Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek Petyusssal...tudod, van amit személyesen kell átélned!<#nyes>
DJ Skyline
vagy, hogyha babazsúrt tartasz, és trombitálnak, üvöltöznek, dobolnak körülötted a gyerekek.

úristen de szarok ezek a reklámok 😄

Vagy, ha a légiforgalmat irányítod...de akkor kell egy alkoholmentes sör is!<#vigyor2>
Glpetyus
de az csak akkor használ ha helikoptert vezetsz,te !

DJ Skyline
miért fogod a fejed? vegyél be egy saridont, attól elmúlik a fejfájás, mint a reklámban is <#idiota>

Glpetyus

DJ Skyline
hány millió Ft lenne? 😄D valódira értetem <#idiota><#idiota>

Glpetyus
ne tartsd vissza magad,szerezz be egyet 😊

DJ Skyline
kell egy ilyen

Glpetyus
😄D

A Heller kb megszûnt létezni.

Van rá egy pár lehetõség. Szárazecsetelés, átmosás/visszamosás, visszacsiszolás...

Hadd fessem le és rakok fel képet, ígérem<#nyes>

"azt nem mondom, hogy hibátlan lenne"(lásd #53618)-csináltam kis rozsdalefolyást a fülkébe, mondván, biztosan folyt be a tetõ illesztéseinél és az üvegeknél; koptattam is kicsit fémesre...erre mit olvasok?
"Nagy mérete miatt szokatlan megoldásokat alkalmaztak a súly csökkentésére, így a vezetõfülkék anyaga ÜVEGSZÁL ERÕSÍTÉSÛ POLIETOLÉN..."(http://soviettrucks.freeweb.hu/cccp/maz/maz543/maz543.html)-ennyit errõl...<#szomoru2>
Glpetyus
képet!

Nem tudom, nem ír róla olyan sokmindent. Egyébként kár, hogy az ehhez hasonló Heller kit-ek ennyire eltûntek, nem tudom, hogy mi történt velük, sztem lenne rá kereslet😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Vakuval<#hehe>
Egyben van a Scud!<#wink><#taps>
Néhány alkatrész még nincs a helyén, üvegezni kell, egy-két helyen javítgathatok is, de az alváz már festve van(sok festéket felzabált)és naggyon tetszik...(azt nem mondom, hogy hibátlan lenne<#eplus2>)
Adam II
A szegecseket, hogyan emelte így ki?

Szépek a kopterek<#eljen>
Még ezt is akartam, de rohadjon meg az sg, törölte törölte az addigi hsz-emet 11 kép miatt😄D
ezt

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Glpetyus
"Petyus kedvenc oldaláról"
😊

A makett nagyon szép 😮

Mitha már ezt beszurtam volna egyszer, de nem baj legfeljebb kétszer lesz meg😄

1/48 Hasegawa SH-3H Sea King

Öhhhhmmm, egy magyar mestermû. Petyus kedvenc oldaláról csak itt, csak most <#vigyor>

m1garand
ennek a mezõgazdasági fórumban a helye ott még jobban díjaznák<#vigyor3>, am. szép

makett.tk

jah értem már, inkább linkelje õ, és akkor töröld az én hsz-emet is😊

DJ Skyline
nem kép beszúrása, hanem mellette az URL beszúrása barla. elsõ kis ablakba a linked teszed be, másodikba meg egy szöveget, amire itt rákattintva bejön a kép.

Így nem jó?
link
mégegy

Azt hogy kell????
DJ Skyline
betudnád tenni mégegyszer õket URL ként? nagyon nagy a méretük :S

Amit öszeszült a hosszú idõ.

