Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen az a konzolos bolt?
<#conf><#smile>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Glpetyus
Ehhh...hát nem fürdetni kellett volna 😊
Én annó csak higitós pzs-vel áttöröltem,az pont elég volt.

Jagi
Ja nem is mondtam. a Pénzemmel nem jutottem el a boltig...
Bementem egy konzolos bó'tba oszt elvertem az egészet... 😞
De, majd megyek le megin'! 😊

DJ Skyline
a motorháztetõ annyira nem fontos most,elõbb úgyis a Mercit fejezem be...most ami fontos az a matrica,fék,meg a szpré!😊)
az szír ha van öntõkereted és kösz a féket elõre is!<#eljen>

geronimo77
Hát nemtudom hogy a motoros képeket láttad-e már vagy a bécsi kiállítás képeit

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Seaweed
"Nálam az a higító..."

Nalam meg a marofely a hobbyfuroba 😄

Viszot szinte csakis femhez hasznalok pillanat ragasztot.
No majd mindjárt megnézem az oldalad vagy nincs semmi új?<#ijedt><#nevetes1><#wink>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

geronimo77
Találtam itthon egy plusz D öntõkeretet. Megkapod róla a féket meg a kerékagyat. De a SAS cucc csak kb hét múlva lesz.

pillanatragasztó remover?<#conf>

Nálam az a higító...<#nyes><#guluszem1>

Bár a higítóval is vannak néha problémáim: történt ugyanis, hogy vettem egy szép 1:48-as F-15-öst Italerit. Aztán elkezdtem építgetni (azóta is csinálom<#nyes>) és az egyik kerék leesett a jó koszos albis szõnyegre, közvetlenül miután lefestettem feketére a gumi részt. Gondolhatjátok hogy mennyire lettem ideges. Aztán felvettem és jól belevágtam a higítós cuccba, hogy leszedje a koszt, persze a festéket is leszedte. Erre számítottam is. Újra lefestettem, miután megvártam, hogy megszáradjon. Másnap nézem, hogy a fene essen bele, a kerék szarrá volt nyomódva a csipesz fogai között, mert én hülye elfelejtettem, hogy a higító meggyöngíti az anyagot, hát most annak sem lesz kereke, pedig úgy terveztem. Ha esetleg valakinek lenne egy ilyen kereke, akkor azt nagyon megköszönném ha elküldené nekem vagy valahogy megoldanánk, hogy hozzám kerüljön. Nem sûrgõs, mert nem mostanában állok neki megint.<#pias><#wave>

geronimo77
Megvannak az autók is. Ezt még egyszer régen vettem mert nagyon bejön a formája.

Ne már, ez durva...hol vannak a szép autóid?

Egyébként meg Star Wars POWA!!!
<#nyes><#violent><#nevetes1>

modellmaker
ez az. ha pillanatragasztó akkro az kijön. csak játszani kell vele egy kicsit . meg van vmi "pillanatragasztó remover" is. nálatok biztos (pest vagy buda mit tom én hol laktok 😄 ) lehet kapni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

Mikor utoljára MM festáket vettem,160 ft-ba került <#idiota>

DJ Skyline
majd holnap még1x átfutok rajta egy szikével!<#hehe>

vettem 7 model master festéket 2700-ért,már csak vajszínû spré kell

Glpetyus
Ez nem vészes.
Ezért egy egész keretet....hááááááát...

DJ Skyline
ott nincs 10000000%
papírra gondoltam!😊

kbx
Ha csak pillanatragasztóval ragasztottad, akkor még menthetõ mert az nem olvsztja össze a mûanyagot!!!
Kapard ki belõle a ragasztót(nem kis meló) utána jobb lesz!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

modellmaker
talán a telefonodban? 😛

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
már intézkedtem,a számát meg elfelejtettem!<#idiota>
ill. valahova fel van írva

modellmaker
<#banplz>

akkor <#phone> to gero hogy szrezzen egy öntõkeretet 😄

DJ Skyline

nem nem!😊))

DJ Skyline
ja csak ha beleteszem a féket a helyére akkor kb 20 fokos szökben ferde az egész!<#idiota> ha fél óra alatt nem sikerült akkor ezután már sehogy!😊

modellmaker
Én meg fehér kasznira fújtam metál feketét. az is szép meló volt...

modellmaker
Ez egyszerûen gyönyörû! F-104 POWA!

modellmaker
csak ennyi??? ebbõl még simán lehet féket csinálni.

