Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
semmi baj, majd megszokod, én sem tudok mindent fejbõl. azaz igazság hogy több van amit nem tudok...
Õ lenne az utso munkám.
Hogy tecc?
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
A Mustang meg nekem is kell, csak elõször egy 1:1-est akarok venni... 😄DD
Én a motorháztetõt, meg a küszöböt alakítgatom most de arról még nem dobtam képet, mert elég beta verzió... még
lehetne belöle egy streetracert csinálni <#eljen>#eljen>
a Sky meg igy gyárilag is szép<#nyes>#nyes>
Én csak a bal oldali ülés helyére nyomattam 2 nitrotartályt. Egyébként teljesen gyári. Van belõle még 2 meg egy RX-7 amit megint elkeztem, de az is mikor lesz mutatható állapotban...
Már több mint egy éve (szerintem) hogy elkezdem... hát nem a gyorsaságomrókl vagyok híres 😄
Egyébként az attól függ, hogy tetszik-e a kasztni úgy ahogy van, vagy felesleges-e a skylineba a baloldali ülés...
a Fox egy Revell készlet, kettöt lehetett belöle épiteni, egy gyári RS-t és a tuningoltat.. namost az alap az ugyan az, de a küszöbök, lökösök, belsö térben ülések meg elég sokmindenben lehetett változtatni..
én inkább tuningoltam 😊
a mélynyomok a készlethez voltak, az erösitökkel együtt, a palackok, meg egy TECSO gazdaságos 350 Z böl ugrottak át.
Az Evo egy érdekes agyszülemény, a gyári ralli Evot alakitottam át, leszedtem a kilincseket, meg a hátso szárnyat, kicseréltem a nagyobb 350 Z-re, jobban mutat ezzel. elöre beraktam a lökháritóba a 350 Z intercoolerét, és leültettem.
Ez tulajdonképpen egy RC kocsi, ugyhogy meg akartam még tartani a használhatoságot, nem fekszik a földön 😊 de lentebb van az alja rendesen, de még elfordul. Most ott tartok hogy talpon, rajta a kaszni, csak az elsö lökcit kéne szorogittelni...
A Focus milyen kit? A mélynyomók meg a NX honnan van? <#eljen>#eljen>
+ az evo is érdekelne... milyen lesz
Ö az én kis Foxom, rola volt szo tegnap is ... csak gondoltam megmutatom az itteni nagyérdemünek is.
Ö a másik picim, de viszont a ez már vagy 4 éves "alkotás".
Vegyesen az eddigi épitéseim
Legutoljára ezt az EVOT fujtam:
vagy felteszed a saját gallériádba...ide és onnan belinkeled,vagy van az http://iaro.srv.hu/ és oda töltöd fel,majd linkeled be
Kure Nismo
[/url][/img]
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::