Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak szerettem volna tudni róla egy kicsit mielõtt használom. Figurákhoz vettem (vampire), de érdekel, hogy használhanám-e esetleg-e talán ( 😄 )a makettekhez is...
Kaptam Citadel Colour festékeket. Van egy nagyon betyár színem (shining gold)
Ha azzal megyek rá az RX-7-re jó lesz nekem?
Úgyértem: Alapból vízbázisú, de egy két helyen írták, hogy csak fékfolyadékkal távolítható el 😊.
Szal, milyen a festék, lehet hulye-e vagyok-e, oszt már volt róluk szó, de nekem új.
ez ellen mit lehet csinálni?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
volt olyan makettem hogy pár hónap után "lemált" a matrica,esett szét ahogy megfogtam
na itt a légszûrõdoboz/?/ az mivel van festve?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ezt írja a filefront:
Invalid Key or in use or Missing File
Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server.
Additionally this error may be caused because the file was not found on the server.
különben ilyen apróságokat honnan érdemes rendelni?
és akkor nem kérdeznék ennyi alap dolgot 😊
1. csipesz/ujjad!😊 amikor áztatod akkor csak addig áztasd,amíg lenem tudod venni a matricalapról,de ne hagyd,hogy leázzon róla...úgy tudod leellenõrizni,hogy kiveszed az ázó lapot,és megmozdítod óvatosan rajta a matricát...ha elmozdul,akkor felázott már...aztán ráteszed a makettre a matricalapot,majd szépen lehúzod a lapról a matricát,és eligazítod...én még fülpucolóval kicsit megszoktam nyomkodni,így a felesleges vizet,meg légbuborékot kitudod nyomni alóla,így nem fog leesni 2 nap múlva...de vannak matricafeszítõ folyadékok is,errõl majd az okosabbak írnak!😄
3. nem próbáltam még
4. én humbrol és model master festékeket használok...szerintem azok jobbak
5. mármint a dobozban lévõ felnire gondolsz,aminek krómos jellege van? én arra simán ráfestettem matt feketét
mivel lehet szépen beragasztani/ködösödés nélkül/ a plexi felületeket?
matricát mivel lehet normálisan helyére tenni, egyáltalán van "fix technika" a matricázáshoz?
matricázás után mivel érdemes lakkozni? ez mehet a plexikre is?
a fémdobozos pl.Revell festékek alkalmasak ecsettel való festésre kis alkatrészeknél?/mert eddig nem találtam el soha a jó hígítást/
polírozott alu /pl. felni/ felületet mivel kell festeni?
hirtelen ennyi, bocs, ha szétb@rmoltam volna a topikot...
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX: asse tom hogy kell olyat csinálni<#confused>#confused>
mondok egy titkot!
A galériádba feltöltöd, és a képre jobbklikkel kattintva rámész a tul.-ra, és az ot megjelenõ címet beírod itt a kép beszúrása-hoz!
ON
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Van egypár...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
de mért nem engedtek képfelöltés.hu-ról linkelni? mert az egyszerû lenne...
uccsó próba
De makettben kicsit bonyolultabb lenne! Mit szólna, ha odavinném az egyik makettet, és mondanám, hogy csinál meg lécciiiii!
Bár nem elképzelhetetlen, hogy megcsinálná! (2.000.000 USD-ért persze 😄)
És kézzel fújja, vagy maszkolóval?
Mert nagyon durván meg van csinálva...
(amit adtam anno hianyos airbrush konyvet abban ez a technika van leirva epp(a llenyeg benne van))
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan akarok én is a funnycar elejére
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo