Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
jaaa...

Random work
Tetszik nagyon! <#eljen>

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

modellmaker
arra gondoltam, hogy itt "pici" aszály van és jól jönne egy kis esõ. <#zavart1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Na,örülök,ha nektek tetszik 😊
És thx 😊

MM,sajna csak ennyit tud a gép (nem egy komoly,csak egy 40K-s kodak + már régi is 😄) <#miaz>

modellmaker
Nemkicsitjó! Gratulálok! <#eljen>

(hallod, néha hozzánk is eljöhetnél makettet fotózni...)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Jól van, mind1.. Szép lesz azért! Csak igy tovább!

Downhill!!

gordon 24
Szerintem hülyeség amit irsz!! Nagyon szép semmi baja ennek. A festése is tökéletes! Legyél megelégedve vele! Nagyon szép! Gratula hozzá!!!

Downhill!!

Glpetyus
Na jóreggelt 😊

Szinte elkészült a T-54.Jó leharcoltra csináltam 😊
Az utóbbi idõkben ez az egy makett,aminek a végeredményével nem vagyok megelégedve.Más festést kellett volna választanom,vagy nem tudom...
(amúgy a képeken világosítottam egy picit,mert jellemzõen esni kezdett az esõ...<#banplz> )

Glpetyus
Remélem nem kúrom el a linkelést...

modellmaker
maszkolószalag. 1:1-ben pedig szivacs.

DJ RUSH99
Senki nem mondta,hogy karc,rajtad kívül😛P

Ezt tudja valaki milyen anyag ami a bukócsõre van rakva? vagy miben találok ilyesmit? szeretnék én is tenni a supra bukócsövére,sokat dob

E30 4ever

modellmaker
ja hogy az kosz akarna lenni... oO azt hittem lekopott az ezüst festék... ö hátö, mindenképpen érdekes megvalósítás. 😄

DJ RUSH99
ugyanolyan koszos mint a többi részén.. továbbra sem értem😊

E30 4ever

modellmaker
A bekarikázott részek élein.

DJ RUSH99
nemtom mirõl beszélsz

E30 4ever

modellmaker
a motoron mik azok a fekete kopások? oO mintha a friss festést megfogdostad volna...

DJ RUSH99
A leírás alapján fehér az alja,szóval a tamiya-nál panaszkodj😊)

E30 4ever

gordon 24
Ezt értem, de egy autónak nem igazán szokott az alja fehér lenni. Vagy sötét szürke vagy fekete de fehér nem igazán. Mindenestre ezen kívül elég szép a motor meg ilyenek. Csak nekem nagyon fehér.

Downhill!!

DJ RUSH99
Nem vagyok a koszolás híve... a króm cuccokat is csak muszájból koszoltam picit,mert így jobban mutat vmivel.. de nekem direkt tetszik,hogy ilyen tiszta😊 Tök faszán látni minden részletet

E30 4ever

gordon 24
Fehéren hagyod? Nem nagyon fehér ez?😄

Downhill!!

DJ RUSH99
Sziasztok!

Kész a Supra alváza

E30 4ever

Toby0501
Köszi! 1/35-ben nem jó.. a Pave Hawk mellé kellene, hogy egy picit film íze legyen 😛 😊 Elkezdek vadászni akkor az Academy-re

DJ Skyline

AH-6 J Little Bird
1:48-ban az Academy dobbott ki egy csomó kis Hughes helikoptert ezelõtt pár tíz évvel. Elvétve rá lehet ezekre akadni, de hogy konkrétan a Little Birdet kiadták-e... A Dragon dobta piacra 1:35-ben
Toby0501
Hello! Valaki meg tudná mondani, hogy a Black Hawk Down-ban azok a kisebb helikopterek milyen néven futnak? Illetve, hogy 1/48-ban lehet-e kapni, mennyiért és hol? Elõre is köszi!

modellmaker
ték

modellmaker
<#lama>

DJ RUSH99
vazze,én meg azt hittem végig a lágyítóról beszélünk<#banplz>

E30 4ever

Glpetyus
jóvanmá,azt hittem a festék a téma <#idiota>
Nyílván nem 10 tégely lágyítóra gondoltam,már rokkantnyugdíjas korodban is csak a 2. flakont bontanád fel <#banplz>

Glpetyus
😊

gordon 24
Tudom, fosok is töle ne agódj!

Downhill!!

DJ RUSH99
Mert sztem fölösleges erre most kiadni többezret,nem minden nap csinálok pályaautót 3000 matricával,ergo fölösleges beraktározni belõle akkorát<#idiota> lenne 1 olyan szarom az ehhez elég lenne oszt a többi levanszarva😄 Akartam a játék-makettrõl rendelni,de 2000 Ft alatt eleve nem rendelhetek,plusz a pk valami 1000-1500 Ft... szóval <#bdead>

E30 4ever

modellmaker
akkor jó xD

csak nézem, mondom nekem évek óta van meg egy üveg gunze feszítõ és alig fogy.

Glpetyus
õõõ,jah nem ,a feketérõl,sorry .D

Glpetyus
mérnem rendelsz te is ? 😊
már' nyílván nem egy darabot,de mittudomén 10 vagy több darabnál már megéri rendelni.
Én sem megyek egy métert sem,és nem lustaság miatt,hanem egyszerüen nem akarok idegrohamot kapni ebben a kib@szott dugóban,mire átmegyek a városon... :I
+ a benzin is többe kerül mint a házhozszállítási díj..

modellmaker
ugye nem a matrica feszítõrõl beszélsz? <#conf>

DJ RUSH99
Nem akarsz nekem eladni 1et?<#fejvakaras><#szeret>

E30 4ever

Glpetyus
úhh,még jó,hogy egyszerre 3 tégelyt rendeltem a múltkor 😊
Bár fogy rendesen <#ticking>

Glpetyus
vigyázz lakkozásnál,könnyû elbaszni

modellmaker
A matt fekete az országban minden boltban tabu. :|

DJ RUSH99
jah,persze.. egy darab nincs a környéken ( jobban mondva van,de azok még matt fekete festéket se tudnának adni..)

E30 4ever

gordon 24
THX!!! Már felmatricázva is fel van. Két kép róla.

Veszek lakkot ( ha lesz zsém😄) Aztán átalakitom a compressort. Aztán lakkozom ,berakom az üvegeket lámpákat stb. És kész. Majd veszek egy pótot is hozzá. Csak még nem tudom miet. Ezért nincs rajat a nyereg sem.

Downhill!!

Glpetyus
bótbú' ? <#idiota>

Glpetyus
rohattt !!!4

DJ RUSH99
Jah,kéne is szereznem matricalágyítót meg feszítõt de nemtomhonanlesz<#idiota>

E30 4ever

modellmaker
<#eljen>

modellmaker
De jó színe van! Nagyon tetszik! <#alien2>

modellmaker
Igen ott voltam. Most egy hét pihi, utána megyek a másik csapattal. 😊

Glpetyus
Elleszel a matricázással 😄D
<#eljen>