Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
1/72-es Mi-6 (szep nagy)

Paál
Bocsi hogy ilyet kérdezek de lemaradtam... mit takar ez a szó hogy Brazil cuccok?<#szomoru1>

Seaweed
"igyjartak a fritzkutyak" :D
geronimo77
Ráadásul úgy nézem valamikbõl kevesebb jött
<#shakehead>

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Seaweed
<#smile>
Majd legkozelebb mar egy teherautonyit rendelsz...<#wink>
DJ Skyline
jól haladok...eddig összesen 15 festék használhatatlan,vagy beleszáradt,vagy beletörik a masszába a keverõcucc,vagy kise tudom nyitni a tégejt!:D ja és ez csak a fél fiók volt...

geronimo77
Hát ja. amilyen kalandos úton jött. és azárt mégiscsak több mint 30k volt.

viszont marha jók, már sajnálom hogy nem rendeltem többet

DJ Skyline
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Seaweed
hehe meg logot is csinalt nekije...akkor nagyon varhattad! :DDDDDD
geronimo77

Seaweed
Tegnap epp az A-7 tankjait csinaltam...levagtam a kis szarnyacskakat rola es elcsiszolva vekonyitva visszaragasztottam ;)) (vastag volt 1:72-hoz kepest)
Seaweed
hmmm jah..Tamiya-tol nemezt varna az ember...

Nosza neki reszelo es csiszolopapir...vekonyitsd ;)))
MikX
rá is ragasztottad?
Mondjuk ha az illesztõfuratoknál ragasztóztad csak be, akkor higítóval a másik oldalról fel lehet oldani, én is úgy szoktam.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
lol pedig "Tamiya"

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
N12-es alkatrész

DJ Skyline
az egész hátsó szárny 1db volt

modellmaker
szvsz egy picit véknyabb. nem. inkább sokkal. így volt gyárilag egyben?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Az eleit en legalabb elvekonyitanam hogy azt a hatast keltse hogy vekony az egesz. Bar igy osszerakva mar eleg erdekes munkalesz. (egydarab volt netan?!)
DJ Skyline
hmm lehet,hogy egy kicsit vastagabb a kelleténél

MikX
szerintem kb jó, bát van valami abban amit mondasz, hogy így megnéztem.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
ezen eleg vekonynak tunik
DJ Skyline
gyárilag ilyen volt...de a #32874 link alatt van egy lapát kép,még én is keresem amin jól látszik

Seaweed
A hatso szarny lamellai nem vastagok kicsit?!
DJ Skyline
így néznek ki! a bal oldali fiók negyede kivan rámolva az asztalomra!

modellmaker
Van de nem mûholdon jön.

Seaweed
Tvnet nincs debrecenben? ;))
modellmaker
Sanjos attól még messze vagyunk. De tv már van :D

DJ Skyline
valahogy nincs kanalam festékes tégejeket nyitogatni...de muszáj,hogy megtudjam mi az ami beszáradt!:S csak 1.5 fióknyi van!:D

MikX
Nekedis!

Seaweed
Hali
viszont ;)
DJ Skyline
csõ,köszi,viszont neked is! az új lakásba nem köttetitek be a netet? (vagy már megtörtént?)

modellmaker
Hali all!

Most kerültem megint net közelbe szal így utólag is Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. Meg BÚÉK! :) Néha majd járok még erre... néha...

greg benz
szép<#eljen><#eljen><#wow2>

PrasCo
Áhá. Értem. <#vigyor3><#eljen> Tehát rakéta-célirányzó rendszer... <#whatever> Cseles. ^^ Kedzenek tetszeni ezek a jármûvek. =)
DJ Skyline
meg itt:D
lehet mazsolázni!:)

MikX
jaja, itt

DJ Skyline
:D
ez van az összerakási útmutatóban,meg a valódin is van egy pár antenna

MikX
telemetria, hasonló dolgokhoz kell!

PrasCo
De mi a rossebbnek neked öt antenna? Éjjelivadász radart raksz bele? :D
MikX
ehh, van egykét jó verda! A sárga supura nagyon állat!

MikX
Szép!

DJ Skyline
néhány otó'

DJ Skyline
egy kis update az imprezáról...
az alváz

kasztni...tamiyáék lusták voltak 5 lyukat fúrni a tetõre az antennáknak,így azokat a készítõnek kell kifurkodni!:D

DJ Skyline
1/32

MikX
nálunk 15 centi hó esett, szóval itt kicsit elsüllyedne :D
Legalább ki lehet próbálni az új Hómarót :o

DJ Skyline
tudom,de tele van gyerekkel a környék,azok meg mind kipróbálnák!:S

MikX
úgyis megígérted hogy csinálsz egy videót! :D

Paál
<#idiota>

DJ Skyline
jó sok hó esett az éjjel...kilehetne menni csapatni a tankkal,és ardenneki offenzívásat játszani!<#idiota>

DJ Skyline
<#nyes>