Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy egy kifejezetten ronda gép is lehet gyönyörû makettben (többnyire az is).
A BMP meg kifejezetten szép jármû,úgyhogy inkább fogd be <#mf2>#mf2><#puszi>#puszi><#gonosz1>#gonosz1>
Odáig már eljutottam,hogy vagy ISU,vagy T-54,vagy KV-1.
Ebbõl most még talán kiesik az ISU,mivel marha kevés alkatrészbõl áll,(150-200 kb),és nincs kedvem 2 végezni vele <#idiota>#idiota>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szeretnék azzal a tudattal élni, hogyha akarom, meg tudnám csinálni...<#rinya>#rinya>
Gallery -> A sárgával kihúzottra kattintsatok!
1:72-es anyahajó vaze!!!!!!!!!44
(van videó is !)
Az oldal nekem új,de elég jó,és van repülõ is,nem is kevés.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
új vagyok itt és a makettezésben sem vok egy öreg róka 😊 nemrégiben kaptam zacsiban egy Tamiya
gyártmányú Honda CB750f mocit ehhez szeretném a segítségeteket kérni egy összeszerelési rajzra lenne
szükségem valamint a szinekre amik szükségesek hozzá bár arról találtam linket de a lényeg a rajz lenne
ha vkinek van bármilyen formában(szkennelve, lefényképezve, bárhogy csak láthatóak legyenek a részletek)
és eljutatná nekem azt nagyon megköszönném
üdv
Van annyi dobozom,zsákom,hálóm,meg egyéb kiegészítõm otthon,hogy nemigaz.
(bár azokat sem szándékozom rárakni 😄)
(tudod, ami jól láccik a dobozon+az összerakásin, mégis kihagyták a sóherek<#gun>#gun>)
De nagyon szép lett. Különösen a porvédõ szoknya tetszik.
Tegnap végeztem a cselendzserrel,felraktam a 3 antenát,+ 1-2 kisebb bizbaszt.
+ kifestettem a löveg meletti géppuska csövét,mert ahogy a képeken látszik,az szépen el lett felejtve <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#banplz>#banplz>
<öregszik>öregszik>
SZép lett!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
(sry a félig angol miatt, éreCCSégire készülök, többek között angolból IS)
Meghát 500 darabból mennyi az esélye egy szerencsétlen magyarnak....?
Mondjuk engem nem különösebben hat meg,nem vagyok kifejezett vasúti ágyú fan,ez inkább vmi múzeumba lehet látványos,...hova a faszomba raknék egy 2 méteres baszást' ?
Egy darabból készûlt lánctalp.. <#zavart2>#zavart2>
akkora a doboz,mint a kanapé :@