Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem kifejezettem irrital az esztelen hasznalata!
Megvan a helye, es merteke..nem minden sor vegen es minden hsz vegen...bar ha azonosulsz vele akkor ertheto..ellenkezo esetben paradoxon...es szad ki ne nyisd!
Megvan a helye, es merteke..nem minden sor vegen es minden hsz vegen...bar ha azonosulsz vele akkor ertheto..ellenkezo esetben paradoxon...es szad ki ne nyisd!
Hmm, igazad lehet, erre nem is gondoltam.
Csak okosan viselkedj mert aztan teged is kiközösítünk mint gregbenzt <#ejnye1>#ejnye1>
😄 lehet
Nos mivel a toltet igen hosszu igy szinte biztos hogy annak a vege a cso belso vegenel a lezarasnal volt.

Jut eszembe, nem tudja valaki, hogy a sturmtiger rakétaindítójában, a csõben meddig volt bent a töltet? Mert azt tudom, hogy ha megvolt töltve, akkor lehetet látni, na de mennnyire.
:o
Azszép
Azszép
nekem nagy bevásárlást kell tartanom festékek terén...holnap kinyitogatom az összes festéket és megnézem mi a helyzet(na ami bontatlan azt nem)...szvsz a fél fiókot kikell dobni...sok festék már van vagy 10 éves
Én nemrég 4 tégelyt dobtam ki, mert beszáradtak 😞
Mind1, úgyis alig használtam azokat a színeket :o)
Mind1, úgyis alig használtam azokat a színeket :o)
hopsz...kinyitottam és bevan száradva<#idiota>#idiota>
pedig rá volt csavarva a kupak atom biztosra,alig tudtam lecsaravni!<#idiota>#idiota>
na ezt is felirom a listára<#idiota>#idiota>
pedig rá volt csavarva a kupak atom biztosra,alig tudtam lecsaravni!<#idiota>#idiota>
na ezt is felirom a listára<#idiota>#idiota>
Én ált. revell-t használok (83 & 37)
Ezek mibõl vannak ?
Úgy festesz ecsettel, hogy alig van rajta festék... szal szinte már "száraz" az ecset.
Nah figyu.... én tegnap leszedtem az összes ecsetelõs dolgot a FAQ-ból és nemtaláltam a szárazecsetelést... elmondaná nekem vki hogy mit takar ez a fogalom???? <#guluszem1>#guluszem1>
nem tom!😄D
egész nap fájt a fejem,aztán még ragasztottam is,az is betett egy kicsit<#bdead>#bdead>
egész nap fájt a fejem,aztán még ragasztottam is,az is betett egy kicsit<#bdead>#bdead>
lemaradtam egy félévvel,azt hittem a Hobbim a makettezés c könyvbõl vannak a cuccok,amit a modell és makett adott ki...mind1 az újságok is megvannak!<#idiota>#idiota>
Nah ha valaki nem tudta meg leszedni a FAQ cuccait akkor most essen neki! Csupa "NO Wait!"-es jelzesu szerver...
kedvet kaptam hozzá <#idiota>#idiota>minnyá kimegyek és gyurmázok egy enzo-t <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nem linkelnétek be egy olyan oldalt amelyiken a legtöbb makettet meglehet találni elkészítve (nemcsak repülõk hanem minden kategória)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ezt érdemes megnézni. Hogyan lesz egy tömb anyagból Lamorghini Gallardo
Gallaro
Gallaro
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ehh akarok a wargammersrol rendelni egy kupac Vallejo festeket..de a webshop maga alatt van....irtam is melt hogy mi van..remelem hamar kijavitjak 😉)
Hi All!
Geró!
Király a fekete Skyline-is!!!
Ma felhívtam a Megát, hogy megveszem a festékeket, de nincs TS-8, meg Surface Primer-se, azt mondták, hogy nem tudni mikor lesz, de maratásra azt mondták, hogy tudnak rendelni!
Geró!
Király a fekete Skyline-is!!!
Ma felhívtam a Megát, hogy megveszem a festékeket, de nincs TS-8, meg Surface Primer-se, azt mondták, hogy nem tudni mikor lesz, de maratásra azt mondták, hogy tudnak rendelni!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Csoder tessek: csemegezgess...ami zold az van raktaron ami nem (sarga vagy piros az oda van irva melle)