Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
vegyél egy kompresszort.
Állandóan palackra akarod rakni ?

DJ Skyline
áhh...nincs itthon sûrített levegõ...egyenlõre fáklyás menetet,pezsgõbontást tartok,hogy meglett!:DDD
márkája nem tudom mi,de a papírra az van írva,hogy professional,szal elvileg nem gagyi...de nem is egy mai darab,de úgytudom nem volt használva

greg benz
na egy ilyen nekem is jóljönne<#buck><#eljen>

Jagi
Próbáltad már?

Jagi
Így már Ok :) Szürke vil.kék... jó lesz.

Glpetyus
rohadj meg :P
joak.

DJ Skyline
vért izzadva,de megtaláltam!<#hawaii>

Glpetyus

Illetve,láttam egy olyat,ahol a felsõ fekete foltok helyett kék volt,na inkább az lesz,merha szép :O

Glpetyus
Jagi
énnemlátom :(

Glpetyus
óójjeee,....ilyenre fogom én is festeni <#wow2><#worship><#worship><#eljen>

Glpetyus

Sima pzs-bõl bármikor 5x jobb kárpitot csinálok...

Glpetyus
LOL,tényleg :DD

DJ Skyline
tom azt én is néztem,hogy miért befelé néz!:D

DJ Skyline
na ja...én makettautót nem kárpitoznék!:DD
én lehagytam volna a hátsó szárnytot is
az ötlet jó,csak a kivitelezés nem mindenhol jó!:D

Jagi
A harmadik képen fordítva van a szárny! <újjal mutogat és nevet>

Jagi
<#nevetes2>

Glpetyus
A fényszóró szar.
Az ülés kárpitot meg,ha 24x ekkora lenne,még egy lóra sem raknám rá,olyan durva lenne.

Glpetyus
<#sniffles>

Jagi
Ne ijjesztgess már korán reggel... : DDDD

DJ Skyline
LÁL<#eljen>

Jagi
Hi!

Asszem ez jó lesz neki, ebbõl egy csomót bele lehet rakni egy ilyen nagy hajóba.
Jah, hol vette? Nekem is kéne ilyen, csak "falun" nem biztos, hogy van...

Glpetyus
joak

Én meg kb 99%-ban kész vok PT-vel,elég türhetõ lett,majd szerdán befejezem,aztán rakok képet.
Most meg megrendelem az S-100-ast :)

DJ Skyline
tegnap haladtam a suprával...ismét hoztam a formámat...nem találom a jobb elsõ féktárcsa tartó peckét,így nem tudom feltenni! mega<#wilting>...ez már úgy látszik,hogy hagyomány lesz,hogy 1-2 makettnél valamit széttörök,eltûntetek...leszedtem még régebben a keretrõl próbaillesztés céljából...aztán a leszedett,de még felnem tett alkatrészeket beletettem egy kis átlátszó zacskóba...elõveszem tegnap,és nincs meg az a darab...<#lama><#help><#wilting><#bdead>
itt van pár kép...
ezt a képet jól elnyomtam,a hátteret sikeresen lefényképeztem,az autót meg nem<#idiota> mind1 reggel van még<#sniffles>

kipufogó...majd még kap egy réteg festéket

így néz ki most az alváz...lehet látni,hogy a jobb elsõ(képen a bal alsó rész) pecek,ami belemegy a 2 lyukba,és amitõl "kormányozható" az autó,az nincs meg,így a fék sem tudott még felkerülni!

geronimo77
Szerintem inkább lagalább 2-3 cm-t haggyj

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
Jók,
Állat a kipufogó, meg az elsõ lökös :)

geronimo77
Hi

Én is nyertem! <#nevetes1><#nevetes1> Én a Jatek-makett.hu -n válthatom be bármire

Glpetyus

Kata,...milyen hajó az ? :)

Glpetyus

Jó hétfõt <#wilting><#wilting><#wilting>

Seaweed

Seaweed
akarok egy ilyet!!
Seaweed
Hogy erted azt hogy ismeros?! Szvsz eleg egyedi Uaz kamuflazs ez...de ralehet fogni hogy valahol hasonlit egyes 2.vh-s nemet festesekre...
Tankgyárosok ! Ismerõs valahonnan ez a festésminta ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

I.C.ram
Hááát <#vigyor3>
Kata
Csak nem értem mi lóg ki neki. :)

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Szerintem tereljétek jogi útra.
Kata
Csak 900 képpont széles, nem lóg ki a képernyõrõl, bár nekem 1024-es felbontáson van, lehet te 800-ast használsz. A tied minimum 1280-as volt.

[/cserf][/fülünyúl]

Különben tényleg kilóg!!!<#falbav><#eplus2>bár nem annyira mint az én képem.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

<#idiota><#nevetes1>néha

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Seaweed
az agyad log ki
I.C.ram
Akkor holnap fehívok párat.

1:24-es kéne kb, esetleg egy mérettel kisebb is lehet, de az alá ne nagyn. :( Capri õrült unokatesómnak kéne ajándékba, aki jõvõre vesz egy valódit, gondoltam legyen addig is egy neki ideiglenesen :D
I.C.ram
Találtam egyet ezen az oldalon, de nagyon szar minõségnek néz ki, gondolom a kis méretbõl kifolyólag.. 1:87-es :/
MikX
Úgys gondoltam, hogy felhívsz 1-2-t!
De KBX írt egy oldalt, ott lehet van!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Nem nagyon vannak itt :(
kbx
Ez Modellautókkal foglalkozik!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
Itt van egy két bolt, nézegesd meg, hátha...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hát, passz, revellt szinte minden makettboltban lehet kapni, és ha szerencséd van, kapsz is valameikben, ha nem a rendelés csak késõbb jön meg!

I.C.ram
Igen? Honnan szerezhetném ezt be úgy két hét alatt? Van valami Revell-kereskedés, ahol lehet kapni?
MikX
Azt mondta!
A revell gyárt azt is!
Meg mindenféle régiséget is!

I.C.ram
De nekem modell kéne, nem makett. Karácsonyra kéne :(