MikX
Uhh...
Aszittem nem ennyire tragikus a helyzet...
Ez elsõfék nem?

Jahh, ráfújtam a 2. réteget a Skyline-ra, naonállat lett!
Majd teszek képet, ha visszahozzák a fényképezõt...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Hát akkor menjen ez a falnak 😄
DJ Skyline
A:SDAS
ez egyedi merci lesz!😊
taxi merci kicsit felspékelve

I.C.ram
Ehh 😄 Csinálj a mercibõl oldalfalnak ütközött mercit, kifordult kerékkel. faszán nézne ki szerintem.
DJ Skyline
nem mert már rommá van trancsírozva az egész!😊

geronimo77
Szerintem az a fék még simán menthetõ. Csak egy kis higitó kell.

geronimo77
1/72 Jedi Starfighter

Seaweed
ez mekkora?!
Seaweed
forro viz nem volt...de a tobbi stimmel <#wink>
DJ Skyline
ez nem direkt ilyen...lejjebb van,hogy miért lett ilyen!😊
de a lényeget leírom még1x:
uccsó féket ragasztanám fel,pill.ragasztóval csináltam...észreveszem,hogy fordítva tettem föl...na b*zd meg mondom....lehámoztam róla,és nem tudtam normálisan visszatenni,mert ugye a ragasztó megkötött és beette magát mindenhová...fél órányi faragás,csiszolás után megelégeltem a dolgot!😊
na a sok gyömöszölés miatt néz ki így a fék...természetesen nem fogom rá feltenni így,meg nem is tudom már!<#idiota>
utolsó reményem geronimo,hogy tud szerezni olyan öntõkeretet amin rajta van...vagy pedig valahogy beleerõszakolom a féket a helyére,de 100%,hogy nem lesz már olyan mint amilyennek kéne lenni...b*lfasz dolognak hangzik,hogy 2 alkatrész miatt megrendelni egy öntõkeretet,de ez van!😊

I.C.ram
Kicsit olyan, mintha rozsdás lenne a fékpofa, szvsz nem illik új autóra.
Glpetyus
Van egy X-fájter'-em,meg az a gép amivel Háncsoló-t lefagyasztották + elvitték.
Beszámithatod a hajóba. <#idiota> <#idiota>

Glpetyus
Jah,utána vettem észre az R2-D2-t 😊

DJ Skyline
Star Wars Episode II-bõl egy ûrhajó!😊

Glpetyus
Ez mi?

geronimo77
A következõ projectem:

geronimo77
forró víz alá kell rakni a sprayt olyan 1-2 percig hogy nõjjön benne a nyomás. Fújni kicsit mellé aztán mehet a makettre.

geronimo77
A Tamiya TS-17 az aluminium szín de mégis metál.
A spray nem olaj tehát nem csoda ha megmarja az olajat. Pisztolyból fújva lehet hogy nem marja meg a fehéret. nagyon vékony és több réteget kell fújni.

Seaweed
Jaja jolnezki a csillagharcos!

Nah lefujtam a mercit...hat most mar beugrott hogy miert utaltam anno a spray-t!(es miert fujtam ki tegelybe majd pisztolyal fel a feluletre a szint)...
Most vagy oreg a Tamiya spray-m vagy en vagyok a johoz szokva tulsagosan (jo retuspisztoly)....tul szelesen terit, kopkod az elejen (pedig meddig raztam)...nah mind 1....jo lett..de ha nem festek le es retussal majd en csinalok neki szep dukkozast..."raerunk" en nem jarok versenyre <#bee1>

Viszont NEM marta meg a matt feheret!!!!!!!
Glpetyus
Nem tudom miért,de imádom ezt a gépet 😊
Ugyan jó ronda,de nekem mégis szép 😊

Glpetyus
Csillog rendesen <#eljen>

Jagi
Fújjuk le a csókát 2 réteg lakk polír, oszt jóvan! 😊

LSL
Piramis játékot reklámozott a kis ....

Seaweed keresd már meg az állam, nem eshetett túl messzire. Gyönyörû a fémhatása ennek a gépnek

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Jagi
Itt mi volt? <#conf>

Seaweed