Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Egyébként meg ne bénázz 😊
Ha másból nem,húzott szálból is lehet csinálni,a semminél az is jobb (márha' csak a végére kell az a pár milis darab) Biztos mókás lesz felragasztgatni õket,drukkolok ezerrel <#alien><#vigyor1>

Glpetyus
nevetséges <#wow2>
Akkor ha vki ismerõs vagy te mész házidokihoz,kérjél tõle.
Nálunk ad a patikus,én 10 db-ot vettem pár éve,gond nélkûl.
Bár lehet,azóta azt is csak receptre adnak ? <#fejvakaras>

Igaz, lehet hogy csak én fogtam ki egy f*szkalapot. Mindegy, megpróbálom máshol is.
Próbáltam. Bementem, kértem tût. 1. reakció: patikus szeme összeszûkült, de úgy, hogy a ráncai nagy része kisimult. 2. reakció: Minek kell az magának? Mondom gépágyúcsõnek. 3.reakció: "Sajnálom", a törvény tiltja, hogy kiadjak ilyesmit, meg különben is...
Glpetyus
hááát,pedig csak az a megoldás,...mértnem tudsz szerezni?
Bemész bármelyik patikában,20 ft-ért kapsz tût 😊

Lassan készülget a Vulcan. Viszont kis hiba megint becsúszott. Rosszul vágtam le a kertrõl az ágyú elejére kerülõ darabot, amin a hat csõ nyílása van, lásd:
A gond, hogy 5 is letört/megsérül közülük... Kínomban levágtam mindet, lecsiszoltam a felesleget, már csak pótolni kellene...de mivel???Injekciós tût sajnos nem tudok szerezni...
Glpetyus
😄D

ki az a mindenki? 😊
Bár én is csinálgatom ennek a motorját.
Hát lehet be sem szerelem,olyan jól néz ki,pedig még le sincs alapozva 😄
Kb. annyi alkatrészbõl áll a motor + hûtõ,mint egy régi Airfix 1:72-es repülõ... 😊

ja,reggelt'

Glpetyus
nem rossz <#eljen>

Remélem azért holnapra megjön a megrendelt cuccom...
Dettó!!!<#nevetes1>
Jagi
Nah, hali mindekinek!

Látom mindenki dolgozik nagy erõkkel, csak én vagyok lusta disznaly, de igyexem valamit felmutatni nem csak pofázni (bár mostanában csak read only státuszban vagyok jelen)
jöhet a megkövezés, mert szemét állat módjára nem csinálok semmit, padig idõm lenne rá :S

(jóarcú szmájlikat majd Petyus intéz😊)

DJ RUSH99
Háj ól😊

Nemrég elkészült a supra beltere,lefestettem a kasztnit,kipolíroztam,ma meg 99%-osan felmatricáztam

E30 4ever

képtáram

hi.elkészült egy rat rodom

roberto
köszi ja meg annyit még hogy nem kel neki vmi vékony léc tartóoszlopnak vagy vminek?

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Glpetyus
<#idiota>
Hát már mértne' lehetne? Egy idõs ismerõsöm az Eiffel tornyot építette meg,van vagy fél méter magas,nagyon szép.
A válasz egyszerü : faragasztó....bárhol lehet venni.

roberto
hi all! azt szeretném kérdezni h filmekben is láttamh pl börtönökben gyufából vagy fogpiszkálóból épitenek valamit.azt szeretném kérdezni h meglehet e csinálni valamit igy(én pl empire state building)?ha igen milyen ragasztó meg stb kell hozzá?(bocs a láma kérdésért)

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Van rá külön fórum<#beka3>f2005

Ma meg akartam venni ezt az újságot és már itt Miskolcon sehol nem lehet kapni. Kb 15 újságárusnál megnéztem, de mindenhol azt mondták már elfogyott. Valahol meg lehet rendelni vagy lesz utánrendelés?<#conf><#szomoru1><#zavart2>

gordon 24
Nem igazán tudom. Mert a bátyám vette. Én nem olvastam.

Downhill!!

DJ RUSH99
lol nem is rossz ötlet😄D

E30 4ever

Glpetyus
rendkívûl fantáziadús "Ferrari" a neve azthiszem 😄
Ezzel az egésszel szerintem csak annyi baj lesz,hogy majd a 3.-4. számtól már mondjuk 690-é' fogják adni,namost ha az újság maga szar....

Mindenesetre a makett újságoknak követendõ példa lehetne,...minden számhoz egy öntõkeret 😛

Glpetyus
Tv-ben láttam csak.
És az újság maga milyen?

