Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keseregj! Ha rendelek hollandiabol ujbol, szolok ott kapni es van is raktaron, ara ugyanannyi vagy olcsobb! Megoldjuk!<#wink>#wink>
(bar perpill ott is elfogyott a raktarkeszlet..de par honapja meg tuti volt epp neztem...s ott meg lesz is! Ez egy korrekt ceg!)
(bar perpill ott is elfogyott a raktarkeszlet..de par honapja meg tuti volt epp neztem...s ott meg lesz is! Ez egy korrekt ceg!)
Velem is kib'sztak már!! Azóta nem rendelek semmit onnan!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Nem tudom egyáltalán mire számítottál <#conf>#conf><#eplus2>#eplus2>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Tavaly novemberben (nem biztos, hogy nov. de Seaweed akkor lökött be képeket a cuccairól reszelõkészlet stb,) megrendeltem a quadron tools karctûmet a Fabulistól és tegnap szóltak, hogy nincs raktáron nem tudják szállítani és hogy fenntartom-e a rendelésem. Nemtom, hogy sírjak vagy nevessek <#szomoru1>#szomoru1>
Jó lesz lesz benne 3 Yamaha 9 oldalon ami már rég volt hogy polgári jármûrõl ennyi legyen (Ráadásul jóról, mert azok a múlkori mercik nagyon trék voltak)
Sõt én már a mostani rész is láttam igaz nem papír formátumban <#bee1>#bee1>
Arra még várj egy két hónapot 😊
Én már láttam a cikket. 3 oldal lesz, szép fotókkal.
Én már láttam a cikket. 3 oldal lesz, szép fotókkal.
M.o.gon nem csak az újság helyzet siralmas hanem a boltok készlete is. + kérdeztem a replicát van e dragon tigrisük a 3 in 1 féle és nincs. Akkor a revell ubotja az sincs.<#mf3>#mf3>lófasz beléjük.
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Fõleg azt a számot amiben a Mustangom lesz😛P
eléggé😞
nekünk sikerült vmikor olcsóbban beszereznünk azt a számot amiben gero supra-ja volt! nagyon brutál volt😮
csak nemtom hol van😄 pedig nézegetném ágyban...
nekünk sikerült vmikor olcsóbban beszereznünk azt a számot amiben gero supra-ja volt! nagyon brutál volt😮
csak nemtom hol van😄 pedig nézegetném ágyban...
E30 4ever
jolenne mar... 😞 ...nagyon sajnalom hogy magyarorszagon ilyen szanalmasan siralmas a makett sajto helyzet!
Állítólag ha minden jól megy a nyomda még a héten kinyomja, aztán terjesztik...
nahde erzed! a 2006 februari aranysasban reklamozzak a meg meg se jelent 2005 otodik szamot! ez kesz...
Nah szal errol van szo:
(latszik hogy jopar cikk keszvan (februari Aranysasbol van, ami februar elejen jelent meg!)...nem ertem miert nem jelent meg meg!)

(latszik hogy jopar cikk keszvan (februari Aranysasbol van, ami februar elejen jelent meg!)...nem ertem miert nem jelent meg meg!)

ha jol remlik es jol emlekszem az aranyas utolso belso boritojara (ott reklamozzak mindi ga PM-et) akkor meg mindig a 2005/5-ost varjuk!!! ugy hogy eltelt mar 2006 februarja is...szanalmas!
hát ja! lassan március,és még sehol a 2006/1-es szám!
sõt a makettinfon a 2005/5-ös szám borítójra,és tartalma sincs fent!
ez az uccsó ami fent van...és én sem emlékszem ennél újabb számra...
sõt a makettinfon a 2005/5-ös szám borítójra,és tartalma sincs fent!
ez az uccsó ami fent van...és én sem emlékszem ennél újabb számra...
az szep...miert eroltetik ezt a 6szamos dolgot mikor ugysemukodik?! Legyen evi 3 szam de az pontos idopontban jelenjen meg es pl dupplaterjedelemmel (engem az se zavarna ha dupla aron)....de legyen a PM egy olyan ujsag amire lehet szamitani!....mert most egy komedia...onmaga komediaja!
nem reagálsz a prvimre skyline?<#szomoru2>#szomoru2> nemet is lehet mondani nekem<#awink>#awink>
E30 4ever
És mennyibe van?? Gondolom jó drága a posta ktg. a hülye diecast alváz miatt! 😊
Már úton van nekem meg egy haveromnak <#nyes>#nyes>
En inkabb nem kritizalok senkit...mondom ha ugy erzed hogy neked az a makett kell akkor vedd meg epitsd meg es orulj neki. "ez nem kuzdosport" mint ahogy egy konyv is ezzel a mondattal kezdodik! <#smile>#smile>
hat lehet szepen es csunyacskan is megepiteni egy makettet. itt inkabb magadnak kell donteni hogy milyen szinten allsz es aldozol e mondjuk enyi penzt egy makettra ha nem vagy biztos magadban?!
én ilyenre gondoltam ( a másik 2 az még nem biztos...pontosabban az egyik igen,egy ford gt 40... az 310 g)
nem tudja vki mennyi lehet ennek a súlya?<#idiota>#idiota>
nem tudja vki mennyi lehet ennek a súlya?<#idiota>#idiota>
E30 4ever
A HLJ- rákeresel a makettekre, ott megnézed a súlyukat, összeadod, aztán a 1999 hobbyn meg megnézed hogy európába mennyia postaktg ezzel a súllyal! Ennyi!
egyébként nem tudja valaki,ha innen szeretnék rendelni mondjuk szám szerint 3 makettet annak körülbelül mennyi a postaköltsége? me,hogy van-e itt is vmi olyan mint hlj-n hogy ha többet rendelek kevesebb a pk? köszi elõre is a választ!
E30 4ever