Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
[/cserf][/fülünyúl]
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(Amugy ze beteg! sokkal inkabb egy ekkora RC hajo mint ilyen hulyegyerk jatekhajo...kb ez olyan mintha egy trabantot kivulrol ferrarinak alcaznank...ertelmetlen es szanalmas...)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Megérdemli!!
Gratulálunk hozzá, még több ilyen szép munkákat kívánunk!!<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
De megnyugodva tapasztaltam, hogy ILYEN repülõgépet már ÉN IS tudok csináni! :DDDd
Hol látott már torpedót ilyen szögbe esni vízbe? <#idiota>#idiota>
Régen én is úgy maketteztem, hogy pl az autó jobb oldalán nem sikerült túl jól a festés, akkor úgy rakom a vitrinbe hogy csak a bal oldala látszódjon:))
:DD
Elsõ maketteket én se festettem :D
Aztán volt olyan korszak,amikor az alját nem festettem,mondván = úgysem láccik' :D
Az útóbbi 10 évben festem rendesen õket :D
de ha megnézed nem nagyon ügyeltek a festésre sem...1-es képen látszik,hogy a keret néhol kapott egy kis kéket!:DD
Vélemény?