Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
"tamiya fluoreszkáló piros" nevû festékérõl véleménye van valakinek? egyáltalán érdemes?
Üdv: Huncolin
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az R33-as nekem is tetszik, én olyan szinben tudnám elképzelni, mint Gero RX-7-e...
Mert azt hiszem, hogy a van studio 27 is, ahhoz nincs...
Én meg nézelõdök mi legyen a következõ, asszem egy R33 as lesz, csak szeretnék bele motort, úgyhogy kell egy R32-es öntõkeret is, meg arra gondoltam, hogy egy Aoshima kasztnit rá lehetne e tenni a Tamiyára, vagy az aoshimába berakni a motort, mivel nem alapot szeretnék, hanem mondjuka veilside-ot, az kicsivel jobb...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lefójtam az NSX-et, nem oldotta fel a martricát, úgyhogy jó lett, bár kicsit érdekes egy versenyautó gyönyházfényezéssel :D
Majd teszek be képet...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha igen hol és mennyiért?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Kicsit átnéztem én is a makettet, nagyon szép!! Fõleg a maratás, adtak hozzá szónyeget!!, meg fém kipuffogó csövet!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ezt a makettet láttam a SAS-ban, van vagy 1 méteres doboza!!<#idiota>#idiota>
Az árára nem emléxem de az biztos hogy sasoltam egy darabig, mert eléggé eltörpültek mellette a többi makettek!
és ha szeret farikcsálni, akkor szerintem ez is jó, bár kinézetre hanyagolandó
és egy szinte alap DF-02 alvázú buggy ami meg elég alap még
most télen csak a buggy-t használom nagyon nagy móka hóban, sárban nyomni neki mint a meszes kapott egy jó mocit így most elég fürge lett
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
tetszik a makett
de ahogy nézegetem nem a legjobb kidolgozásra,így lehet,hogy szükség lesz az eduard feljavítójára! :\
nem olcsó kiadás,ez így összesen van vagy 20k ha nem több
csupán súlyt kell beletenni és kész? emlékszem mikor kisgyerek voltam akkor faterom az egyik maketthajót úszhatóvá tette de nem emléskezm hogyan csak képek maradtak meg a fejemben...pl arra emlékszem,hogy mielõtt felragasztotta a fedélzetet,azelõtt belülrõl ragasztó pisztolyal (ilyesmivel) végigragasztotta a törzs alját,gondolom ezzel a módszerrel akarta a súlyelosztást megcsinálni...most nincs itthon jelenleg ezért majd csak este kérdezem meg tõle hogyan is csinálta,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is...amúgy asszem 2 úszó hajóm van...egy gyárilag úszni képes yamato(motoros),és a "fater production" féle heller "Maille Breze"
az az egyetlen távautó...elég jó szerintem,igaz nem egy Tamiya de megy ez is!:) annyi átalakítás van rajta,hogy leszedtem a matricákat,aztán sebbenzinnel áttöröltem az egészet,így most nem úgy néz ki mint egy mozgó hirdetõtábla!:D
Még márciusban kell egy komplett autót venni a barátnõmnek mert megtetszett neki a modellezés. Az lesz egy 30-40ezres beruházás.
Saját érdek is mert addig az én autóimat vezeti. :(
Még azon töröm a fejem, hogy kellene nekem is egy pisztoly a kasztnik festéséhez jobb lenne meg persze akkor lehet, hogy újra maketteznék a nem létezõ szabadidõmben. :) Majd a következõ jutalomból beruházok arra is.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
azt tudom, hogy 19ezer a vége
kértem felnit, alumínium tuningokat a kormányhoz, kerekekhez, rugókészletet a buggy-hoz karbon rugótornyot stb...
Hétvégén szépen szedem szét a két autómat és pakolom bele a cuccokat bejáratom õket. :)
Holnap itt Szegeden lesz modellverseny majd megyünk ki lopni technikát meg beállítást a konkurenciától. :D
Én nem indulok mert nincs még átalakítva az aksi töltõm és addig nem tudok sokat kezdeni ott.
<#worship>#worship>