig raztam)...nah mind 1....jo lett..de ha nem festek le es retussal majd en csinalok neki szep dukkozast..."raerunk" en nem jarok versenyre <#bee1>#bee1>
Viszont NEM marta meg a matt feheret!!!!!!!
Seaweed keresd már meg az állam, nem eshetett túl messzire. Gyönyörû a fémhatása ennek a gépnek
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD