Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a sziti a legjobb

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Seaweed
Sziti lefolyotisztitoval, de volt aki fekolajat aanlott (ha jol remlik).
MikX
Mondom eltart egy ideig, de ha megcsiszolod kicsit, majd azután próbálod, akkor jobb (persze nem 2000-es papírral 😄)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

cenobite
Köszi! Próbáltam, de már vagy 4 éve festettem a figurát és nem hozta le a lakkbenzin. Bár lehet, hogy adok neki még egy esélyt. És ezzel magamnak is. 😊

gamertag: kenobita

MikX
Én úgy csinálom, hogy egy tálba rakok lakkbenzin higítót, kenegetem ecsettel, és az nem marja meg a mûanyagot, de viszont eltart egy ideig amíg leszedi a festéket...

Igen ilyesmi elõfordul, mondjuk én egy kissebb pótolható alkatrészt végtam taccsra...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

cenobite
Üdv! Enamel alapú festéket (esetemben Humbrol) mivel tudom teljesen eltávolítani egy már megfestett mûanyag makettrõl? Gondoltam egy kis nitro-higitó leviszi. Ja, levitte. A mûanyagot is. <#idiota> Szóval gallyra vágtam egy Warhammer ork-ot. Én lenni <#lama>.

gamertag: kenobita

MikX
😄

Sziasztok,

A Makettbörze és a Jatek-Makett.hu nyereményjátékán nyertem egy 6000 Ft-os vásárlási utalványt, de sajnos idõközben abba kellett hagynom a hobbyt. Akit érdekel, 5000 Ft-ért eladó az utalvány. emil: [email protected]
Seaweed
Hmmm nem rossz 5let!
ja a desztvíz is jó

kbx
Esetleg desztilált vagy ioncserált vízzeel próváld meg, az olyan tiszta hogy csak na, és sok helyen lehet kapni... csapvizet nem javasolnak higításhoz pont a szennyezettsége miatt!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

PrasCo
Értem, köszönöm. Akkor nem véletlenül volt elsõ ránézésre "fura".
Seaweed
Van az majd 1 tonna is ...vegignezve a Skyraideres anyagaim van kep amint hasonlo menyisegu fegyverzet van a felhajtott szarnycsonkon..de kivetel nelkul minden kepek amin ilyen teherrel van felhajtva, egy ruddal van megtamasztva aminek az egyik vege a a torzs oldalan, a masik a csonk felso egyharmadan van!!!
PrasCo
Hû, egyébként általános gyakorlat volt fé'tonna bombástul felhajtani a szárnyvégeket? <#wow1>
Seaweed
Nincs semilyen Tamiya festek-lakk Gunze lakk van meg a szokasos humbrol-revel-mm...
itt a lista lakkok-higitok..aminel van Buy ikon az elvileg van raktaron..
Seaweed
megnezem
Jagi
Immunis vagy. : )
Megkérhetlek valamire? A Fabulison megnéznéd nekem, hogy rendelhetõ-e Tamiya fénys lakk, mert ÉN NEM TUDOK SEMMIT SEM MEGTALÁLNI AZON A QRVA OLDALON lécci<+kiskutyaszem>

Seaweed
Jah van 2 liternyi jofele Whisky-m is...azt azert sajnalom erre <#idiota><#pias>
Seaweed
Aha thx 😊 hat jobban huzok az alkohol fele <#pias> hukkk 😄 mert nalunk a csapviz koszos is, kemeny is...es inkabb valami tisztabb dologgal higitanak...
(nagyon inni se jo a csapviz felenk...bar en mar megszoktam...de mikor idekoltoztunk fel evig hasmenesem volt a viztol <#idiota>..azota immunis vagyok ra <#ravasz1>)
Mondhatod angolul is. Kérek 2dl tiszta alkoholt. Valahogy így. Én használtam már 90% ost is.

Jagi
Ja, köszi!

Jagi
Festékbolt, háztartási bolt, csak legutoljára gyógyszertár, mert ott csak nagy koncentrációban van (ez nem biztos, de 80+ os)
A nevét sajna nemtudom 😞 de, a elmondod mit akarsz vele sztem segítenek.

Azt nem tudtam, hogy alkohollal is lehet 😊

Seaweed
Aham es annak mi a neve? csak igy hogy "70% alkohol" rendel mint a kocsmaban ?! 😄DD

Mas hasznal alkoholt akrlihoz? milyet?
Patika és 70% alcohol is jó

Seaweed
dehogynincs! wargammers.hu-n rendelhetsz! (onnan vettem en is(raktarrol!!))
Seaweed
Kerdes: Akril ugyebar vizzel es alkohollal lehet higitani?! Nahmost en ha nem akarok vizzel akkor milyen alkohollal higitsam?! hova menjek hol vegyem? gyogyszertar? haztartasi bolt? mi a neve?! thx 😉
Jagi
Vallejo sincs... : ( Tehát Fabulis meg Geron kívül honnan tudnék még rendelni?

Seaweed
En vettem lakkokat(festeket is) most Vallejo-t...bar meg nem probaltam ki(nem jutottam odaig meg...) de aklir es nagy remenyeket fuzok amugy is a Vallejo festekekhez!
Jagi
Segíjjég kéne fényes tamiya lakkom elfogyott itthon nem lehet már kapni, fabulistól nem akarok rendelni...
szóval más érdekelne. Gero-t meg nem akarom ezért piszkálni help! <#confused>

Jagi
Mondjuk azt én is néztem. A szárny viszont jól meg van oldva, ott meg az a része amelyik hajlik mért nem szutykos? Egyébként látok benne fantáziát. (mert 1/32) : )

Seaweed
Lattam en is az ARC-n..de a torzsfeklapok rondasaga miatt nem raktam be...megneztem a Squadron Skyraider walk-around fuzetet es alatamasztott az is hogy nem ilyen feltegla vastag feklapjai vannak a gepknek a valosagban.
Jagi
Ezt is "odatette" vki. Minnyá' tökön szúrom magam!<#csodalk>

DJ Skyline
leharcolt kicsit,de jól néz ki!

1/48 Monogram A-1J Skyraider

Jagi
Szép ez sem 500 forintos festék<#guluszem1><#nevetes2>

Seaweed
<#nevetes1>
brümmögsz hozzá

kbx

kbx
Úgy hogy elb'sztam😊)

geronimo77
hogy van hangja egy képnek?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX
Nemlehetrossz, de sztem akkor már Ghost Rider, mindenesetre megszerzem a teljest, ha megtalálom...

hi all!

Üdv: Huncolin

MikX
pázze... pedíg nem akarok elmenni még 😄

kbx
Megjöttél és elment mindenki<#vigyor><#zavart1>

MikX
Hi mindenkinek!
Huhh látom van it élet, én meg már elkezdtem aggódni 😄D

sabexx
<#nyes>

kbx
Automotive forumról van?? Úgy rémlik ott láttam!

sabexx
<#wow1>ezt láttam már én is vhol...<#idiota><#eljen>

na akkor javítom, interneten találtam!
kép 1
kép 1
sztem a festése miatt érdekes, és szép is

Üdv: Huncolin

Jagi
béka 😞

hi all!
talán a festés miatt érdekes, és szép is
Kép 1