Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
hmmm...erdekes...persze nem kizart sot! ...de felenk a regi jo modszer a divi (vagy csak en ismerem ezt..es le vagyok maradva a high-tech hulyekhez kepest 😄DD)...hogy az elso hideg bealltaval betakarjak a beton bigyokat hogy ne azzon, igy szetfagyni sincs minek benne ha jon a zimanko 😉)
Glpetyus
Ez Paálnak ment

Glpetyus
Kössz <#law>

Glpetyus
na,...megjöttél ? :ASD:SDS:s:
nagyobb MAKETTboltokban,így megfelel ?<#mf2><#action>

Glpetyus
na,...megjöttél ? :ASD:SDS:s:
nagyobb MAKETTboltokban,így megfelel ?<#mf2><#action>

Paál
Glpetyus
Na csezd+,ennek utána járok <#eljen><#worship>

hát az biztos hogy nem múlik, és majd vizet is próbálok szerezni😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Seaweed
Nagyobb boltokban?! Mint Tesco meg Auchan meg Cora meg a sarki nagy ABC? <#vigyor1><#beka3>
Paál
ez ilyen lötty ami egy idõ után ilyen zselésre szilárdúl... háztartási bótban kapható anyag ... ezzel kenik be az ilyen kinti betonbigyókat hogy télen ne faggyon szét <#vigyor3>

Glpetyus
Nem tudom,elvileg nagyobb boltokban kapni mûvizet,amit felmelegítesz,aztán kedvedre alakíthatsz.

Glpetyus
Micsoda ?? <#idiota><#idiota>

Glpetyus
Nembaj,ami késik nem múlik 😊

volt róla szó hogy venni is lehet, de hol?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Paál
Vízüveg talán.....

kezdõ vagyok, csak pár repülõt és egy motort építettem eddig
amúgy kösz

Glpetyus
Te is építesz hajókat ? 😊

Hát már kitárgyaltuk párszor a topikban,sztem keress rá,volt pár link betéve.
(keress rá lent a "mûvíz" "víz" szavakra)

jól néz ki
nincs vhol egy leírás, hogy lehet vizet csinálni, mert még sehol nem találtam!?

Glpetyus
Tényleg. :o
Nem is kicsit olcsóbb :o

Viszont a Revell hajók (amik jelenleg engem érdekelnek) drágábbak pár százassal.
Mind1,lehet ezt is kipróbálom majd 😊

Paál
ohh köszi megtaláltam<#vigyor3>

hát nem tudom, én pl a cirkálók között találtam egy tamiya hajót ami sokkal olcsóbb

Glpetyus
1200 ft

Glpetyus
Hát amit most nézek (hajók),az épp hogy drágább :o

menj rá a kosárra és ott írja, ha már betettél vmit, minél nagyobb értékû annál olcsóbb
én meg éppen a jatek-maketten keresem a szállításiköltséget
ja és azt írják hogy a következõ munkanap már szállítják

Paál
makettbolt honlapján vagyis én nem találtam... de megint tuti vak vagyok...<#idiota>

Glpetyus
az szép 😊

hol nem írnak a fuvardíjról?

Paál
amúgy ebben a két ünnep dologban van valami<#vigyor3> úgyhogy megnyugszok és várok türelemmel

Paál
Ennél télleg nagyobb a választék meg olcsóbb is de fuvardíjról nem írnak semmit <#szomoru1> és én Pest megyében lakok<#vigyor2>

elég drága oldal
sztem jobb a makettbolt.hu (ha már magyar a oldalaknál tartunk)

Vagy éppen kifogytak és ráadásul esetleg nincsenek is nyitva a két ünnep között. Felküldtük Pestre a nyomtatót, hogy csinálják meg, de minden alkatrész ami volt elfogyott, ráadásul nem nyitnak ki január 3-ig. Ezt add össze.<#whatever><#idiota>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Glpetyus
Szvsz azért szar most,mert az ünnep miatt kifogytak a cuccokból :o
Türelem,mindenhol ez van most.

Glpetyus
Ez a Victory ,az én kedvencem 😊

Paál
akkor te tök jól jártál<#worship>

Glpetyus
<#eljen>

Glpetyus
Idáig csak innen rendeltem.

egyszer 4,utóljára 2 (!) nap alatt jött meg a csomag !

Paál
hát igen... én is bemennék de többe jövök ki tömegközlekedéssel mint így hogy kihozzák és ugyanúgy nincs ez a makett raktáron és feleslegesen mennék be... nekem semmi bajom nincs ezzel csak türelmetlen vagyok<#vigyor3>

Seaweed
MikX
Ja!
Mondjuk én be szoktam menni az üzletbe, nem csomagküldõzök, az a biztos 😄
De a lényeg, hogy múltkor bementem, azt a csávó tök rendes volt, elbaxtam a festékszóróm levegõkábelét, azt mondom megnézem hátha lehet venni, odamegyek, aztán a csávó adott inyen, azt mondta, hogy visszahoznak egypár pisztolyt, azokat visszaküldik, ezzel viszont nem kell elszámolni, így oda adják!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Paál
akkor megnyugodtam <#smile>

Seaweed
volt
Paál
Volt olyan ember aki innen rendelt és volt is raktáron makett? <#vigyor3>

Seaweed
pfff

...
Paál
én meg megkaptam a visszaigazoló emilt amivel vették az adást hogy rendeltem tõlük makettot de sajnos nincs raktáron... gyáááááá<#idiota>

MikX
Ez nemsemmi!
autótervezõ mérnök a csávó legalább, vegy van érzéke nagyon hozzá!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hi All!
Van ám képáradat dögivel!!!

Glpetyus
Itt is festenek páran ecsettel.

hi all!
festék? sztem revell-t érdemes használni, de mondjuk én most több fajtát használok, és így sincs semmi bajom.
És mi a bajotok az ecsettel festéssel?
én is azzal festek, de akkor mutasson valaki egy olyan oldalt, ahol ecsettel festett minõségi makettek vannak lécci, hogy tudjak fejlõdni

Üdv: Huncolin

sabexx
Tényleg van néhány olyan makett, amelyiknek csúnya a festése (ecsettel készültek)<#nemtudom>....egy linkrõl származnak, csupán a makettek ragadtak meg, nem az elkészítésük.
Visszanézve a képeket valóban kicsit túllõttem a célon, van néhány nem idevaló kép.......sajnálom, ha vkinek ezmiatt örökre elment a kedve a makettezéstõl<#vigyor2>..
A viccet félretéve ezentúl az általad említett feltételek mellett linkelek képet. (ha merek<#idiota>)
Kellemes estét mindenkinek<#awink><#wave>

Glpetyus
<#idiota>