Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Gero tud nyilatkozni róla, õ már használta, nézd meg az oldalán a galériájában, a Ferrari azzal van fényezve. De szerintem ugyan olyan mint a többi spray!!! Egyébként meg nem fluoreszkáló a hagyományos értelemben, hanem csak nagyon élénk piros, inkább amolyan "UV piros" hatása van...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

hi all!
"tamiya fluoreszkáló piros" nevû festékérõl véleménye van valakinek? egyáltalán érdemes?

Üdv: Huncolin

és mi kell ahhoz hogy egy bármilyen kompresszor alkalmas legyen festékszórásra?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kbx
Nekem is lesz benne motor, csak még nenm jöttek meg az öntõkeretek...
Az R33-as nekem is tetszik, én olyan szinben tudnám elképzelni, mint Gero RX-7-e...

kbx
Nem tudom, de nekem is olyan van! Szerintem nem olcsó!! Én még régen, vagy 10 éve vettem használtan aszem 12K-ért!!

MikX
Jah, a Tamiyához danak azt is
Mert azt hiszem, hogy a van studio 27 is, ahhoz nincs...
Én meg nézelõdök mi legyen a következõ, asszem egy R33 as lesz, csak szeretnék bele motort, úgyhogy kell egy R32-es öntõkeret is, meg arra gondoltam, hogy egy Aoshima kasztnit rá lehetne e tenni a Tamiyára, vagy az aoshimába berakni a motort, mivel nem alapot szeretnék, hanem mondjuka veilside-ot, az kicsivel jobb...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Király!
Lefójtam az NSX-et, nem oldotta fel a martricát, úgyhogy jó lett, bár kicsit érdekes egy versenyautó gyönyházfényezéssel :D
Majd teszek be képet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tamiya Spray-Work festékszóró készletet még lehet kapni?
Ha igen hol és mennyiért?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kbx
Jó lesz!!<#eljen>
Kicsit átnéztem én is a makettet, nagyon szép!! Fõleg a maratás, adtak hozzá szónyeget!!, meg fém kipuffogó csövet!

Seaweed
szep lessz! <#eljen>
jól néz ki, über zsír

geronimo77
Egy kis update az egyik Skylineról:

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

kbx
Húú wazz!

Ezt a makettet láttam a SAS-ban, van vagy 1 méteres doboza!!<#idiota>
Az árára nem emléxem de az biztos hogy sasoltam egy darabig, mert eléggé eltörpültek mellette a többi makettek!

jah tényleg, bocsi

Seaweed
Van... Azaz nincs! Ez a coupe:
(amit te raksz be az a AstraB 3 ajtos.)

van más fajta coupe is?
sima coupe(wellys, is ilyen sztem)
Opc
+ amit Jagi említett

Seaweed
Ez nem Astra coupe
makettban nincs, de welly modellben van ilyen: 1/24

és ha szeret farikcsálni, akkor szerintem ez is jó, bár kinézetre hanyagolandó

Seaweed
En is ezekrol tudtam.
Seaweed
Jagi
Sztem csak a pálya autója van (ez nem biztos) + az extrem edition (ez viszont tuti)

Jagi
Jó, mindígy örülünk az újaknak (olyan kevesen vagyunk : ( )

Seaweed
Anyit emlitett hogy Opel Astra Coupe makett epitene. (van ilyen nem turaautban is azaz utcaiban?! nem tudjatok?! (en ugy tudom nincs))
Seaweed
Egy regi haver epp az elobb kersett meg telefonon hogy automakettek erdeklik. Mondtam neki hogy jojjon ide itt tudunk neki segiteni. Valoszinu hamarosan megjelenik ;))
PrasCo
Szép. Húsz rongyot... ez ám az elhivatottság. ^^ Jó munkát vele. =)
Jagi
: DDD <#eljen>

Random work
van egy on road TT-01 egyre több tuning cuccal
és egy szinte alap DF-02 alvázú buggy ami meg elég alap még

most télen csak a buggy-t használom nagyon nagy móka hóban, sárban nyomni neki mint a meszes kapott egy jó mocit így most elég fürge lett

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

úhh nyami <#eljen><#eljen>
tetszik a makett

Jagi
Ubótok joak<#eljen>

DJ Skyline
új játékom a Silent Hunter III (<#eljen><#worship><#buck>) hatására elkezdtem érdeklõdni a második vh-s tengeralattjárók iránt...már be is szereztem a Squadron publications U-Boats in action füzetét,és gondolkozom a revell nem kicsi,és nem olcsó makettjén<#zavart1>
de ahogy nézegetem nem a legjobb kidolgozásra,így lehet,hogy szükség lesz az eduard feljavítójára! :\
nem olcsó kiadás,ez így összesen van vagy 20k ha nem több