Glpetyus
hmm,én meg bevásárolok humbrolból szerintem... :o

Glpetyus

DJ RUSH99
Ez engem is érdekel,most tök véletlen láttam meg,hogy errõl beszéltek<#vigyor3>Csak fogalmam nincs mi az újság neve és hogy hol lehet kapni<#wow3>

E30 4ever

Hát én rászánok havi 2000-et de többet nem. Remélen kijön annyiból<#idiota> Tetszene ez a kis "apróság"

gordon 24
Állitólag ugy lesz hogy elöször 2 hetente aztán meg hetente. Ilyesmit olvastam. Csak nem tudom mennyibe fog kerülni. Ha minden szám 390 akkor megéri.De azért ugy is majd 40ezer forint. Csak amit az elöbb irtam is nem tudom mit jelentenek ezek az adaotok amiket olvastam.

Downhill!!

Nem tudod milyen idõközönként fog megjelenni? (hetente. kéthetente esetleg havonta)

DJ Skyline
<#finom><#szeret><#wow2><#worship>

Paál
ok! köszi

gordon 24
Nem tudom!! Most reklámozta a tv. Ujság árusnál kérd!! Nem tudom a nevét sajnos! Ujságárusnál vásárolható.

Downhill!!

Paál
köszi elõre is!!!!

gordon 24
Tesom se tudja a nevét. Ujságárusoknál lehet venni. Õk is ott vették!

Downhill!!

gordon 24
Megmondom csak ehhez beszélnem kell bátyámmal. Majd irok!

Downhill!!

gordon 24
Jó de ez müködö modell rendesn benzin motoros. Tehát megy mint gép. Két kasztni lenne hozzá az egyik egy kiállitási a másik meg rendesen állitható. Szóval egy komoly verseny autó.

Downhill!!

Mondjuk ez 1:20 meg aukció mégi "némileg" barátibb árú...
Anytime, baby...<#eljen>
Akkor valszeg csak az elsõ szám lesz 390-. Hát nem is tudom...<#conf><#guluszem1> Mondjuk a felni + a szárny télleg pofás...
Paál
Hello azt meg tudnátok mondani itt, hogy ezt az f1-es ferrari modell mihez van mellékelve? <#vigyor3> vagy privátban, hogy ne legyen reklám?

modellmaker

1/48 Hasegawa F-14B

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
A minõség az nagyon durva ilyen pl az elsõ szárny:

Ezt megvettük, elvileg a többit is akarnám de majd kiderül az elég borsósnak tünik.

Downhill!!

gordon 24
Ja de tudod mi zavart meg? Van hozzá egy elõfizetési csekk ezen azt irja hogy 30000ft kedvezményesen 14 szám. Ez azt jelenti, hogy 78 szám az 180000ft? Mert kicsit durva lenne. De ahogy néztük igy van.
Elvileg egy ilyen gép kb 80000-90000ft lehet. De ahogy most néztem ennek a duplája lesz.
Vagy nem jól gondolom?

Downhill!!

Hát, ha összeszorzod a 78-at a példányonkénti árral (asszem 390-) akkor jelentõs összeget kapsz. Hogy ez arányos lesz e a minõséggel... Bár azt nem tudom, hogy egy ilyen kis RC betontorpedó amúgy mennyibe kerül... A reklám szerint belsõ égésû motor lesz benne, ami azért nem hangzik rosszul
gordon 24
Sziasztok!!!

Van egy kérdésem Bátyám talált egy olyan modelt amit, egy mellékletként 78 melléklet alatt szeretnének darabonként árulni. Tudtok errõl valamit?
Elvileg egy ferrari f2005 lenne belõle.

Downhill!!

Remélem, hogy nem fogok úgy csalódni benne, mint a Dragon OH-6 Cayuse-ban... Annak azért volt egy jópár hiányossága<#levele>
Ja, italeri. Igazából a Kiowát akartam, de akció van, 10000 feletti rendelés esetén csak 200 a házhozszállítás futárral. Meg az összes Humbrol festék 150. Gondoltam akkor már bevásárolok... Lehet, hogy még majd erre is befizetek
modellmaker
na azt viszont már passzolom. 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
<#kocsog> #2

de sajnos igazad van.. <#szomoru1>

Glpetyus
asszem azzal volt dolgom,de mintha vmi sivatagi változat lett volna,de legalábbis a dobozképe más volt.
(lehet,hogy tévedek,1 évtizede is megvót' )