Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Hi All!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
zsir kompresszorod van 😉)
geronimo77
Korábban volt téma hogy kinek milyen cuccai vannak meg milyen az asztal.
Nos itt egy kép az enyémrõl egy kis karácsonyi rendrakás után:

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Seaweed
Mivel tulnyomoreszt az erosebbik nemtol vagyunk...sot gyak csak.(1kivetel nem kivetel<#vigyor1>)...igy mindenkinek ilyen karacsonyt kivanok:

Boldog Karácsonyt Makettbro!<#eljen>

Kellemes Ünnepeket Mindnyájatoknak!!!<#wave>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

greg benz
na kész az egész kárpitozás<#vigyor>

greg benz
én még karácsonykor is dolgozom<#vigyor3> elkezdtem a kárpitozást,és kész az elsõ rész...a kalaptartó!😛 sztem jól sikerült

Boldog Karácsonyt topiclakók! 😊

PrasCo
Békés, boldog karácsonyt kívánok a makettezõ társaknak. =)
greg benz
úgyvan<#wink> neked is skyline<#worship>

DJ Skyline
Kellemes Karácsonyt minden Kedves Makettezõnek!<#wave>

greg benz
na még 2 kép a motorról karácsonyra😛

greg benz
nem hinném...ennyi van kb a képen is! a dobozán!ott mutatja a motort! de ezzle is eleget szenvedtem😄DD amúgy meg látsszani fog,mert levehetõ a motorháztetõ

MikX
fura egy kicsit, lehet hogy csak a fényk.gép miatt van, de jólesz, bár nem vagyok oda a mercikért, fõleg az ilyen régiekért, úgylátom viszonylag szép kidolgozású!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
csõ...a motoron lenne még mit festeni,nem?😊
habár ha nem látszik,akkor úgyis mind1

greg benz
hi all! haladtam a mercivel! a motor és a padlólemez nagyjából kész<#vigyor5>

MikX
ja, vagy azért gondoltam a maratásra!
Mert lehet jobban kijönnék vele, de ha nem lesz megoldás, akkor tudsz hozni oylan keretet nem?

geronimo77
Hát elég szörnyû lett
lehet érdemesebb lenne megvenni a fékes öntõkeretet.

MikX
Mármint a fék?
Mondom, hogy megpróbáltam kilyugatni tûvel!

geronimo77
Mitõl lett ilyen??? <#ijedt><#guluszem1><#conf>

Nagyon szép a diorama, de nem értem miért kell a katonák ruházatát fényes, vagy félfényes lakkal fedni. Illúzió rombolás.
Seaweed
<#smile>
Aha <#worship>

ez se

nemjönbe

Nagyon nagy!!!!

Boldog Karit nektek!!!!<#wow1><#nevetes1><#eljen>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

MikX
LOOOOOOOOOller!!!

DJ Skyline
MikX
Nekem nem jön be 😞( pedíg kiváncsi vagyok mi az!

MikX
Nahh, ém meg építgettem egy kicsit, vagyis inákbb csak illesztgettem, az enzo csomagtartótetejét, sehogysem akart illeszkedni, de már jó lett, csak az illesztési hézag nagy egy kicsit, de asszem kap egy vékony putty réteget, aztán jó is lesz!

Seaweed
Tenyleg jut eszembe! Az icukan kuldott cuccos bejott?! <#wink>
repvez
Akkor bocsi!
És tényleg a teljes könyvek, rajzokkal, mert én csak néztem de még nem tudok letölteni semmit, mert nincs megfelelö netem, de sok van amit szeretnék onnan, de csak teljesbe.
Seaweed
ismerjuk
repvez
Ezt az oldalt találtam biztos hasznos lehet a makettezéshez.Pár walk around és 4+ könyv bedigizve
e-könyvek
Seaweed

DJ Skyline

DJ Skyline

kbx
Lehet hogy az is volt😄

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
...éééééééssssss beszaras <#idiota><#ravasz1>
DJ Skyline
lááál!<#gonosz1>

kbx

Jaja, Boldog Karácsonyt all, és makettekben gazdag Újévet!

DJ Skyline
Boldog Karácsonyt mindenkinek elõre is!

Seaweed
rapidshare.de (pl gyors, uj szabalyok vannak szal okes is mar reg nelkul is)
DJ Skyline
sendmefile.com
rapidshare.de

kbx
Tudsz valami oldalt ahová föl tüdok rakni egy vidot, aztán ide belinkelni?? Kis karácsonyi meglepetés😊)

kbx
Én is boldog karácsonyt, kívánok mindenkinek!!

Seaweed
(Feltem hogy hogy lesz majd..nehogy a postas osszehajtsa mert az katasztrofa lett volna...de latom a japok tudnak valamit...okosan van gyarilag csomagolva!!<#eljen>)
greg benz
köszi! neked is<#puszi>