Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok kép van a dio-ról így inkább linkelem URL ként!😊
nemtom látatok e már olyan szalagot, amivel a kocsik vezetékeit kötik össze, az egyik fele öntapadós mint a szig.szalag, a másik meg ilyen textil, vagy mi, megláttam havernál, adott is egyet, mondom jó lesz kárpitnak a Skyline-ba, és állat lett, jól néz ki így, télleg olyan, mint az igazi!
lehet ismeritek, nem tom, ezt most fedeztem fel!
Amúgy mibõl szokták csinálni?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ritkán beszélgetek makettezõ lányokkal és ezek szerint az is utál aki makettezik!
Ilyen az én formám... 😄DDDD
[helyesbíti az elõzõ beszólásait.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ez nem vicces... 😊
Amúgy eltévedtem a parkolóban szerencsésen 😄
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Bár igaz nem sûrûn járkáltam ide, csak be-be nézegettem.
Part1
Part2
Part3
nos és errõl jutott eszembe,hogy majd ha lesz 1/48 Tomcatem,akkor majd a helyzet jelzõket megfogom csinálni,hogy világítsanak!😄
mint pl ezen a képen:

Kamerával figyelik,és ha valamelyik "szõr" máshogy mozog mint a többi,akkor vhol megtörik az áramlás.
Nem tudom értelmesebben elmagyarázni...<#idiota>#idiota>
Jólvanna, nem kell komoan venni!!
Éngem (ha már itt tartunk) Katáé jobban érdekl! <#vigyor3>#vigyor3>