Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
Te figyu!
Azért még nincs annyira késõ hogy nehéz legyen 6ig elszámolni<#nyes><#nevetes1>

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
ez a sok matrica nem kéne rá,meg a színe sem tetszik,és a felni sem!
😄D

geronimo77
viszont állat!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Seaweed
Jah az, de neztem 220-230K forintban....azert az mar tobb mint durva!
Jagi
Ugye... : )

DJ Skyline
joak!<#eljen>

modellmaker
az a Leo kiráy. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Jah az eleje nem pontos...de at lehet alakitani pontosra 😉)
Seaweed
Nah megneztem a Tamiya 1/16 RC tankjai es harcjarmuveinek a reszletfotoit ezen a lapon. Hat reszletesebb, de nagy dilemma hogy meger 100K-t egy...bar gyarilag

szemenkenti fem lanc, meg reszletesebb....nem tudom! Kezdesnek tuti a legjob amit Skyline vett!

itt egy par kep a Tamiya cuccairol:

Leo 2A6

Kiralytigris(1 kepet talaltam):

Tigris1(detto):

M26 Pershing:

M4 Sherman:

PrasCo
Bár aztán a támfalnak tökmindegy, hogy mi megy rajta keresztül... <#vigyor1>
PrasCo
Az az orr-rész "kicsit", meg a lövegcsõssz pöpp't aöaa... fura. <#idiota>
DJ Skyline
jól néz ki!<#eljen>
meg is van!😄

Seaweed
Skyline gyart a Heng Long Parducot is 😉))

DJ Skyline
ehh!<#idiota>
a távirányítón elférne 2 belõle!😄

DJ Skyline
jól néz ki! én hagynám azt a spoiler növelést...

MikX
#28725 szerintetek?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
csak nehogy meggondoljam magam, és vegyek egy RC-t, nem igen vagyok oda a tank, meg repülõ modellezésért,(Bár elégsok II.vH-s könyvet olvasok) de lehet meggondolom magam!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
..es ez milyen mar?! Dragon 1/72 RC!! Tankok!

MikX
Vegyél már fel egy videót pls, miközben lõsz vele, mondjuk egy könyvet, érdekelne milyen 😄D

DJ Skyline
bazz,és hogy ki van dolgozva!<#wow2> 112.000,- már csak elvárja az ember!😄

Seaweed
jovagyok...bazi joooo vagyok....csak ugy suiporkazom..vigyazni kell nehogy eldurranjak a nagy josagtol...

<#nevetes1><#banplz>
DJ Skyline
igen!😄 de csak 1x,nem akartam szétrombolni a lakást!😄

DJ Skyline
igen,az aljára rá is van írva a tanknak!😄

Seaweed
Ez mar durva!! Full fem Kiralytigris!
MikX
<#wow1> állat ez a tank, nem is gondoltam, hogy így ki van dolgozva!

Lõttél már vele?

DJ Skyline
megkérik az árát...6000,- két kis Bosch lámpa

Seaweed
Ugy nezem neked ez a "Heng Long" gyartamynod van! Ehhez is vannak okossagok 😉)
DJ Skyline
😄DD
megnézegetem az oldalakat,thx

Seaweed
Vagy eppen Jagdtiger mod!
MikX
ÁÁÁÁ ez nagyonállat!

Seaweed
Skyline:

En majd veszek egy ilyet:

aztan megyunk harcolni egymas ellen <#smile>
(de en langszorot is csinalok am majd ra (ongyujtobol)
<#idiota>

Amugy csomo mod(Pl Su-100 mod, vagy Tigrishez Sturmtiger mod) van itt ezen a lapon az ilyen RC tankokhoz!
Pl a T-34-hez, a Tigrishez...stb-stb.
MikX
Hali!

Látom a tennapi szófosás nem állt le, na akkor már itt is vagyok!

Geró!
Itt vannak a képek:

Meg szerintetek ezt megcsináljam? a spoilerek alá lenne, hogy kicsit alacsonyabbak legyenek, de csak szolidan!

Seaweed
Szep 😉
Seaweed
Kulfoldi webshopokban is kapni es ott mint "Kinai 1/16 Tigris" nevezik eleve meg.
(Fenykepek is vannak rola ugyanigy nez ki mind a doboz mind az egesz)

Ebbol indultam ki 😉))
PrasCo
DJ Skyline
ja szerintem is valami kínai koppintás!😄

modellmaker
ez zsír!!!<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Japánból mikor rendelsz legközelebb? Kéne egy Tamiya cucc.

Seaweed
<#eljen><#wink>
Seaweed
Nekem anno a mig-15 tulelte a koltozest, meg masik lakasban kezdtem el (98-ban) es ugye azt tudjuk mikor fejeztem be 😄DDD
De pl a Nascar autom is a koltozes idoponjara datalhato, az meg akkor kesz is lett 😉)
modellmaker
😊 aranyos. én is újságpapíron kezdtem. mostmár egy olyan zöld izé van mint Saeweednek csak vonalak nélkül. 😄

modellmaker
Mi költözünk... most kéne pakolnom az asztalomról a készülõ Suprat. Félek nehogy eltûnjön vmi mert akkor kiherélem magam. <#idiota>
De a kupi az nálam is általános. 😄 (láttátok is)

Seaweed
Ahogy nezegetem a netet egyre inkabb az az erzesem hogy ez a Kinai 1:16 Tigris, a Tamiya masolata. Vagy "hamisitvanya" ha ugy jolesik. Perszeha nem romlik el, es nem gagyi (kepek alapjan nem!), akkor azert nagyon nem mind1 hogy 25K vagy 100K!!!!
Jagi
Szerintem, ha hagyják aludni nem lesz semmi bajuk. : )

Seaweed
szegeny madarak a kertben tavasszal <#violent><#ravasz1>
DJ Skyline
thx!😄
ja a lakást még egybeakarom hagyni!😄 majd a kertben kilövöm a diófát!<#idiota>

DJ Skyline
a fogasgörgõk azok fémbõl vannak,a feszítõk meg mûanyagok

PrasCo
WOOOHO! Szééép. <#puszi> Gratula hozzáe. ^^ (mint egy jó házassághoz. 😄)
A vörös led meg gondolom a géppuska torkolattüzét hivatott szimbolizálni, az azon az oldalon van echtében úgyis. 😊 Bár a fényszórók tényleg nem vörösek voltak, de kár ilyen kicsiségen kiakadni.
Most aztán átrongyolni mindenen. <#vigyor1>
Seaweed
Amit en lattam ott is azt irtak (ehh mar nem emlekszem hol..de azt tudom hogy 1/16-os Trumpi T-34-rol keresgeltem (az is RC ugye alapbol) es akkor talaltam), hogy azert jo mert az olyan mint az igazi, belog meg minden, es jart hozza alu fogasgorgo is mert a muanyag gyenge hozza. A tobbi feszito gorgok maratdak muanyagok.