Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dolgozom is, meg egyetemre is járok, de szerencsére nem kell meghalnom egyiktõl sem. Fõleg esténként fabrikálom hétköznap.
[/cserf][/fülünyúl]
Bátor dolog volt levágni az alját egy méteres (és nem 1500ft-os) hajónak,azt azért meg kell mondanom :)
Az a baj az ilyesmivel, hugy látog a részegycséget megcsinálod faszán, mikor megy berakod nem látszik csak az 1/10-e : ( Autó motorjainál ez az arány kicsit jobb, de a lényegen nem változtat.
Ha betetted õket a hekyére kapunk picst?
Ja, te hogy-hogy ráérsz makettezni nem dolgozol? (vagy hasonló)
Ha betetted õket a hekyére kapunk picst?
Ja, te hogy-hogy ráérsz makettezni nem dolgozol? (vagy hasonló)
Tegnap reszelgettem át a csöveket, már csak le kell festeni õket, a talpazathoz ragasztani és kész vannak. Hál'istennek. :)
[/cserf][/fülünyúl]
azokat azért törölték,mert nem volt kezdõlapjuk,csak feldobáltam rá 1-2 videót és kész...
biztos atw szórakozik!:D
van,hogy nem jeleníti meg az elsõ kisképet,de ha rákattintok,hogy kép megjelenítése,akkor meg probléma nélkül behozza!<#idiota>#idiota>
van,hogy nem jeleníti meg az elsõ kisképet,de ha rákattintok,hogy kép megjelenítése,akkor meg probléma nélkül behozza!<#idiota>#idiota>
Mondom,hogy jó a site, de inkább nem megyek fel, mert nyálcsoratás a vége meg egy szar érzés belül, hogy mi jó volna ha... : )
én szeretem ezt az oldalt,mert "beletudok nézni a dobozba" ,meg az összeállítási útmutatóba egyes maketteknél...nem árt látni,hogy mit vesz az ember!:DD
zsír :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ezt az oldalt szándékosan nem nézegetem, így lehet tovább élek és jó nem látni azokat amire nincs pénzem : )
itt van pár kép az Ostwindrõl
ezt 8 alkatrészbõl kellett összerakni!<#wilting>#wilting>
ezt 8 alkatrészbõl kellett összerakni!<#wilting>#wilting>
bazz már 3 nónap eltelt azóta<#falbav>#falbav>...vagy küldjem el még1x a rendelést?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Megjött az S-100-as ,pedig 7fõ este rendeltem <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen><#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>