Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pikk pakk kiszellõzik,a többi lakó ha meg károg,nem érdekel!:)
na persze a "festékport" felsöpröm magam után,hogy azért ne álljon fejre senki,mert csúszik
Kov rendelesed kb mikorra datalodik?! Hogy a dontesemmel nehogy belecsusszak egy masikba!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
B.U.É.K Mindenkinek!!
eltûnök egy pár napra, és 400 új hozzászólás:))
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
[/cserf][/fülünyúl]
ON:
Dobj képt!
Hogy állsz a ledezéssel?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
[/cserf][/fülünyúl]
Elõfordul ilyesmi! :DDSSAS
De az sem igen baj, hogy gyúlékony (még jó :D) mivel az intercooler nem igen megleg, máshova meg nem jut, mivel elpárolog hamar!
Ezt hogy oda nitrót spriccel megmondom, nem igen láttam, általában vizes megoldások vannak, de a kép amit betettél, azon ugye NX martica van, tehát az valszleg az!
Akarsz esetleg csinálni a skyline-ra, vagy csak érdeklõdésképp kérdezed?
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ja és BUÉK minden makettesnek és nem makettesnek!!!
<#smile>#smile><#wave>#wave><#wave>#wave>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
(Tenylegerdekes hogy nem tunik fel nekik hogy hazsnaljak...es letiltjak valami burokratikus idiotasag miatt...nem is azert mert tartozas vagy valami..hanem mert "nem vetted at"....kloalkaotp)
Hiroboy kocsija nem egyszerû
viszont ami a legkevésbé tetszik az amusegt1 dio'-ja...az a "szikszallagos" parkoló vagy mi nem a legjobb...ront az összképen,ami amúgy nem lenne rossz
Postázás nem szükséges mert át tudom venni Budapesten is a cuccost.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nézzétek meg elég jó a felhozatal. Itt
(fuvesites lapraragasztas elkezdve...fujni kell meg meg koszolni meg fuvesitest oregiteni es befejezni...aztan mar csa szegelyleccel korberakni...szep kis melo ez is ;)))
(sorry az eletlen szar kepert...nem neztem visza)
Olyan gaz hogy vagy eladom vagy tartalekba megy...egyzseruen keves a 2 bar nyomas hozza amit a kompresszorom produkal...es ezt azota tudom hogy nem a kompresszor hiabaja miota van Iwatam is!
Most filozok hogy helyebe venni kene Gunze pisztolyt....
ezeket neztem:
Procon Boy WA Double Action PLATINUM
Procon Boy FWA Platinum 0.2
Mr.Airbrush GMW4 Double Action 0.3mm
Masodikkal vagy a harmadikkal szemezgetek...teszteket leirasokat keresek epp roluk..
Emlékszem az elsõ makettekre melyeket én készítettem. Harckocsikba utaztam ott a festés egyszerûbb, de ott meg koptatást és koszolást kell helyette készíteni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Üdv: Huncolin
Tavaly januárban csináltam.
Nem egy nagy szám, de én csináltam :)
A festése kcisit izé mert ecsettel csináltam.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Szóval hogy is van az az intercoolerhûtõ?
Bár már azt hiszem értem. Bár elég fura hogy nitrót szór rá ami elég gyúlékony.