Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
majd nem soká jön róla bõvebb kép,infó dömping,meg összehasonlítás a tamiya tigrissel!😊)
csak még rendet kell vágni az asztalon!<#idiota>#idiota>
Skyline, király a lõdözõs, könyvvelmegbírkozós RC tigrised <#eljen>#eljen>
2. Football Manager 2006
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Battlefield 2
5. Need for Speed: Most Wanted
6. Humoros és aranyos képek
7. NFS: Most Wanted Garage
8. Stallone vs. Schwarzenegger
9. Civilization IV
10. Pc tuning
Jeeeeeeeee! : )
Vegyél fehér alapozót, bár nem tudom a hogy a felfestett fehéret nem-e bántaná. Vagy vegyél valami gagyi szórópisztolyt meg egy levegõpalackot. Amúgy szerintem ecsttel sosem lesz fehér a fekete.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Rakjál be a Skylinreól nagyobb képeket
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
megvan a kép,csak szöveg nélkül!😄DDD
õ a tökéhez méri a makettet!
így ennyi,de ez egy töredéke az aznapi õrületnek!<#idiota>#idiota>
akit érdekel az keresse meg 2004.júli.6-t...de itt a link,innen érdemes olvasgatni,itt van az elsõ kóreais kép!😄
RoTFL!!
ez is jó...csak a fogas csávó nem kéne a képbe...illúzió romboló!
ehhhhh....az nem semmi...limited edition....
de né meg ezt...koreai nép unatkozik...
ott van a subaru balra...nem semmi azt megcsinálni...
nem tudom abba hagyni...
tök mérés közösen!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
mondja meg valaki mik ülnek,vagy mik mik mik ezek az izék...emberek...sok néger vagy micsoda ez?
dettó csak tomcatbe...istenem...gondoltam még 1 suprát veszek de nem akarok megszállott lenni...most akkor erre mit mondjak...már elõre tudja mit kap karácsonyra...
ezaz,....
pultos papa mondja
"na bazze...van e akkora mint az utánfutós cucc a két tankal"
csávó:
"hááát..nem is tudom...én most ezen a kis kék autón töprengek üti e az enyém"
valamelyiken még most is hangosan röhögök!😄DDDDD
folty.köv
http://iaro.srv.hu/kep/wazdakkoravolt.JPG
de a kép már nincs!😞((((
megvan a bizonyos nap,mindjárt belököm a legjobbakat!😄
És egy bottal ki akarja kapcsolni a TV-t ami mellette van! Így jó?
áhh, akkokr ezt nem tévesztem el!

De vigyázz, mert csak egyszer kérhetsz, és ez megmásíthatatlan!!
(De ha szépen kérsz, akkor meg lehet másítani persze 😄D)
[/cserf][/fülünyúl]
?\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85