Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sza lez a nem "nagyon latom erre" megerne egy: "Probald meg nyitott szemmel"-t <#vigyor3>#vigyor3>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szokott ide írni a topikba,bár mostanság nem látom nagyon!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
És a '05-ös Mustang makett!! Szép szerintem!!

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
vettem egy ilyet:
meg egy ilyet:
a még tervben lévõ ardenneki diorámához...meg tamiya putty-t,mert kezdek kifogyni...lehet holnap veszek ragasztót,meg sztirol lapokat,mert abból is kezd kiürülni a készlet...<#wow3>#wow3>
Óránként 34 miliméters sebességgel kézbesített a svéd posta egy küldeményt. A levél 50 év alatt jutott el a feladótól 152 km-re élõ címzetthez!!
Fúú bazz' és akkor még mi panaszkodunk a magyar postára😊)))
bocs az off-ért csak ezt meg kellett osztani veletek😉
ON
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ittvannak a képek a fékekrõl, amit megígértem:
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szerintem jó lett. Csak egy apró megjegyzés, a panelvonalakat kicsit jobban hangsúlyozhattad volna.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
!!!Pitotcso es stabilizator ellensulyok nelkul!!!
Termeszetesen 100%-ig nem vagyok elegedett, pl a pottankok festese nem a legszebb, de osszhatasban szerintem jo lett, illetve nekem tetszik! (Kivalo volt 48-hoz tanulasnak, es tapasztalathoz! Az uj szerszamok, es igy az uj eljarasok tanulasahoz.)
(Megtanultam pl hogy amit 72-ben az emeber "ugyhagy" mert mikroszkoppal se latnak, azt itt a legtobb esetben reszletezni kell, vagy elrejteni! Remenyeim szerint a polcon varakozo 3-4db 48-as makettnek mire a vegere erek, ezt a meretaranyt is olyan szinten uzom majd mint azt szeretnem... )
Akkor hat ime:
..es termeszetesen ami a legfontosabb! Nagyon elveztem az epiteset!!!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Aztán nekiállok a Shilka Zsu-23-ast felújítani,vmint kap egy ugyanolyan festést,mint ez fog,és a 2-bõl készitek vmi diorámát asszem ^^
...aztán megint nem makettezek 6 évig <#idiota>#idiota>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Pedig sokkal szebb a végeredmény,mint a gumis vackoknál 😊
Mondjuk most a BMP-nél örültem,hogy nem szemenkénti ^.^