Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
<#duhos2><#vigyor>

E30 4ever

DJ RUSH99
jóvan és mit írjak be? maszkoló?😄 hogy van angolul? õõõ.. masking?😄 ja télleg ott van a képek amit beraktatok<#wow2>megtanultam gondolkodni!!! KÖSZÖNÖM MODELLMAKER!!<#nyes><#idiota>😄D

E30 4ever

Hát van egy tippem, ne vegyél soha autót, mert még GPS-szel is eltévednél. 😛

modellmaker
gondolkodás fáj mi? 😄 meg nézz szét egy oldalon a szemeddel. pláne ha keresel vmit.

itt van egy olyan része hogy search

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
add már meg a linket

E30 4ever

modellmaker
hát ha normális csinálom akkor megjenelíti.. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
vazz nem tehetek róla.. én az autókat szoktam nézni,azokat meg is találom! de ezeket a segédeszközöket sose kerestem.. azt hittem nincs is://

E30 4ever

DJ RUSH99
hát lehet azt kéne<#idiota>

E30 4ever

modellmaker
mindjá csinok hozzá tutort.. 😄

DJ Skyline
lekéne menteni az összes smilet innen,csinálni egy uw-s oldal,és oda feltolni õket,és nem lesz linkvédett,mert nálam semmit nem jelenít meg!😄

Seaweed
lusta diszno mi?! Latom en is...
DJ RUSH99
mind1 nem találtam meg:S nemtom hogy van hlj-nek a rendszere<#falbav>

E30 4ever

modellmaker
akkor se adok linket! 😄

DJ RUSH99
már érzem h nem találom meg<#confused>

E30 4ever

DJ RUSH99

E30 4ever

DJ Skyline
én voltam a hülye! nekem a 6 milis az Refill...akkor nem szóltam!

modellmaker
ehhez ne adjak már linket... (van egyébként)

DJ RUSH99
hlj-n van ilyen maszkoló?mert akkor rendelek onnan egy felnit meg maszkolót (ugyanis idõ közben úgy alakult h lehet lesz bimmerem<#ravasz1>)

E30 4ever

DJ Skyline
bazmeg de drága! a 6 milis maszkoló ( Masking Tape Refill 6mm) majdnem duplája annak ahol a fater vette! 😮
a többirõl nem is beszélve

DJ Skyline
játék makett jutott eszembe,de mivel már a Tamiya felhozataluk hiányos,így sztornó!😄
de! fabulisnak van mosT!!!
gyártó: tamiya
csoport: maszkolók
lesz 4 féle,abból 3 raktáron van

modellmaker
vazze hljrõl akartok rendelni. ott minden van. és még olcsó is...

DJ RUSH99
hmm.. netrõl nem lehet ilyet rendelni? mert én nem sûrûn járok pesten makettboltban<#idiota>

E30 4ever

Seaweed
Hat mert utantoltot vettel...de jobbhelyen van mindket fele....es valaszthatsz!
DJ Skyline
879 volt a 10 milis,és 470 a 6 milis...a 10 milishez "celluxtépõ" is jár!😄
legalábbis a 6 milishez nem adtak,mint lejjebb Seaweed,meg az én kommentemben van!<#duhos2>

DJ RUSH99
igen ez az!<#wow2>mönnyi egy ilyen?

E30 4ever

DJ RUSH99
<#eplus2><#hehe><#eplus2><#hehe>

E30 4ever

DJ Skyline
nincs tékelés!

modellmaker
aha.

Seaweed
forumrol voltak
DJ Skyline
nekem 6 és 10 milis van...mind1,csak mondtam!😄

modellmaker
Tesa cucc is király! 5cm széles, 50m hosszú, 500Ft 😄 legalábbis mikor tavaly olyat vettem annyi volt.. 😄

modellmaker
aha, tom. 😊 te honnan szedted? mert mintha az rémlene hogy vmi feltöltõs helyrõl linkelted.

Seaweed
Tamiya Masking Tape 6mm-estol akar a 40mmesig...a legtutibb cucc(nekem is van ketfele)

letezik utantolto is..igy nem kell mindig megvenni a dobozt, csak vigyazni kell ra...nekem a vekony 6mm-es doboz kb 15 eves!!!

De ezen kivul ajanlott meg a Tesa maszkolo (nekem van olyan is), az is minimum ilyen minosegu!

DJ Skyline
tamiya maszkolószalagra gondolsz?

DJ RUSH99
tudom,de sztem a maszkolóm a szar... tök érdes a széle,és amikor lehúzom baromi csúnya lesz! na meg nem maszkol rendesen,pl a díszléceknél befolyik a festék:S

láttam spc-n olyat ami vékonyabb,és ilyen sárga,meg látni h tök sima,meg fasza.. de sehol nem látok olyat://///

E30 4ever

Seaweed
A Phantomot biztos hogy en mar egyszer beraktam...vegulis ugyanarrol a killitasrol vannak a kepek amirol en par napja egy hosszabb szosszenetet raktam be ide..csak ARC kisse levan maradva...mint az a biz. borravalo <#smile>
roliairsuni
ez mind k*** ra teccik, pedig nem vagyok valami repülõs

#44289 - 88

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker

modellmaker

LSL
Váááá de jól néz ki mind !!4
A Messert pont ilyenre tudnám megépíteni dobozból, tetszik is (Hartmann gépe)De láttam itt egyszer egy fémszinûre festett G6ost, és elgondolkoztam melyik lenne a jobb.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

modellmaker
mottóra komolyan vmit?

Jagi
most ezt miért mondod? xDD

Glpetyus
<#smile>

modellmaker
én is. 😄 legalább ott ne legyen gumi 😄

Glpetyus
😄DD

Glpetyus
írtam is bele ^J^

Jagi
- Úúúú, de jó 😊 Te csináltad? Megnézhetem? <önkényesen leveszi>
- Háááát,.. jó de csak óvatosan...
- Fúúúú, ez itt mozog?
-
-... bocsi...

Jagi
Lövegtorony és metálfény - a határtalan fantázia

modellmaker
csináltam sg free forumából vendégkönyvet.

itten-e csak még be kell építeni.

modellmaker
.c egyéb? 😊