Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Nekem is volt Getta-m a középsuliban 😊
Angolzászlós füzõvel <#zavart1>

Seaweed
Jovan egyszer en is voltam fiatal..el kellet utni azt a korszakot is, hogy jobban haladjon <#gonosz1>
Glpetyus
<#wow2>
😊

Seaweed
Az punk..jol tudod

Glpetyus
<#hehe>

DJ Skyline
bolyhos mamusz,nyúlfejû mamusz,rózsaszín bolyhos papucs,medvetalp mamusz...ezek gondolom mind befigyelnek a kollekcióban 😄

Glpetyus
Az punk nem ? <#ticking>
vagy az piros ? <#fejvakaras>

Glpetyus
Nekem van vagy 12 pár cipõm,akkor én hímringyó vagyok ? <#wilting>
(ráadásúl mind kurvadrága <#wilting> )

Glpetyus
" igénytelen szardarab vagyok"

Õszinteség szép dolog <#eljen> <#mf2>

Seaweed
Mi meg soros lyukasnak ki hogy szokta meg. Foleg azok hivtak sorosnak akik forditott fuzest hasznaltak (mint en), pl zold fekernyozsinorbol, es igy gyakorlatilag 10db visszintes zold sor/csik volt a bakancson....
Glpetyus
fûnyíros csuka
XDDDDDD

mi lukasnak hívtuk

10 lukast akartál írni igaz?

DJ Skyline
de,csak én egy igénytelen szardarab vagyok,így nincs szükségem annyi mindenre,mint mondjuk a hugomnak!😄

ChevyG
látom Te is nem várt gyerek vagy<#pias>
Seaweed
detto... 😄 (nahjo en meg beszamolhatom a 10 soros Martensem is....szal 4par...)
modellmaker
loál! 😄 amúgy #43041-re akartam írni csak amásik közelebb volt 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ChevyG
<#nevetes1><#nevetes1>
DJ Skyline
ez a 20 pár nem onnan jött,hugom múltkor kipakolta az elõszobába a cipõit,és hosszában a 3/4-e tele lett! :| van vagy 15-20 pár cipõje nekem megy egy!😄 najó ha a papucsot,meg a fûnyírós csukát is beleszámolom,akkor 3

Seaweed
<#hehe>
modellmaker
na gyere szépen el a fiúk, lányok kapcsolatok részbõl és ne írosgass nekünk hülyeségeket 😄DDDDDDDDDDD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ChevyG
jaja, a versenyek talán azé várom a legjobban!😄 ott marhasok ritkaságot lehet találni és elég olcsón!
ChevyG
😄😄

de szerintem TE döntesz, hogy milyen legyen a nénnye
modellmaker
vagy kétszer voltam pesten vásárolni, meg kb ennyiszer rendeltem neten. na jó ez utóbbi legyen 4. 😄 amúgy Kassa és versenyek börzéi. nemis. móvári börze 😄

DJ Skyline
nincs most asszony...de ettõl félek,ha lesz valami bébe' ,akkor ilyen lesz,de nem baj visszalehet vágni,hogy a te 20 páras cipõgyûjteményedbõl is ritkíthatunk,ha gondolod!😄

ChevyG
köszi, amúgy pesten vásárolsz, vagy neten rendelsz?
ChevyG
hát, ha a mostani ilyen (elöbbi), akkor öszinte részvétem, és ha teheted csücsültesd minél elöbb a lapátra
modellmaker
passz. õsidõkben voltam utoljára itt boltban.

ChevyG
baján, most indul ujra.

thx a boltokat, nyitvatartást esetleg nem tudsz?
Seaweed
<#nyes><#nyes>
modellmaker
mert itt már jópárszor írtam honnan vagyok. és most ez számít. nyugi nem miattatok.

DJ Skyline
miért? úgyse látja senki sem csak mi! aki meg netán látja,az úgyse tudja ki vagy,hány Debreceni "modellmaker" van már😄D és itt most a szó magyar jelentésére gondolok,bár ha körbekürtölted mindenkinek,hogy az http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072905320 Makettezés topikban tanyázol,akkor tényleg ne mond el!😄

modellmaker
na ilyen nincs. 😄 bár van a klubban egy ember aki már úgy ismerte meg a feleségét hogy makettezett, és a felesége még most is melette van. úgy van vele hogy mindig jobb ha van vmi hobbija mintha beb*szva menne haza minden este. 😄

modellmaker
hol, milyen klub?

debrecenben két bolt van. hunyadi 16 a plaza melett és simonnfy nem tom hány szám. a halköz üzletház után. ha a piac utca felõl mész a bal oldalban van.

bunda. erre majd te is rájössz. csak a felsõ körökben kell mozogni. de úgyse mondok róla többet.

DJ Skyline
az lenne a legjobb ha olyan barátnõt találna magának az ember,aki szintén makettezik! 😄
így nincs az,hogy
miért vettél magadnak megint ilyen izét,mikor már van egy csomó!?
fúj de büdös van
sok helyet foglal,kikéne dobálni egy párat

hanem
hmm nem rossz bár én inkább Tamiyát vettem volna
fogsz venni feljavítót?
nálad van a fényes lakk?

<#idiota><#idiota>

Glpetyus
Isten.

ChevyG
Te jársz versenyekre?
Seaweed
Most jovok ra hogy ezt a vodnik.net lapot ismertem eddig is, csak mar regrol (ezrt lehet hogy jopar fotoja megvan mar regota!), de akkor meg nem volt ilyen kidolgozott a weblapja!
ChevyG
igen,végülis ez a topik is 1 klubb. a zs-összedobásnak télleg kevés értelme van, de mi (klubb) azért fogunk mert "számlaképes, bejegyzett" nemtommi(:S😊) vagyunk. (leszünk)

igaz, végülis szórakozás, de én akkor sajnálom azt a kevés idõt és pénzt rá, hogy lassan kiturjanak a makettek otthonrol😊

hmmm bundázás?! nem tudok/hallottam ilyesmiröl (ettöl még nincs kizárva). gondolm személyes élmény/tapasztalat mondatja ezt belõled, elmondanád mi történt? mert kiváncsi vok!

megyek debrecenbe szombat reggel, és hamá ott vok bekéne nézni pár aktuális bótba, tud valaki valamit, hogy hova érdemes, és hol vannak makett boltok?
Seaweed
(Remelem nem linkvedett)

Glpetyus
+fav

Glpetyus
<#puszis>

Seaweed
<#smile>
DJ Skyline
Punker mondta,hogy vigyáz ránk!😊

Seaweed
At kell rakatni sajatba es akkor nincs tobbe sok pubi <#whatever>
modellmaker
add to favorites

Seaweed
Zsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

http://www.primeportal.net/the_airstrip.htm

http://www.primeportal.net/the_battlefield.htm
DJ Skyline
nemá! jön majd a sok Pubi,és akkor nem gyõzök majd törölgetni,meg rendre utasítani!😄D

modellmaker
ez az én világom nem a csilli-villi ótócsodák 😄 nem is értem miért mentem el ebbe az irányba 😄

Glpetyus
<#wow2>