Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha másból nem,húzott szálból is lehet csinálni,a semminél az is jobb (márha' csak a végére kell az a pár milis darab) Biztos mókás lesz felragasztgatni õket,drukkolok ezerrel <#alien>#alien><#vigyor1>#vigyor1>
Akkor ha vki ismerõs vagy te mész házidokihoz,kérjél tõle.
Nálunk ad a patikus,én 10 db-ot vettem pár éve,gond nélkûl.
Bár lehet,azóta azt is csak receptre adnak ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bemész bármelyik patikában,20 ft-ért kapsz tût 😊
A gond, hogy 5 is letört/megsérül közülük... Kínomban levágtam mindet, lecsiszoltam a felesleget, már csak pótolni kellene...de mivel???Injekciós tût sajnos nem tudok szerezni...
ki az a mindenki? 😊
Bár én is csinálgatom ennek a motorját.
Hát lehet be sem szerelem,olyan jól néz ki,pedig még le sincs alapozva 😄
Kb. annyi alkatrészbõl áll a motor + hûtõ,mint egy régi Airfix 1:72-es repülõ... 😊
ja,reggelt'
Látom mindenki dolgozik nagy erõkkel, csak én vagyok lusta disznaly, de igyexem valamit felmutatni nem csak pofázni (bár mostanában csak read only státuszban vagyok jelen)
jöhet a megkövezés, mert szemét állat módjára nem csinálok semmit, padig idõm lenne rá :S
(jóarcú szmájlikat majd Petyus intéz😊)
Nemrég elkészült a supra beltere,lefestettem a kasztnit,kipolíroztam,ma meg 99%-osan felmatricáztam
E30 4ever
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Hát már mértne' lehetne? Egy idõs ismerõsöm az Eiffel tornyot építette meg,van vagy fél méter magas,nagyon szép.
A válasz egyszerü : faragasztó....bárhol lehet venni.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Ezzel az egésszel szerintem csak annyi baj lesz,hogy majd a 3.-4. számtól már mondjuk 690-é' fogják adni,namost ha az újság maga szar....
Mindenesetre a makett újságoknak követendõ példa lehetne,...minden számhoz egy öntõkeret 😛
E30 4ever
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ezt megvettük, elvileg a többit is akarnám de majd kiderül az elég borsósnak tünik.
Downhill!!
Elvileg egy ilyen gép kb 80000-90000ft lehet. De ahogy most néztem ennek a duplája lesz.
Vagy nem jól gondolom?
Downhill!!
Van egy kérdésem Bátyám talált egy olyan modelt amit, egy mellékletként 78 melléklet alatt szeretnének darabonként árulni. Tudtok errõl valamit?
Elvileg egy ferrari f2005 lenne belõle.
Downhill!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de sajnos igazad van.. <#szomoru1>#szomoru1>