Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah jó8 mindenkinek! ha meg gero jár errefelé mondjátok meg neki pls h írjon vissza privimre<#wink>#wink>
E30 4ever
nembaj,max szenvedek picit de szebb lesz<#idiota>#idiota> gero-nak van ilyen SAS készlete? avgy tud szerezni? mert én nem bizti h tudok most rendelni paypal-osan
E30 4ever
látszik a képen,hogy kis fotómaratott pöckök is vannak,amiket nem olyan könnyû felragasztani,a fujimi meg annyiból áll,hogy a 2 tartóra ráragasztod a lapot,majd azokra a 2 oldalt,és kész!
gero most tudtommal elérhetetlen<#wilting>#wilting> amúgy mit lehet nehéz megépíteni azon a szárnyon? mit kell csinálni vele?
E30 4ever
te tudod,de ezt a SAS szárny szettet nehezebb megépíteni szerintem,mint a Fujimit...de legegyszerûbb ha megkérdezed Gerot,hogy melyik a jobb a Fujimi pakk 3500-ért,vagy a SAS 4 szárnya 3300-ért...
részemrõl az egész le van szarva mert ami abban a csomagban van mind 1 rakás kaki😄 a kpuffok még kösznõviszonyban sincsenek azzal ami a dobozon van,átlagos szarok,a kormányok randák és nem tartok rá igényt,ülések szintúgy,a spoilerek jók,de ez a 4-es pack sokkal jobb! fõleg a lábak!)
E30 4ever
én a Fujimit venném inkább! ahoz kapsz még kormányokat is(4et),meg egy csomó kipufogó véget(krómozva),meg dobokat a 4 szárny mellé...az ülések meg levannak szarva!😄D
asszem kabrió lett volna belõle,ha elbaszom😄😄😄D vagy egy nagy összeolvadt mûanyag izé<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
E30 4ever
még ezt tudom 3300-ért.. ez jól látom h 2 szárny? mert akkor nem is oolyan rossz
E30 4ever
az még nehezebb is,mert "vastag" mûanyagot vágtál,a delma tetõt meg körömvágó ollóval is lehet vágni probléma nélkül,és ha elbszod,akkor vágsz újat,de ha a targatetõt elbszod,akkor cseszheted az egészet,nincs mibõl újat vágni!😊)
nem ingyen akartam... ezze a gyártással meg ne nyúzzatok már😄 nem akarok fölöslegesen idegeskedni vele,mikor lehet profi szárnyat is kapni... tudom h a targatetõ sikerült,de az annyi volt h megrajzoltam a vonalát és kivágtam😄 nem egészen ugyan az
E30 4ever
de teszt ként kipróbálhatod,hogy milyet tudsz csinálni! egyszerû a tartókban a kis 3 szög alakú "ûröket" szikével kivágod és kész,nem egy nagy meló,csak elsõre tûnik nehéznek...ha kitudtad vágni a kocsin a targatetõt vagy mit,akkor ez is menni fog!😊
Gyarcsamagadnak vazze....vagy ugygondoltad hogy leakasztasz valakitol a ket szep szemedert?! <#ejnye1>#ejnye1>
Jesszusom ne nyúzd már szegény Dj-t. 😄
de, de azon annyi réteg festék volt,meg úgy oda volt hegesztve már,hogy nem lehetett maradandó károsodás nélkül leszedni sajnos!:\
nem fogok sufnitunyingolni<#kocsog>#kocsog>
szal,ha megveszed pls szólj,meg azt is döntsd el pls h egyáltalán eladod-e belõle a szárnyat<#idiota>#idiota>
hé,de neked nem volt vmi szárny a mercin?<#ravasz1>#ravasz1>
szal,ha megveszed pls szólj,meg azt is döntsd el pls h egyáltalán eladod-e belõle a szárnyat<#idiota>#idiota>
hé,de neked nem volt vmi szárny a mercin?<#ravasz1>#ravasz1>
E30 4ever
egyenlõre még nem is biztos,hogy megveszem!
különben nem nehéz csinálni,csak egy nagyobb lapot kivágsz,2 ugyanolyat (a szárny 2 oldala),és 2 tartót,és kész...már csak ragasztani kell...
különben nem nehéz csinálni,csak egy nagyobb lapot kivágsz,2 ugyanolyat (a szárny 2 oldala),és 2 tartót,és kész...már csak ragasztani kell...
pazdet<#banplz>#banplz> akkor már jobban megérné neked,ha home-made csinálnál szárnyat delmás doboztetõbõl,vagy sztirolból!😄DD
igen!én a helyedben megvenném,sõt lehet meg is fogom,mert kell a mercire hátsó szárny,és bizonyos okok miatt elfogyott a mostani készlet!😄DD
szerintem csak az ülés az ami szar,a többivel nincs baj!😊
van az Aoshimának is egy ilyen wing szettje,de a Fujimijé jobb szerintem
van az Aoshimának is egy ilyen wing szettje,de a Fujimijé jobb szerintem
aham. nekem is van egy Academy készletem. 72-es. A-D-ig mindent lehet belõle. 😛
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én kértem róla képeket... ilyen közeli amin a cuccok vannak egyesével! megmondom õszintén,hogy a spoileren kívül egyik sem fogott meg! feleennyit is fájó szívvel adnék érte!
CSAK spoilert nem tudsz?😞
CSAK spoilert nem tudsz?😞
E30 4ever
megéri megvenni a szettet,kapsz minden szart amit leírt...nekem is megvolt az a Fujimi szett,és az üléseket leszámítva elég jó!
ezzel a sráccal már beszéltem<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> csak a szárnyat nem adja... vagy kompletten vagy semmi<#wilting>#wilting>
E30 4ever
de! fabulisról az infó:
"BA.RT 5004/5000 2006-05-20 12:49:19 Nem chatel jelenleg Nincs ICQ száma Magánlevél a hozzászólónak !
Sziasztok!
Eladók az alábbi dolgok:
Fujimi: GT-W Wing Set & Muffler Tune Set (kipufogók, ülések, hátsószárnyak, kormányok matricák stb..) 3500,-
Tamiya: Rally Mechanics Set 1/24 5000,-
üdv:
BA.RT ([email protected])"
"BA.RT 5004/5000 2006-05-20 12:49:19 Nem chatel jelenleg Nincs ICQ száma Magánlevél a hozzászólónak !
Sziasztok!
Eladók az alábbi dolgok:
Fujimi: GT-W Wing Set & Muffler Tune Set (kipufogók, ülések, hátsószárnyak, kormányok matricák stb..) 3500,-
Tamiya: Rally Mechanics Set 1/24 5000,-
üdv:
BA.RT ([email protected])"
hy all! nincs vmelyikõtöknek véletlen ilyen spoilere fölösbe? vagy nem tudtok jó áron egyet? elõre is köszi😊)

E30 4ever