Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
:DD
Én nem üldöztem el senkit,és most sem akarok,csak ma ilyen vagyok,sorry :C
(az idõ teszi)

DJ Skyline
17 éves ugye lány? <#nezze>

nem, es nagyok mar (13/17) :PPPPPPPPPP
DJ Skyline

DJ Skyline
appppa lettél?
üdv, boldog karácsonyt, boldog új évet neked is <#idiota>

Jaja dul lamur meg mindig <#bee1>
gyerek nem jon, van neki 2 <#buck>
modellmaker
Ne üldözd el... (õt is) :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

modellmaker
xDDDDD

"hercehúrca" LOL!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Lezajlott a "hercehúrca" ?
Gyerek úton,stb ? <#idiota>

modellmaker
Egyiket sem. :D

sömmi kuloos! buek meg egyeb a nepnek itt...
koszi jol vagyok <#wink>
Adam II
Jót vagy rosszat jelent?

Glpetyus
<#wow2><#integet2>
mizu ?

<#bee1><#integet2>
Glpetyus
Azt csak a beavatottak tudják <#hawaii>

Adam II
Mit jelent ez a <#bdead> nálad?

Glpetyus
<#bdead>

Adam II
Ecsettel kis vonásokkal csináltam a kopásokat (ha túl sok fülpiszkáló pálcával le lhet törölni) Revell 90es színû festékkel.

Én is itt kérdeztem meg mire jó az alapozó és azt mondták ,hogy kiemeli a kisebb hibákat a felületeken amiket még ki kell javítani és ez igaz is. Egy csomó sorját reszeltem le alapozás után amit nem vettem észre elõtte. A másik amiért nekem hasznos volt mert a mûanyag színe csak kicsit tért el az alapszíntõl így ha nem lett volna szürke alapozó akkor nem vettem volna olyan könnyen észre hol kell mégegyszer átmennem rajta festékszóróval mert túl vékony lett a festékréteg.

Nagyon szép lett! A géppuskán a fémszínû kopásnyomokat hogyan kell csinálni?

És amúgy miért jó az, ha az ember festés elõtt alapozás céljából lefújja szürkére a cuccot?

Glpetyus
egész jó lett <#eljen>

Adam II
Mivel az Academy dobozán nem találtam semmi utalást arra milyen színt használjak így megnéztem a neten ,hogy egy Revell Abrams készlet mit ajánl és oda volt írva a 16os.

köszi a segítséget. azt hittem (korábbi festéseim) alapján , hogy a revell 16osa más szinü mint a tank, de ahogy elnézem a munkádat tévedted
:D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Adam II
A tornyot meg a 'kasztnit' festékszóróval festettem a kicsi alkatrészeket külön ecsettel.
Revell 16. festéket használtam és ModelMaster lakkot.
Alapozó szintén Revell 43. szürke volt.

grat nagyon jo lett. van benne festékszoro is? amugy milyen festékkel festetted?csak mert nekem is van 1 és még nem igazán tudom, hogy revellböl vagy humb.-ból melyik a találó szin..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gordon 24
Kurva jó! Szép lett!

Downhill!!

DJ Skyline
teljesen jó, grat <#eljen><#eljen>

Adam II
Azért nem teljesen elsõ.
Kb. 5 éve nem maketteztem ,régen csak ecsetet használtam és nem voltam ennyire türelmes.

Minden esetre nagyon köszönöm a rengeteg tanácsot nagyon sokat segítettek vele.

modellmaker
Még ugyanjó! <#eljen> Gratta így elsõnek. :) Aztán ha észreveszek rajta vmit, úgyis szólok. :D

Adam II
Végre kész lett. Majd még csinálok képet. A matricák olyanok amilyenek :/
Lehet nyugodtan kritizálni nekem tetszik<#idiota>

jogos, teljesen jogos<#nyes>
Glpetyus
:DD
kezdd el azt is,nehogymár csak 16 projekted fusson egyszerre :D

Igen, szeretném, de önmegtartóztatást próbálok tanusítani, amíg nem fejezek be még legalább egy gépet, addig nem veszek/állok neki másiknak...és az Abrams-et is egyre gyakrabban nézegetem...
Kösz, még az is jól jöhet egyszer
Úgy legyen<#wink>
modellmaker
:D:D

Glpetyus
Jó,hát mást se nagyon lehet épp csinálni,egy lélek nincs az utcán :o

Glpetyus
Elment.
Az eredeti is így néz ki,ilyen halványak a szélek,nem én kúrtam el vmit,még mielött megvádolsz :D

modellmaker
Nem dohányzom, szal ez az élmény nekem kimarad. :D

modellmaker
Bázz, persze, ott látam elõször. :D

modellmaker
Hm, hát megdobhatasz egy példánnyal. Jöhet mailben is. ([email protected])

modellmaker
Hopp, jadarhobby-nál van, csak drágább...

Glpetyus
Próbáltatok már dohányozni 120 km/h-s szélben ?
Felejthetetlen élmény <#eljen><#levele>

Glpetyus
Van a keleti blokkon is,már irtam nekik mélt <#gonosz1>

Glpetyus
Nincs szükséged ilyen modern ámerikai' kartondobozokra?
Tudod,amit így össze lehet hajtogatni.A Dragon M1A1 AIM készletemhez van,én meg beszkenneltem még a múltkor,csak elfelejtettem.
Lehet izzítani a nyomtatót (ha nem fogyott ki a szines belõle :D)

modellmaker
Bár most out of stock. :C

modellmaker
68 lengyel zlotyi + pk. ;)

Glpetyus
Te...kezdesz jó útra térni :)
Vagy 2 éve hajkurászom ezt a készletet :c

modellmaker
Meglátni és megszeretni:

<#szeret><#szeret>