Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Milyen fajta?
Mármint specifikusan erre való?
És csak simál lelakkozom, vagy mit kellene vele csinálni?
Mármint polírozni kell?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egyébként most nézem ,hogy nem raktam fel a Skyline készülõfélben lévõ szárnyáról olyan képet, amin igazán látszik, ne mind1 majd holnap, ha világos lesz!
De akkor már kész lesz teljesen remélem!
belinkeltem ugyanazt a 2 tankot url ként mint ami a képeken van!<#idiota>#idiota>
kopottság terén
Hát a használattól gyüröttek...
Falon átmenés,találat,stb.
Én meghagytam sértetlenûl.
A csíkok a kilött ellenséges tankokat jelzik,1 csík-10 kilött jármû.
pl ezen:
készítem a tigris tankot,de nem tudom,hogy mennyire legyen leharcolt,kopott
pl ez baromi jó kopottság terén..de ez is tetszik
meg még annyi,hogy a lövegcsövön mik ezek a fekete/fehér csíkok!?😄

Na,hát tegnap nálunk iszonyat fényviszonyok voltak,úgyhogy most csak ennyi,amint világosabb lesz,készítek többet,jobbat.
(nem szeretek lámpafénynél fotózni makettet)

Ehelyett ugyanakkor találtam széép csinos Rheinbote-t. <#hehe>#hehe>
Vmi Grosswgen vagy mi (?)
Ilyet meglátnék,menten besz*rnék,gondold el mindezt az I. vh.-ban...
Pedig az Abrams se épp kicsi 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!