Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow2>#wow2><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
1/48 Hasegawa Bf 109 E-1
1939, Somewhere in Germany
1/48 Hasegawa Bf 109 E-1
1939, Somewhere in Germany
Jaja: Ahogy ugrik le a párduról a fószer, meg ahogy az út közepén mellbe lövik a katonát, a kidolgozottság, a többi figura pózai, meg minden. Fantasztikus, le is mentettem.
<#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
Ja ráadásul rámjött a barkácsolhatnék!
Na ennek nem lett jó vége.
Le akartam szedni a mocitetõ aljáról a kis borítást, ami a szellõzõrácsok elõtt van, hogy a festék ne álljon meg ott, mert teleteszi meg szerintem az eredeti kocsin sincs ott lemez. Elkezdtem késsel, de belevágtam a motorháztetõbe és elborult az agyam. Hát akkor inkább elkezdtem csiszolópapírral. Azzal meg 1 óra alatt sem tudtam leszedni, csak kicsit lett vékonyabb. Szóval fuck!
Majd ha kész lesz, akkor teszek fel képeket!
Bejelölöm a hibákat is, de szerintem nem kell.<#nyes>#nyes><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
Na ennek nem lett jó vége.
Le akartam szedni a mocitetõ aljáról a kis borítást, ami a szellõzõrácsok elõtt van, hogy a festék ne álljon meg ott, mert teleteszi meg szerintem az eredeti kocsin sincs ott lemez. Elkezdtem késsel, de belevágtam a motorháztetõbe és elborult az agyam. Hát akkor inkább elkezdtem csiszolópapírral. Azzal meg 1 óra alatt sem tudtam leszedni, csak kicsit lett vékonyabb. Szóval fuck!
Majd ha kész lesz, akkor teszek fel képeket!
Bejelölöm a hibákat is, de szerintem nem kell.<#nyes>#nyes><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Jó készlet szerintem!
Mennyiért sikerült beszerezni?
Én még akkor kaptam, amikor kint voltunk Prágában és átszámítva akkor volt 3500 Ft!!!Szerintem jó üzlet volt és csak a váltó volt eltörve, de azt nem nehéz megcsinálni.
Nem úgy az Audimat!
Megint jól elb*sztam a festést.
Ezelõtt hétvégén lefújtam a Tamiya sprayvel, de nem zsírtalanítottam, szóval szar lett, jöhetett a higítós, alkoholos mizéria, de nem jött le teljesen a festék. Hát gondoltam belerakom a hiper erõs higítómba ami a vajas dobozt is szétmarta. Hát basszus ezt meg nem igazán akarta!!! A festést kicsit leszedte, de inkább megrepedezett az anyag, szóval totál el lett baszva! Na mindegy ma újrafújtam, majd matricákkal fogom kitakarni. Egyébként mit szoktatok csinálni ha a festés nem jó? Mivel szeditek le?
<#confused>#confused>
Mennyiért sikerült beszerezni?
Én még akkor kaptam, amikor kint voltunk Prágában és átszámítva akkor volt 3500 Ft!!!Szerintem jó üzlet volt és csak a váltó volt eltörve, de azt nem nehéz megcsinálni.
Nem úgy az Audimat!
Megint jól elb*sztam a festést.
Ezelõtt hétvégén lefújtam a Tamiya sprayvel, de nem zsírtalanítottam, szóval szar lett, jöhetett a higítós, alkoholos mizéria, de nem jött le teljesen a festék. Hát gondoltam belerakom a hiper erõs higítómba ami a vajas dobozt is szétmarta. Hát basszus ezt meg nem igazán akarta!!! A festést kicsit leszedte, de inkább megrepedezett az anyag, szóval totál el lett baszva! Na mindegy ma újrafújtam, majd matricákkal fogom kitakarni. Egyébként mit szoktatok csinálni ha a festés nem jó? Mivel szeditek le?
<#confused>#confused>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
nem baj,engem igen és kész!:D
elõszõr csináltam hangfalat és ennél jobban nem tudom már megcsinálni,részletezni...ez van!:) lehet jobbat csinálni!:P<#idiota>#idiota>
nem akartalak bántani,félre ne értsd
elõszõr csináltam hangfalat és ennél jobban nem tudom már megcsinálni,részletezni...ez van!:) lehet jobbat csinálni!:P<#idiota>#idiota>
nem akartalak bántani,félre ne értsd
polirraszta=polírpaszta <#vigyor>#vigyor>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ma elmentem megnézni neked a polirrasztát, meg venni akartam festéket, de 1-kor bezárt az üzlet!?<#idiota>#idiota>
Majd hétfõn próbálozom újra.
Majd hétfõn próbálozom újra.
nos...ilyen lett a hangfal
távolról szép
de ha közelebb megyünk,akkor már nem túlzottan!:))

távolról szép
de ha közelebb megyünk,akkor már nem túlzottan!:))
Szereztem ma egy ilyet:

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Makett rulez!<#hehe>#hehe>
Ja, mûszaki menedzser leszek vagy mi :DD
Sztirollap + függöny <#zavart1>#zavart1>
Ja,elkezdtem felújitani az egyetlen autómakettemet :o)
Ott tartok,hogy gondolkozom,hogy hol is kezdjem <#idiota>#idiota>
Ott tartok,hogy gondolkozom,hogy hol is kezdjem <#idiota>#idiota>
Én meg most fejeztem be az RX-7 nek a hûtõjét...
már csak festeni kell!

már csak festeni kell!

én dolgom,nem?:)
miért jut neked mindíg eszedbe az NFS U? nekem per pill nem igazán jutott eszembe...:P
miért jut neked mindíg eszedbe az NFS U? nekem per pill nem igazán jutott eszembe...:P