Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nekem nem nagyon van ilyen festekpor bajom..bar lehet mert retuspisztolyal festek nem sprayvel.
DJ Skyline
én panelban lakom...lépcsõház,de leginkább szemétledobó elõtti rész rulez!:DD
pikk pakk kiszellõzik,a többi lakó ha meg károg,nem érdekel!:)
na persze a "festékport" felsöpröm magam után,hogy azért ne álljon fejre senki,mert csúszik

Seaweed
Gero!

Kov rendelesed kb mikorra datalodik?! Hogy a dontesemmel nehogy belecsusszak egy masikba!
Kit--Kat
Ti télen hogy tudtok festékfújóval dolgozni?? Én 1 társasházban lakom, a szobában nem lehet mert poralakjában bárhol megtapadhat mégha kartond dobozban csinálom akkor is, kint az erkélyen pedig 1szerûen megfayg a festék:( 5letek?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kbx
Skyline már csináltis hasonlót...
SG Makettezõk Baráti Köre
Neked is ott a helyed:))

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Fefe
Ja most megint elõkerültem :D Tervezek egy oldalt ahol mindenki felthetné a makett képeit illetve lehetne egymást közt hírdetni is ha van valkinek eladó motyója,csak még elég kezdõ vagy fõleg php szintem így csak próbálkozok

nekedis :)

kbx
Téged is látni néha??<#idiota>

kbx
Sziasztok!

B.U.É.K Mindenkinek!!

eltûnök egy pár napra, és 400 új hozzászólás:))

Fefe
Na haladok én is a makettezéssel.:) Az AMT camaronál már ott tartok,hogy kivágtam a targa tetõ helyét. 1 év alatt csak elkészül már :D

nekedis :)

Fefe
Sziasztok!!

B.Ú.É.K mindenkinek

MikX
Na ez télleg tigris tank! :DD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kata
Kép lesz, ha haladok valami látványosat. A világító berendezést még nem szereztem be.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
loál

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline

MikX
nem célzok én ilyesmire! Netán úgy ismernél?

ON:
Dobj képt!
Hogy állsz a ledezéssel?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kata
Na de hogy ne legyek off, a hajóm végre folytatni fogom, kicsit most leálltam vele az utóbbi 1-2 hétben.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Tököm még nem nõtt ha erre célzol. :)

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Hát valljuk be, hogyha egyí lány fiú, az zavaró lehet néhány helyzetben!! :D

Kata
Azért emiatt ne jöjjetek zavarba. :D

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
én mindíg azt hiszem,hogy egy névrokon!<#gonosz1>

DJ Skyline
viszont!:)

Ugye milyen zavaró?:D

nekedis :o)

MikX
viszont bé, izé kata! Mindíg fura hogy béla a logód! :D

MikX
Ez jó!
Elõfordul ilyesmi! :DDSSAS

Kata
BÚÉK mindenkinek!

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Hátt, mondjuk sztem inkább vizet nyom, de mind1, azt írták, hogy az olcsóbb megoldás!
De az sem igen baj, hogy gyúlékony (még jó :D) mivel az intercooler nem igen megleg, máshova meg nem jut, mivel elpárolog hamar!
Ezt hogy oda nitrót spriccel megmondom, nem igen láttam, általában vizes megoldások vannak, de a kép amit betettél, azon ugye NX martica van, tehát az valszleg az!
Akarsz esetleg csinálni a skyline-ra, vagy csak érdeklõdésképp kérdezed?

geronimo77
A számlám az marad a régi. Csak kártyát kapok újat

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Ettõl függetlenül küldjem a számládra a pénzt vagy lesz másik kártyád?

Ja és BUÉK minden makettesnek és nem makettesnek!!!
<#smile><#wave><#wave>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Seaweed
pffff....loal otp :D
(Tenylegerdekes hogy nem tunik fel nekik hogy hazsnaljak...es letiltjak valami burokratikus idiotasag miatt...nem is azert mert tartozas vagy valami..hanem mert "nem vetted at"....kloalkaotp)
geronimo77
Igen, de még nem indult el mert menet közben a béna OTP letiltatta a kártyámat olyan ürüggyel hogy 6 hónapig nem vettem át a fiókban. Erre én elõvillantom a tárcámból hogy itt van, a nõ meg csak néz értetlenül. Mindemellett az fel sem tûnt nekik hogy kéthetente használva is van.

Seaweed
szonyeg
DJ Skyline
nem rossz eddig...a fû az fûpor,vagy "fûszõnyeg"?

DJ Skyline
látom te is neveztél!<#eljen>
Hiroboy kocsija nem egyszerû
viszont ami a legkevésbé tetszik az amusegt1 dio'-ja...az a "szikszallagos" parkoló vagy mi nem a legjobb...ront az összképen,ami amúgy nem lenne rossz

Random_
Nekem berendelted a cuccaim amit karácsony elött írtam?
Postázás nem szükséges mert át tudom venni Budapesten is a cuccost.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

geronimo77
Megnyílt az éves online makettverseny az AF-en. Aki regisztrált tag december 31. elõttõl az szavazhat.
Nézzétek meg elég jó a felhozatal. Itt

Seaweed
Nah Geroval ledumaltam tud ilyen Gunze pisztolyokat <#smile><#worship>
Seaweed
Keszul a hunkit 72-es dioalapja is:
(fuvesites lapraragasztas elkezdve...fujni kell meg meg koszolni meg fuvesitest oregiteni es befejezni...aztan mar csa szegelyleccel korberakni...szep kis melo ez is ;)))

(sorry az eletlen szar kepert...nem neztem visza)
Seaweed
Enmeg bepaneleztem a kalozt...de keszvagyok az AB-123A-s pisztolyomtol!

Olyan gaz hogy vagy eladom vagy tartalekba megy...egyzseruen keves a 2 bar nyomas hozza amit a kompresszorom produkal...es ezt azota tudom hogy nem a kompresszor hiabaja miota van Iwatam is!

Most filozok hogy helyebe venni kene Gunze pisztolyt....
ezeket neztem:
Procon Boy WA Double Action PLATINUM

Procon Boy FWA Platinum 0.2

Mr.Airbrush GMW4 Double Action 0.3mm

Masodikkal vagy a harmadikkal szemezgetek...teszteket leirasokat keresek epp roluk..
Random_
Nekem se sikerült volna jobban.
Emlékszem az elsõ makettekre melyeket én készítettem. Harckocsikba utaztam ott a festés egyszerûbb, de ott meg koptatást és koszolást kell helyette készíteni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LSL
Én ezért nem merek kocsit csinálni. A fényezést tuti elbasznám

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

nekem akkor is tecik, sztem szép lett

Üdv: Huncolin

streeter
Életem elsõ makettja.
Tavaly januárban csináltam.
Nem egy nagy szám, de én csináltam :)

A festése kcisit izé mert ecsettel csináltam.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

geronimo77
De ez nem jó. Nem vizes matrica

geronimo77
Hi,
Szóval hogy is van az az intercoolerhûtõ?
Bár már azt hiszem értem. Bár elég fura hogy nitrót szór rá ami elég gyúlékony.

nekedis :o)

geronimo77
BUÉK mindenkinek!

Összerakás után, de vannak néha olyan hozzáférhetetlen alkatrészek/alkatrészegyüttesek amit még összerakás elõtt (Pl repülõ kabinja, tank lövegjének zárszerkezete stb)