69150
-
(Gustavtol van)
-
Teljesen felesleges..nem foglakozunk itt csak fenyevenkent(*) modellezessel...ezert ne gyilkold szegenyek topikjat 
*.:magyarazzam ki mikor miert?!
-
jó akkor azt zárom ezt meg átnevezem Modell és Makettre :) -
Nana! Nem egeszen! A mukodkepes tigrisig eljutottunk valahogy...a tigris makettol!!...ha off van ahhoz is alltalaban a makettetol jutunk el (lasd: miert nem maketteztem mostanaban =>bringa szereles)....de ez igy berofogoes a javabol ugyan mond mar meg "hogy jon ez ide?!"... moderatorkent meg plane "bun" 
(plane hogy van modellezes topic!) -
kb anyni köze van mint a működőképes tigrisnek az se makett + valaki ezt is építette festegette stb aztán..... -
nem tudom mi koze ennek a makettezeshez...leginkabb a repuleshez ..de modellezeshez aztan vegkepp..rip meg minden..lattam en is a tvben de nem ide valo... -
Két embert megölt egy repülőmodell Őcsényben
RIP:( -
köszi
-
Lehet kapni különböző átmérőjű sztirol csöveket, abból érdemes szerintem, de tollbetét is jó!! -
oda van irva hogy "Kbx Skyline-ja".... -
Enyém 
Köszi!
-
Az az esztergált kipuffogóvég a gyári maratáshoz volt!
Az hő által keletkezett nyomokat pedig clear blue-val meg szórópisztollyal lehet csinálni!! -
Puntigamer #39022 ez kié? mert állati jól néz ki:D
összerakok én is egy skyline-t majd sztem...
az egy kultusz autó:D -
-
-
hy all! meg tudnátok mondani a pontos nevét és méreteit annak a csőnek amiből a kipuffokat szokták/szoktátok csinálni? (nemtudom kbx skyline-ján ez gyári,vagy ő is úgy csinálta,de marha jó:D) ugyanis le szeretném cserélni a fairlady nevetséges kipuffjait egy ilyenre..
ja és még valami: azt a hatást mintha oxidálódott volna a vége hogyan szokták csinálni?
Előre is köszi:) -
valami hasonló bár ez elég "drága"... -
Csoder #39017 Süütiii, vigyél majd lapátot/ásót akadály építéshez!
-
megyünk ma gardenba...ez mivel egyenlő? viszem a tigr' tankt 1-2 teszt körre,lesznek majd muvik is!:D -
majd meglátom! köszi 
-
Jaja Csoder kb egy-az-egyben vazolta mire gonoltam es jobban en se irhattam volna le! -
Csoder #39013 Hát most ne is ess neki, csak felszednéd az egészet. Várj még, aztán mehet az eksön. De ajánlom, hogy előtte kísérletezz, mint mindig!
(Hú már golyóznak a szemeim, bye all!) -
biztos szép lenne a végeredmény,csak beszari vok ahhoz,hogy most nekiessek a frissen festett üléseknek
-
Csoder #39011 higító, festék, ecset 
(pisztoly is szóba jöhet, da az már más...)
A filtereknél, nagyon nagyon híg oldatot kell keverni, a mosásnál kicsit sűrűbbet, hogy a festék megüljön a hajlatokban, résekben (persze figyelni kell, nehogy csúnya, összzegányolt legyen. Szárazecsetelést meg gondolom már ismered.
Pontosabban msot nem tudok fogalmazni, gyakorolni kell, vagy nézz utána neten, talán találsz iylen szájbarágós tutorialokat.
És fontos hogy minden egyes művelet után hagyj a rétegnek megfelelő száradási időt! -
hmm.. értem,csak még sosem csináltam ilyet:/ nem tudom milyen cuccokkal kell ezt,meg hogyan -
Csoder #39009 Pl. néhány filterrel lekezelni, a szín sötétebb árnyalataival "átmosni", a kidomborodó részeket kicsit, icipicit talán lehet fakítani alig sejthető világosabb szárazecseteléssel, ésatöbbi. (Figyelj meg egy bőr ülést, hogy miképp játszadoznak a felületen a fények, árnyékok. Ha a hunyorítás segít...)
Mindezt hogy térhatást adj a felületnek, mert így szimplán pirosan elég homogén. -
,,Kontrasztositani meg arnyekolni meg kiemelni nem akarod, hogy hasonlitson egy igazi ulesre?!,,
ez alatt mit értesz? mit kéne még csinálnom vele? -
..es igy hagyod az ulest?! Mert igy olyan mintha valami matchbox jatekauto muanyag ulese lenne! Kontrasztositani meg arnyekolni meg kiemelni nem akarod, hogy hasonlitson egy igazi ulesre?! -
lefestettem az üléseket 
meglepődésemre egy réteg kellett rá... tökéletesen fed! szupi ez a festék
-
mintha csak magamat hallottam volna 
-
Csak az a gond, hogy nincs '05-ös Lancer WRC, csak Evo VIII!!! Különben nem lenne értelme ennek az átalakítónak!!! -
Csoder #39003 Hogy őszinte legyek, már erősen elgondolkoztam a kilőtt hueyen! A helikopterek kicsit monotonak nekem, de kilőve... [csöpög]
Főleg, hogy STALKER topikban láttam a graveyard/junkyardos képeket.
Thx!
-
Nagyon megéri... ennyiért már veszek egy 05-ös Tamiya WRCt, sőt akár kettőt is :D -
igaz nem roncs Hjuit' fogsz építeni gondolom,de érdekesség ként,ha van kedved akkor töltsd le ezt
lezuhant,kiégett,szétlőtt,stb helikopterekről vannak képek,infók,és van egy pár Hjui' is -
Csoder #39000 Érdekes Cowboy 
(ték
)
-
-
az nincs meg,de leszedem,köszi! 
-
Csoder #38997 Sky!
A Pz.Kpfw. Tiger Vol. 4 Sturmtiger kiadvány megvan? Vannak benne tigris 1ről nagyon szép "háromnegyedes" nézetrajzok, és infók. Sztem tudnád használni. Betah-on fent van. -
nyulhun #38996 Ilyesmi?Hasegawa -
blackgamer #38995 u, ez nagyon durva