Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyobb MAKETTboltokban,így megfelel ?<#mf2>#mf2><#action>#action>
nagyobb MAKETTboltokban,így megfelel ?<#mf2>#mf2><#action>#action>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
amúgy kösz
Hát már kitárgyaltuk párszor a topikban,sztem keress rá,volt pár link betéve.
(keress rá lent a "mûvíz" "víz" szavakra)
nincs vhol egy leírás, hogy lehet vizet csinálni, mert még sehol nem találtam!?
Nem is kicsit olcsóbb :o
Viszont a Revell hajók (amik jelenleg engem érdekelnek) drágábbak pár százassal.
Mind1,lehet ezt is kipróbálom majd 😊
én meg éppen a jatek-maketten keresem a szállításiköltséget
ja és azt írják hogy a következõ munkanap már szállítják
sztem jobb a makettbolt.hu (ha már magyar a oldalaknál tartunk)
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Türelem,mindenhol ez van most.
Mondjuk én be szoktam menni az üzletbe, nem csomagküldõzök, az a biztos 😄
De a lényeg, hogy múltkor bementem, azt a csávó tök rendes volt, elbaxtam a festékszóróm levegõkábelét, azt mondom megnézem hátha lehet venni, odamegyek, aztán a csávó adott inyen, azt mondta, hogy visszahoznak egypár pisztolyt, azokat visszaküldik, ezzel viszont nem kell elszámolni, így oda adják!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
autótervezõ mérnök a csávó legalább, vegy van érzéke nagyon hozzá!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Van ám képáradat dögivel!!!
festék? sztem revell-t érdemes használni, de mondjuk én most több fajtát használok, és így sincs semmi bajom.
És mi a bajotok az ecsettel festéssel?
én is azzal festek, de akkor mutasson valaki egy olyan oldalt, ahol ecsettel festett minõségi makettek vannak lécci, hogy tudjak fejlõdni
Üdv: Huncolin
Visszanézve a képeket valóban kicsit túllõttem a célon, van néhány nem idevaló kép.......sajnálom, ha vkinek ezmiatt örökre elment a kedve a makettezéstõl<#vigyor2>#vigyor2>..
A viccet félretéve ezentúl az általad említett feltételek mellett linkelek képet. (ha merek<#idiota>#idiota>)
Kellemes estét mindenkinek<#awink>#awink><#wave>#wave>