A kicsi és a nagy kombájnunk
Én maszkolószalagra és univerzális hobby festékre gondoltam.
De ugy akarom hogy elõször fegérre utána zöldre(miután kimaszkoltam).
Amúgy már van egy kis gyüjteményem8mezõgazdasági)makettekbõl(fém ,mûanyag9
mindenféle szabvány méretben(1.16;1:32;1;87) arról is rakhatok fel képet.
Ill van két papírmakettek.
Jó lesz ez<#eljen> Le a kalappal, hogy a "semmibõl" építed<#worship>
Uhh, vazze, naggyon szép ez a moci!<#taps>
DJ Skyline
ahoz képest hogy karton, és hogy elsõ munka, szerintem egészen jó lett. ha lefested akkor teljesen jó lesz. mivel karton ezért temperával lenne a legcélszerûbb. pl az oldalán a fehéz / zöld elválasztást meglehet csinálni úgy, hogy lefested fehérre az egészet, majd kartonból vágsz egy sablont, és odanyomod finoman ha már megszáradt a festék, és ez fog szolgálni maszkolás ként

Hát tudom hogy egy 1-tõl tizes skálán 3-mat kapna de ez az elsõ makettem.
Amugy lemezkartonból van. Könnyen beszereszhetõ és megmunkálható.

hirtelen csak a myvipemrõk tudtam belinkelni.
nonicks
és mûanyagból csinálod ezeket?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

DJ Skyline
ezt így nem lehet besorolni, inkább attól függ hogy a legyártott cuccok milyen szintûek. mert a már legyártott makette is összelehet rakni rondán és szépen. értelemszerûen a saját általad készített dolog az plusz kihívás. megfelelõ háttérinfó, méretarány, és nem utolsó sorban az anyagok elõállításának pontossága, minõsége. ha esetleg van pár képed azt szívesen megnéznénk.

Hali.
Az milyen szinten számít makettezésnek ha én magamnak gyártok le mindent?
Most egy elég nagy projektben vagyok.

Egy ilyen bestiát makettezek le. CLAAS LEXION 580 Terra TRAC(gumihevederes). A gumiheveder nállam biciklibelsõ. 1:16
Én egy Black Editionra vágyok, de nincs rá keret<#szomoru1>

Lunki88
Ez volt az elsõ motorom, de tervezem még hogy fogok csinálni. <#hamm>
Az FXX meg szerintem olyan lesz mint a dobozon. 😉
Imádom az FXX-et. Ilyen piros lesz, mint a dobozon, vagy valami más kiadás?? (Esetleg MS-é vagy Jean Todt "carbon-os" változata?)

Nagyón jól néz ki, gratula hozzá😊 Vannak még más motorjaid is?

kemszi2
szép!
Lunki88
Most majd ennek akarok nekifogni ha idõm engedi. <#ravasz1>
DJ Skyline
békéscsabai, éreskújvári, zalaegerszegi versenyek. voltak azért jó dolgok

Lunki88
Köszi!

Amúgy azért tér el ennyire mert az a narancsszín a felirat felett az csak matrica, és a tankot meg vmi eltérõ színû festékkel fújtam már nem jut eszembe hanyas Tamiyaban. 😄

Hát elég erõs volt a mezõny, csak lestem mik voltak, olyan is volt Repsolban amin még Rossi is rajta ült és integetett. xD Legtöbb motor az 1:12es volt, amire emlékszem volt Yamaha R1-es pár, meg Kawasaki Ninja. Ez mondjuk 1:9es és szerintem valahogy szebben mutatnak az 1:12esek hiába kisebbek. 😊
DJ Skyline
a tankot leszámítva teljesen jó, szép <#eljen> és hatodik? <#wow2> mik voltak még hogy csak hatodik lettél?

Lunki88
Nemrégiben készültem el ezzel a motorral, sajnos ami egybõl szemet szúr az az hogy a tank színe nagyon elüt a Repsol felirat feletti narancsszíntõl (mert egyforma színûnek kéne lennie). Na mind1, békéscsabai versenyen (felnõtt) motor kategóriában lettem ezzel 6.ik.

Elõre is bocsánat ha szétcseszem vele a topikot. 😄
DJ Skyline
1/24 Revell Gemini Spacecraft, kicsit felturbózva. jó lett <#eljen>