Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mer' az se tetszik,ha nincs rajta egyáltalán,kibontva vistont eltakarja a látnivalót 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Más
a matrica fikszáló megegyezik a lágyítófeszítõ folyadékkal?
új felhasználó vagyok itt,csak nemtom használni még az új accopunt-omat,és ezért öcsém régi nickjét használom<#nevetes1>#nevetes1>
1-2 napja azon filózom hogy stadiont makettet építenék,de a témával kapcsolatban sehol nem találok infót..<#falbav>#falbav> gondoltam megpróbálkozom itt a makettes fórumon,mert ha itt nem tudtok segíteni,akkor nagyon máshol sem fognak sztem...szóval tudnátok valami segítséget adni?<#hawaii>#hawaii>
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ha a "nyers anyagra" akkor viszont eldolgozhazók a ragasztás során felmerült esetleges hibák.
a festett felületet nagyon hasztalan lenne csiszolgatni, mert a ragasztó, tömítõ minden esetben keményebb és a festéket már 2x lecsiszoltad mint azt a kis pontot ami megfolyt és a festést ilyenkor kezdheted elölröl...
És az összerakva ugye baromi csunya.