Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a sz@r ebben a merciben,hogy nagyon szét van robbantva a kasztni...a suprára csak a visszapillantókat,meg a hátsó szárnyat kell feltenni és kész a kasztni...de itt elsõ/hátsó lökhárító,küszöbök amiket rákell varázsolni...és sajnos nálam nem mindenhol illeszkedik frankón,így vagy lekell reszelni,vagy tömíteni kell!😊
remélem ez volt az uccsó puttyolás,aztán fújhatom fehérre,hogy látszódjanak a még javítani való hibák!😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
melyik cégek dolgoznak így?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Naonjó!
De azok az ülések tényleg ilyenek élõben is?
Kicsit furcsa...
Jahh, lefújtam a Skyline belsejét matt lakkal, meg felraktam a marticákat is a belsejébe, lefújtam még 1x, már csak a külsejére kell a matricát felraknom, ha megjön...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
az enyémhez volt, de nem tettem fel, mert nem találtam meg rajta hogy hova kell feltenni.
<#idiota>#idiota>
Kbx:
Hat valamikor palyafutasom hajnalan vagy 18 eve epitettem utoljara utasszallito gepet...
De vegulis ezt is ugyanugy kell mint a tobbi repulot 😉
kb hány centi a hossza?
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#hamm>#hamm>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ez a Revell Airbus A320-as makettje, elég jónak tûnik!
Egyik barátomnak csinálom wizzair festéssel.
A wizzaires matrica meg HAD termék, elég szép az is, csak a kurva postás félbehajtota a boritékot mikor berakta a postaládába, úgyhogy néhány matrica megrpedezett, de azokra úgysam lesz szükség!!
Valakinek valami tapasztalata egy ilyen gép építésével kapcsolatban??
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
hmm itt talatam kis motort ma csak a mereteit kellene kideriteni! (es nem is draga)
neked jó a jövõhét? mert a fék meg a matrica fontos lenne,hogy tudjam majd folytatni a mercit!😊
A supra tetõ meg kb. 1300 Ft
supra tetõ
karbon matrica
fék vagy keret amit tudsz adni!😊
az uccsó kettõ a fontos nekem leginkább,a motorháztetõ várhat még!😊
(megneztem mind, ugylattam mindhez ugyanolyan motort adnak csak mas modon beepitve...de a tobbi 1 motoros gep szal abbol negyet "kene" venni....bar ez a lancaster se egy olcsosag..tobbet er mint a Hercules amibe akarnam motorokat....szal elgondolkoztato!....mobil szervizbe meg megprobalom....de mindenkepp akarok Herculesbe motort..mert egy 50 centi szeles es 50 centi hosszu 72-es makettbe ez marha jol nezne ki szvsz!!!)