Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Placebó
Ott van egy amcsi GK-belevezetve a dzsindzsába, valszeg meglepték õket a németek és eliszkoltak, úgy maradhatott ott

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Placebó
de miért nincs kihímezve a díszpárna?😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Kata
Seaweed
ij
Kata
Na jó, megyek, mielõtt kiakasztlak titeket. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Francba, nem néztem, hogy VIP vagy, akkor vártam volna 4 percet a hsz-szel. <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
OK, akkor a diorámán épp most "fedezik" fel a terepet, most értek oda. De ha az amcsik meg meghaltak, vagy elfutottak elõtte onnan, akkor meg fura, h minden olyan szépen szét van rakva a terepjáró mellett is, még egy kartondoboz is kibontva. Mint a búcsúban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ha ott van hozzá egy szakajtónyi lõszer, akkor miért ne? De ha azt nem is viszik el, ott az az állványos géppuska.

[/cserf][/fülünyúl]

Igen, fõleg a németek, de a csata közepette nemnagyon, fõleg ha megvolt a full menetfelszerelésük is.

Jeep melletti thompson, a képen pedig német katonák vannak, minek német katonának amcsi stukker.

Kata
Már a rómaiak is tankot használtak? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
1944-ben Romaniaban keszult:
Kata
Nem csak ebbe a diorámába akartam belekötni, mert már soknál észrevettem ilyet. Szerintem a háborúban, amikor úgyis mindenbõl hiány volt, mindent összeszedtek az utolsó szögig, amit még lehetett hasznosítani.

[/cserf][/fülünyúl]

PrasCo
Ööö, de a becsületes katona nem lop.
...
Na jó, feladtam. 😛
Bizonyosan csak nincs kedvük lehajolni érte.
Kata
De ott a Jeep mellett is van egy kézifegyver (mittomén milyen típus), gyalásó, a hátuljából vmi palackok kiesve (feltételezem nem üresek), a tank orránál vadiúj csákány, marmon kanna, az árokban ládák, hordó, tovább meg egy állványos géppuska egy valagnyi lõszerrel. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

PrasCo
Gondolom, nem. A páncélllemezeket nemigen lehet kézzel 😄, az üres dobozokat, hüvelyeket minek, a 380mm-es rakéták meg nem jók az M1-be.
Seaweed
Most minek velem vitatkozol?!!! En csinaltam a dioramat?!
De, összeszedték, a háború elcsendesedése után<#ravasz1>

Kata
Minden diorámán tök sok elszórt hadianyag, fegyver meg ládák, kannák vannak. Azokat nem szedték össze a valóságban?

[/cserf][/fülünyúl]

PrasCo
Ha a tetõt nem "beékelik", hanem ráteszik, engem spec épp az lepne meg, ha az oldallemezekbõl törne le úgy a robbanás, hogy a tetõn meg ottmarad.
Seaweed
Hat a fene tudja milyen eros heggesztes lehett az...de a berobbano loszernek semmi sem szab hatart....van olyan kepek ahol a Jagdtiger darabokrahulott a bent felrobban loszer miatt..
I.C.ram
Ha megnézed nem is ment át a páncélon a lövedék, csak benyomta., és ahhoz képest a belseje is tök ép.
I.C.ram
De ilyen pontossággal lerobban? Elég szar heggesztés lehetett 😛
PrasCo
Té'lleg. Sok rohadt tuningõrült. ^^
Seaweed
Nezzd ne csak kerdezd! Oldalan ott a belemeneti nyilas...es lerobbant.
(Tele vannak a szakirodalmak ilyen kilott Stug-ok fenykepeivel)
I.C.ram
Egy méterrel elötte a tankakadályok közt 😊
I.C.ram
de hogy? Gondolták, hogy mennyivel dögösebb a kábrió. Ha amcsiknak van, legyen már nekünk is, aztán fogtak egy lángvágót?
PrasCo
Mér', hol a tetõlemez? 😄
Seaweed

I.C.ram
Zrínyi 😛
Kata
direkt 😊

[/cserf][/fülünyúl]

PrasCo
Biztosan ismerõs, de madzsarszki.

I.C.ram
Tetõlemez hogyan került le róla, ilyen mérnöki pontosságal? 😊
Seaweed

DJ Skyline
addig örülj,amíg nem kell szemenként összeragasztgatni egy lánctalpat!😄D
<#wilting>

Kata
Jóak ezek a diorámák, biztos pepecs meló megcsinálni egy ilyet. Eleinte én is fújogtam, hogy csak 54 ágyú van a Constitutionon, milyen spíler lenne egy 100 v. 120 ágyús sorhajó. De mióta festegetem az ágyúkat, azóta már hatszor elátkoztam, hogy lehet ennyi rohadt ágyú egy hajón. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Nem lehet olyan mély, ha a K.Tigris szitne lebeg rajta 😛
DJ Skyline
😄DDD

Seaweed
Skyline te szegeny <#vigyor1>
DJ Skyline
<#idiota>

Kata
Fúj, az a sár már innen gusztustalan. Bele nem mennék! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Nagyon híg sötét árnyalatú festékkel befuttatod õket vékony ecsettel. Persze elõtte nem árt tiszta higítóval átecsetelni, hogy jobban "terjedjen". Vagy panelezõ toll, de az primitív.

Seaweed

Kata
Majd ha Seaweed elhív megmutatni a makettjeit... 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

PrasCo
Szeretem ezeket a diókat, amik valahogy nincsenek "túljátszva" =)
PrasCo
Nám'tom, ahhoz sem értek. <#zavart1> Gondolom bekarcolással, majd festék-futtatással, de festékszóróval is ki szokták emelni, egy elütõ színû réteggel átfestik a legfelsõ réteg elõtt tudtommal.
De itt csaknem mindenki más dobni fogja erre a korrektebb választ.
Seaweed

DJ Skyline
képt'!😛<#idiota>

Kata
Nem. Mellben erõsebb, derékban vékonyabb vagyok. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]