DJ Skyline
hülye kérdés lesz,de hogy lehet úszhatóvá tenni egy maketthajót?:D
csupán súlyt kell beletenni és kész? emlékszem mikor kisgyerek voltam akkor faterom az egyik maketthajót úszhatóvá tette de nem emléskezm hogyan csak képek maradtak meg a fejemben...pl arra emlékszem,hogy mielõtt felragasztotta a fedélzetet,azelõtt belülrõl ragasztó pisztolyal (ilyesmivel) végigragasztotta a törzs alját,gondolom ezzel a módszerrel akarta a súlyelosztást megcsinálni...most nincs itthon jelenleg ezért majd csak este kérdezem meg tõle hogyan is csinálta,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is...amúgy asszem 2 úszó hajóm van...egy gyárilag úszni képes yamato(motoros),és a "fater production" féle heller "Maille Breze"

Jagi
Na, ez dúrvább...

DJ Skyline
láttam! :\

Jagi
én már másnap eltapsoltam. : )

Hány autód van?

Jagi
Láttad a "Végsõ állomást"?

ez szörnyû

DJ Skyline
legfrissebb hír a tegnapi légiszerencsétlenségrõl! nem semmi,hogy 43-ból 1 ember maradt életben! :|

DJ Skyline
nekem van egy 20-25 ezres Nikko terepautóm!:DDD
az az egyetlen távautó...elég jó szerintem,igaz nem egy Tamiya de megy ez is!:) annyi átalakítás van rajta,hogy leszedtem a matricákat,aztán sebbenzinnel áttöröltem az egészet,így most nem úgy néz ki mint egy mozgó hirdetõtábla!:D

Seaweed
Aa szerintem kasztnifestesre boven eleg egy 4-5K-s alap pisztoly is! (persze ha muveszi airbrush art rajzokat akarsz rajuk kesziteni akkor nem art egy komoly retuspisztoly ;)))
Random work
most fél évig csend lesz ez az év végi jutalomból ment :)

Még márciusban kell egy komplett autót venni a barátnõmnek mert megtetszett neki a modellezés. Az lesz egy 30-40ezres beruházás.
Saját érdek is mert addig az én autóimat vezeti. :(

Még azon töröm a fejem, hogy kellene nekem is egy pisztoly a kasztnik festéséhez jobb lenne meg persze akkor lehet, hogy újra maketteznék a nem létezõ szabadidõmben. :) Majd a következõ jutalomból beruházok arra is.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seaweed
Nagyon kened ahogy elenezem <#nyes>
Random work
hát rengeteg mindent és ebbõl nem tudom mi jött meg
azt tudom, hogy 19ezer a vége

kértem felnit, alumínium tuningokat a kormányhoz, kerekekhez, rugókészletet a buggy-hoz karbon rugótornyot stb...

Hétvégén szépen szedem szét a két autómat és pakolom bele a cuccokat bejáratom õket. :)
Holnap itt Szegeden lesz modellverseny majd megyünk ki lopni technikát meg beállítást a konkurenciától. :D
Én nem indulok mert nincs még átalakítva az aksi töltõm és addig nem tudok sokat kezdeni ott.

Seaweed
Mit rendeltel? ;))
Seaweed
Nagyon jo a Gunze pisztoly! Ki is probaltam, a varakozo munka azaz az A-7 alapszinet(sand) felfujtam vele! Isteni, mint az Iwata...gyonyoruen terit, halal vekony csik fujhato meg az en kompresszorommal is, tetszik a levegoszabalyzo szelep a tartaly alatt (nagynyomasu kompresszoroknal jol johet! nalam tokre ki kell nyitni..bar majdnem elzarva is fuj a pisztoly!! ami hatalmas meglepetes szamomra!!!!!)...egy alom! ehhez kepest az itthon 20K-ert arult Letterman Airbrush pisztolyok elmehetnek kapalni! (ez 27K-volt Gerotol)

<#worship>
Random work
Ma kapom meg a cuccot már nagyon várom! :D

Seaweed
Hmm ez a Tamiya Light-Curing Putty se semmi! Azt irja a leirasa hogy termeszetes napfenynel 1perc mestersegesnel 5centirol ravilagitva (pl asztalai lampa) 2 perc a teljes!! szaradasi ido! ..es olyanyira erzekeny a fenyre hogy a dobozt kibontva azon belul egy fekete fenyvedo patentos zacsiban van a tubus!!! (Mar elore varom hogy mikor hasznalhatom...azthiszem imadni fogom ;)))
Seaweed
Megkaptam! Thx Gero! Komoly a cucc most vizslatom epp!

Glpetyus
Seaweed
Fel tudtad ma adni? ;))
Glpetyus
De durva.
48-ból 1 túlélõ idáig :C