Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
bye

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Holnap is lesz nap! 😊 izé, ma
Nah, megyek én is, aludni kéne.
bye

MikX
kösz.
De asszem abba kéne hagyni mára
Meg nem is találtam sehol képet normális minnõségût a "csomagtartójáról" (mivel kivágtam ,hogy ki lehessen nyitni, a nyitómechanizmust megcsináltam, az illesztéssel volt egy kis munka, de meglett!) hogy hogy is néz ki pontosan. Az aksit megfestettem, de hogy az aksikábel netom, hogy hogy megy, de már nem is keresek ma asszem!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hajrá<#eljen>

MikX
Most épp enzo-t, de néha azt is. Csak finomítom a Skyline-t mostmár!

igen 😊
mit is építesz, sklyline-t ?

MikX
és eltünteted a logód 😄

Én is itt vok 😊
Megint csak bámulom a monitort és agyalok a semmin.

MikX
Hmm...
Kihaltunk?
Vagy csak én vagyok az egyetlen aki még fenn is van, sõt építek is!

MikX
hmm, ja, látom, csak ha nem tudok máshonnan maratást szerezni, akkor ez lesz, vagy nemtom...

MikX
Mondjuk én is néztem ,hogy nélküle is jó, de sztem azzal is szép!
Fõleg geróé nem fog rosszul kinézni 😄

Glpetyus
Sztem nem kéne.

geronimo77
Próbáltam nem a doboz szerint matricázni

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
De lesz <#hehe>
Méghozzá karbon de nem a hagyonmányos egyenes hanem kicsit ívelt.

MikX
mostmeg jó, nemértem... na ez loller!!! csak azt nem tudom, hogy hol vannak a csókán a pilon rögzítõi??!

Glpetyus
😊

MikX
:o

DJ Skyline
LOL!?:!😄DSA

MikX
nem abból, de cigisbõl igen!
Sok helyen láttam, úgyhogy mondom, hogy én is így csinálom a "firewall"-t 😄D
De ne tudd meg mien maserás volt megszerezni!! 😄DSDSAA
Nem cigizik senki a környezetemben, szerencsére! (vagyis monst inkább sajna 😄DSSASD)

Glpetyus

Glpetyus
Cigis doboz belsejébõl van ? 😊
Mert a piros malbi' belsõ papírja pont ilyen 😄

MikX
Ezt csináltam ma:

Nemsok, de csak ennyire futotta 😄SDS
Rokonok, akrácsony meg miegymás!
Durva, bejönnek, aztmondják, á! mitcsinálsz, azt már mindegyik kezébe van egy darab enzo!
Mondom lehet nemkéne...

MikX
Nahh, én megyek és kivágom az enyémet a kukába 😄D

greg benz
😛P

greg benz
na megírtam neki!😛 most jön még kép!

Seaweed
Megyek is inkabb oszt' kimaszkolom a futoaknakat meg a beomlocsatornat a fekete panelezes elott....
Seaweed
Jaja
Glpetyus
Remélem nem is lesz hátúl szárny <#ticking>
szvsz sokkal szebb így 😊

Glpetyus

Gyönyörû,nagyon tetszik ! <#wow2><#eljen>

Seaweed
Ez tetszik annak ellenere hogy a csapbol is Skyline folyik manapsag...ez szep letisztult, nincs tulcsicsazva!

<#eljen>
geronimo77
Így áll most a Skyline. A belseje nincs benne de az is készül. Most a biztonsági övekkel ügyködök.

Glpetyus
:SA_S:
De gonosz :C

DJ Skyline
nincsen szórópisztolyom...amit találtam azt meg nem adja oda!_😄SAdsa

Glpetyus
Béla,használod-e a szórópisztolyt ? 😊

Glpetyus
viszont

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!<#wave>

Megvolt nálunk is a karácsonyozás, hát makettot nem kaptam....viszont leglább van idõm a meglévõkre.<#nyes>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Seaweed
ezt gondolom ismeritek
http://www.aoshima-bk.co.jp/
Seaweed
Multkoriaban nem talaltam a Gunze weblapjat....de most nem ertem hogy akkor miert nem probaltam a japan nevevel keresni...
nah most megvan:

http://www.mr-hobby.com/

(minden info fentvan, szinpalettatol (PDF-ben) az osszes termekig minden!)
Seaweed
"Kamerááás móóóbbííííl" <#idiota>
Na ez az, a lényeget nem látni. Fényképezõs telefon sux

Glpetyus
Ja,csak semmit nem látni szinte...

Seaweed
IWATA foreva <#nyes>
Glpetyus

greg benz
lefújtam a motorháztetõt! szerintm jól sikerült

<#vigyor3>

Glpetyus
Talán Aerograph vagy mi ?
Felirat,vagy márkajelzés nincs rajta 😄
Majd lefényképezem 😊
Nem egy mai darab,10 éve vettem - használtan 😄D

Seaweed
Szerintem Aerograf ha orosz 😉)
Milyen "stukkered" van ? 😊

Seaweed
Latod-latod! <#smile>
Glpetyus

Ehhhh..

Már elég rég óta szar volt a szórópisztolyom. Köpködött,fojt orrba-szájba,meg az összes létezõ dolog el volt ferdûlve...pl. a tû is már inkább egy horog volt <#idiota>

Tegnapelött mondom haveromnak (épp ott volt,amikor rendet raktam),hogy én ezt kikukázom a picsába,azt' januárba veszek egy újat,vagy hagyom a sunyiba az egészet.

Azt mondja = Isten ments....Elvitte,majd 2 óra múlva rámcsörög,hogy robogjak már át. Hát bazdmeg,mintha új lenne 😄
Mindenét felpolírozta,ki homokfújta'.....b@szott szép lett,de kurva kiváncsi voltam,vajon müködik is-e ? 😄
Hát nem egyszerü....mint újkorában <#hawaii>
Jókis ruszki vas mindent kibír <#hawaii>
Ha tegnap nem kellett volna 3432543576276 féle dolgot csinálnom (+ ugye,karácsonyozni is kellett 😄) ,nekiálltam volna az S-100-nak... 😊

Paál
elvagytok <#vigyor2>