Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
LOL,én nem az eredeti kinézete miatt választok egy makettet 😊
Amúgy egy kifejezetten ronda gép is lehet gyönyörû makettben (többnyire az is).
A BMP meg kifejezetten szép jármû,úgyhogy inkább fogd be <#mf2><#puszi><#gonosz1>
Odáig már eljutottam,hogy vagy ISU,vagy T-54,vagy KV-1.
Ebbõl most még talán kiesik az ISU,mivel marha kevés alkatrészbõl áll,(150-200 kb),és nincs kedvem 2 végezni vele <#idiota>

DJ Skyline
nem tudom, kicsit olyan dromedár kinézete van, mondjuk az ISU meg egy benga állat 😄 BMP-1 meg mint valami uszály -.-

Glpetyus
KV-1-el mi a bajod? o:
Az is 2.vh-us (ellenben a t54-el -.-)

Glpetyus
jó fej vagy... 😊

DJ Skyline
ISU-152, Katyusa, T-54 között vacilálok, nehéz a választás 😄

Glpetyus
Mit építsek?

Type 83
KV-1
T-54
BMP-1
Katyusa
ISU-152
<#confused>
Kedvem mindhez van.

Glpetyus
😄DDDDDDDDD !!!!

modellmaker
Én azzal élek... <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ez igen.<#eljen> Már az se semmi, hogy ennyi gépet összerakott.<#szomoru1> Na ezt próbálja valaki überelni...
Szeretnék azzal a tudattal élni, hogyha akarom, meg tudnám csinálni...<#rinya>
Glpetyus
Dúrva mi?
Ez hány méter lehet,5-6?
Ha életfogytiglanin ülnék,SE állnék neki 😊

DJ Skyline
erre nem tudok mit mondani, beteg! <#wow2><#eljen><#worship> baromi jó az összkép!

Glpetyus
Aztakurvamindenit
Gallery -> A sárgával kihúzottra kattintsatok!
1:72-es anyahajó vaze!!!!!!!!!44
(van videó is !)
Az oldal nekem új,de elég jó,és van repülõ is,nem is kevés.

DJ Skyline
nincs mit! jó kis oldal, kismillió útmutató fent van! bár én inkább a doboz tartalma miatt szoktam nézegetni az oldalt!

igazán köszönöm a linket magamtól biztos nem találtam volna rá pedig nem keveset kerestem 😊
Glpetyus
uhhh,nagyon szép.
szeretem a japán repcsiket,szép a festésük (többnyire)

modellmaker

1/48 Hasegawa Nakajima Ki-84 Hayate

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
összerakási útmutató, az "(Eng)" részeket nézegesd majd

hello!
új vagyok itt és a makettezésben sem vok egy öreg róka 😊 nemrégiben kaptam zacsiban egy Tamiya
gyártmányú Honda CB750f mocit ehhez szeretném a segítségeteket kérni egy összeszerelési rajzra lenne
szükségem valamint a szinekre amik szükségesek hozzá bár arról találtam linket de a lényeg a rajz lenne
ha vkinek van bármilyen formában(szkennelve, lefényképezve, bárhogy csak láthatóak legyenek a részletek)
és eljutatná nekem azt nagyon megköszönném
üdv
Glpetyus
Még nem készítettem el,de lehet nem is fogom <#gonosz1>
Van annyi dobozom,zsákom,hálóm,meg egyéb kiegészítõm otthon,hogy nemigaz.
(bár azokat sem szándékozom rárakni 😄)

Álcaháló?<#confused>
(tudod, ami jól láccik a dobozon+az összerakásin, mégis kihagyták a sóherek<#gun>)
De nagyon szép lett. Különösen a porvédõ szoknya tetszik.
Glpetyus
<#finom>

Tegnap végeztem a cselendzserrel,felraktam a 3 antenát,+ 1-2 kisebb bizbaszt.
+ kifestettem a löveg meletti géppuska csövét,mert ahogy a képeken látszik,az szépen el lett felejtve <#idiota><#zavart1><#banplz>
<öregszik>

Jagi
szépez, gratula 😊)

#49132 ez meg tényleg mekkora! Beszarás...

modellmaker
de, az volt. az elsõ perctõl. neked cookie-bõl töltötte be, azért láttad itt is.

Glpetyus
^.^

Glpetyus
Ejnye,mi a fene,az elöbb ez még nem volt linkvédet o.O

gordon 24
Grat hozzá!! Nagyon szép!!

Downhill!!

Glpetyus
Thx <#hawaii>

Na, csak összeállt?
SZép lett!<#eljen><#taps>
Glpetyus
😄D

Glpetyus
<#worship>

modellmaker
erre már kilóra veszed a festéket vazz... :C értelmét én nem látom =/ ok hog ynagy meg minden, de akkor se kéne. bár nem is vagyok railgun fan...

(sry a félig angol miatt, éreCCSégire készülök, többek között angolból IS)

modellmaker
szellõzõ a mûszerfalon. ha le lesz festve nagyon fasza lesz! a többi in progress képnek nincs értelme, csak csomó tömítés, ill azoknak a végsõ fázisát csináltam meg. majd ha vmi eredményes lesz akkor természetesen kaptok képT. -.-

Glpetyus
#49135 ..az inkább <#nezze><#nezze>

Glpetyus
Kurva drága.
Meghát 500 darabból mennyi az esélye egy szerencsétlen magyarnak....?
Mondjuk engem nem különösebben hat meg,nem vagyok kifejezett vasúti ágyú fan,ez inkább vmi múzeumba lehet látványos,...hova a faszomba raknék egy 2 méteres baszást' ?

DJ Skyline
az oldal szerint 500 készült az USA-nak, és 500 Európának! ára se semmi: Its USD 799,- for the USA + shipping. Its Euro 529,- for European customers + shipping. mai árfolyam szerint ez 134.000Ft ha az eurót váltom át, és 152.000 ha a dollárt váltom át (p.k. nélkül!!)😮 végülis az embernek talán 2 havi fizetésébõl megis van ha nem eszik semmit, és nem fizeti a számlákat 😄

Glpetyus
Meg ha jól tévedek,ez full fém 😮

DJ Skyline
azt írja 3000db-ból ál, és 26 kg dobozzal együtt <#wow2> ezzel ellesz a fickó egy darabig

DJ Skyline
szép <#eljen>

Glpetyus

DJ Skyline
😮OOO
milyen batár nagy már!

Glpetyus
Ez lesz a legújabb..?
Egy darabból készûlt lánctalp.. <#zavart2>

Glpetyus
Azta :C
akkora a doboz,mint a kanapé :@

Glpetyus
😄

modellmaker
(meg kellene törölnöm az objektívet :C )

modellmaker
bár nem válaszoltál, hogy kell-e, de adok képt!

Glpetyus
😄
oké

modellmaker
címem tudod, jöhet dögivel, át van irányítva g-mailre, az meg bírja

Glpetyus
<#wow2><#puszi>
Fúú,ezt lehet ki is használom majd,köszönöm 😊

modellmaker
Ha elküldöd õket mailben, akkor felteszem az extras tárhelyemre. az tuti meglesz egy jódarabig.