Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
bassza meg most ertem haza....hajnal 6kor "keltem" 45 perc alvas utan....es ey pontal nyertunk csupan...sux a vilag...
meddig tart ki egy olyan levegõpalaczk?

greg benz
lehet kapni...azokhoz levegõpalack vagy mi van! csak abból 2000 ft/db....és sztem hosszútávon behozza a kompresszor árárt😛 😞

LSL
Persze. és Nem is nehéz összerakni, csak kell pár ellenállás, 1-1.5m vezték, kapcsoló+ elemek. 1000Ft-ból ki is jön bõven. Csak ha nincs pákád, bajos összerakni😊 De egy ien szép nagy hajóban könnyen be lehet kábelezni a cuccot, úgy h nem látszik belõle semmi. és mivel Dión lesz és már le van vágva az alja, a kapcsolót ki tudod vezetni a a dió szélére.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hi ól!
Lehet ugye kapni Festékszóró pisztolyt makettekhez, nah azt rá kell még kötni kompreszorra??
Met azt nem akarok venni 😞(

greg benz
gero!írtam egy privit<#wink>

MikX
Hi!
<#wave>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Tom, elõször 800 assal csinálom, nincs durvább itthon jelenleg...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

geronimo77
Na most lépek
<#wave>

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
2500-össel jövõre sem végzel. Puttyt csiszolni 500-600-al érdemes

MikX
ha szalonképes lessz, akkor lehet!
Az a bajom, hogy vennem kell puhább putty-t, mert ezt alig lehet összecsiszolni a karosszériával, már vagy 4-5 napja csinálom 800-2500-ös papírral...
De egy kis rész már jó!
Az eleje még hagyján, de a küszöböknél összehozni, hogyí egyenes legyen, meg az ajtó alja se tünjön el, haát...

geronimo77
Na jó te kapsz felmentést 😊
De jövõre már indulni kell!!

MikX
Te voltál, nemde?
Mivel indultál?
Ja, én mivel indulnék?
Féligkész Skyline-ommal, egy szerelõsoros Dio-val 😄D

geronimo77
Autós cuccok mindig alig vannak az ilyen börzéken. Most sem votlak

De nem úgy gondoltam hogy kinézni hanem indulni a versenyen.

MikX
Húúú, én ki akartam menni, de télleg!
Tegnap eszembe is volt, mert olvastam Pro Modell-be, hogy lesz börze is, gondoltam kinézek, hátha lesz vmi különlegesség(Mondjuk 2 ajtós Civic 😄), de kimaradt!

MikX
Jaja! Meg is rendeltem Gerótól!
Civic sajna nem jött össze, majd ha lesz egy revell, akkor taláán alakítok vele valamit, bár sok munka lesz azt mondták! Mármint a Revell Civic-el!

geronimo77
Szégyelje magát mindenki aki nem ment ki a Stefánia versenyre!!

geronimo77
Legújabb fejlesztésû Fujimi.
Szerintem nagyon jó. Van benne motor igaz.

geronimo77
Erre ne vegyél mérget 😊
A Murcielagot ugyanennyiért egy nap alatt vitték el.

greg benz
én arra gondoltam milyen gyártó😄 és,hogy jó-e a minõsége vajh?

DJ Skyline
sz@r!😄
úgy néz ki mint egy hókotró!<#levele>

fistin
hát 😊 kell is hozzá 😄

fistin
értem ember

Nekem a Ferrka szimpibb!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Nem szeretem az ilyeneket, szóval nekem nem kéne. A Lambo meg Fujimi!<#wave><#szeret>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Csinálgatom az Audit, meg nekiálltam a Subarunak is! Már majdnem idegrohamot kaptam, hogy nincs meg a Subaru egyik öntõkerete, amikor megtaláltam. Pfúú, nagyon ment már fel a pumpa, aztán meg az Audi leírását nem találtam, de az is meglett és aztán eszembejutott, hogy akkor majd bescannelem a leírásokat! Aztán döntsétek el, hogy hova lesz feltéve!

<#integet2>

greg benz
mi a véleményetek erröl a makettröl? BMW

<#eljen>jó ötlet
egyik dior.-omra az "Achtung, minen!" táblácskákat én is úgy nyomtattam ki.

greg benz
lehet,hogy nem sok érte,de nekem /pill az😛
most vettem 6200-ért a mercit!csak gondoltam ez lenne a kövi projekt!de így már nem hiszem :/ amúgy ez milyen márka?

Kata
Köszi mindenkinek az infót meg a bíztatást is! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Mert?, abszolút nemsok érte...

A Tamiya Enzo meg 10e, most azon vacilálok meik legyen a 2 közül, mivel Civic nem lesz!

greg benz
pffffffffffffff......hát annyiért biztos,hogy nálad marad

Punker
szerinted egy népszerûtlen téma megél több mint 30k hozzászólást?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
biztos belehet...én is a suprát,mercit befogom ledezni!😊 féklámpák,fényszórók...4 led elöl 2 hátul(merci),és 4 led elöl,4 hátul(supra)...faterom vett elemtartót,amin van kapcsoló is...így néznek ki...2/3 ill. 4 elem fér 1 tartóba...
a ledeket kell összekötni,majd hozzákötni a tartókhoz,és kész!😊

Ehhez nem lenne türelmem!
Így is kiakadtam, amikor elkezdtem a katonákat!<#idiota>

Tetszik! Van benne motor? 8500-ért adhatnának hozzá!<#wave>

Jól nyomod! Mekkora lesz, nem is merek belegondolni!
LED biztosan megoldható, még anno haverom vett a kocsi alá és lehetett külön is venni darabonként, csak hát õ Veszprémben vette és régebben. Most nem tudom hogy van.<#wow1><#eljen>

geronimo77
8500Ft

geronimo77
Jó lesz.
Szép lett a fehér fújás

modellmaker
Szépen haladsz! szép lesz!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

I.C.ram
Persze! BME környékén van egy rakás ilyen elektronikai bolt, ott minden van.
greg benz
hnúúú...belegondoltam egy picit hogy is nézne ki....nagyon frankó kép villant be

I.C.ram
hmmm..
Kata
Köszi greg!
------
Egy olyan kérdésem lenne, bár nem tudom mennyire vagytok jártasok elektrotechnikában. 😊 Kicsit feljavítani szándékozom a hajót, többek között világítással. LEDekre gondoltam, azok talán nem égnek ki, kisebbek, meg talán nem forrósodnak fel annyira. 3 lámpa lenne az ütegfedélzeten, 3 pedig a fõfedélzeten az árbocok tövén, ahhoz esetleg vmi lámpást is gondoltam... Szal az elektro része érdekelne, hogy be lehet-e ilyet szerezni tápegységgel, kapcsolóval együtt?

[/cserf][/fülünyúl]

greg benz
nagyon ügyes vagy! bár nekem menne így az autómakett dolog😛

Kata
"Kinyomtattam papírra, majd ezek lesznek felragasztva..."

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Festményeket te pingáltad oda, vagy pre-made? ha te, akkor ügyes vagy 😛
Kata
Ha esetleg vkit érdekel, itt tartok. Most ragasztom be az ütegfedélzetet, a másik képen a tiszti kabinok falának képei vannak. Kinyomtattam papírra, majd ezek lesznek felragasztva mint képek a falon.

kép1
kép2

[/cserf][/fülünyúl]

greg benz
nincs mit😛 elismerésem😉<#worship>

fistin
köszöni szépen haver 😄D