Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úristen de szarok ezek a reklámok 😄
"azt nem mondom, hogy hibátlan lenne"(lásd #53618)-csináltam kis rozsdalefolyást a fülkébe, mondván, biztosan folyt be a tetõ illesztéseinél és az üvegeknél; koptattam is kicsit fémesre...erre mit olvasok?
"Nagy mérete miatt szokatlan megoldásokat alkalmaztak a súly csökkentésére, így a vezetõfülkék anyaga ÜVEGSZÁL ERÕSÍTÉSÛ POLIETOLÉN..."(http://soviettrucks.freeweb.hu/cccp/maz/maz543/maz543.html)-ennyit errõl...<#szomoru2>#szomoru2>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Néhány alkatrész még nincs a helyén, üvegezni kell, egy-két helyen javítgathatok is, de az alváz már festve van(sok festéket felzabált)és naggyon tetszik...(azt nem mondom, hogy hibátlan lenne<#eplus2>#eplus2>)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

makett.tk
Amit öszeszült a hosszú idõ.
A kicsi és a nagy kombájnunk
De ugy akarom hogy elõször fegérre utána zöldre(miután kimaszkoltam).
Amúgy már van egy kis gyüjteményem8mezõgazdasági)makettekbõl(fém ,mûanyag9
mindenféle szabvány méretben(1.16;1:32;1;87) arról is rakhatok fel képet.
Ill van két papírmakettek.
Amugy lemezkartonból van. Könnyen beszereszhetõ és megmunkálható.
hirtelen csak a myvipemrõk tudtam belinkelni.
Az milyen szinten számít makettezésnek ha én magamnak gyártok le mindent?
Most egy elég nagy projektben vagyok.
Egy ilyen bestiát makettezek le. CLAAS LEXION 580 Terra TRAC(gumihevederes). A gumiheveder nállam biciklibelsõ. 1:16
Az FXX meg szerintem olyan lesz mint a dobozon. 😉
Amúgy azért tér el ennyire mert az a narancsszín a felirat felett az csak matrica, és a tankot meg vmi eltérõ színû festékkel fújtam már nem jut eszembe hanyas Tamiyaban. 😄
Hát elég erõs volt a mezõny, csak lestem mik voltak, olyan is volt Repsolban amin még Rossi is rajta ült és integetett. xD Legtöbb motor az 1:12es volt, amire emlékszem volt Yamaha R1-es pár, meg Kawasaki Ninja. Ez mondjuk 1:9es és szerintem valahogy szebben mutatnak az 1:12esek hiába kisebbek. 😊
Elõre is bocsánat ha szétcseszem vele a topikot. 😄