69110

-
bizony hogy leszarom az origami szarokat! -
-
ez is egy fajtája de én a papír gecikre szarok rá! -
gyerek elvagy tévedve! -
AUTOMAKETT: Vágd ki, és ragassszad összefele! -
Meg Második Világháborús leginkább Német harcjárművek...régebben szinte minden témába belekóstoltam...de maradok ennél a kettőnél! -
és most mit csináljak? -
nem intézkedem...nincs a haveroknak! -
intézkedem...a haveroknak van! -
lehet hogy akkor már nem leszek...! ha nem találkoznánk akkor BUÉK!!! Majd holnap folyt.köv. ha már ma nem! -
:D Köszönöm az eddigi segítségedet. Jó lenne ha lennének olyanok akik tudnának a saját makettjeikről képet beszúrni meg egyéb nyalánkságokat -
Na az okés lenne. Akkor én átadom a helyem a köv. NFS:U versenyzőnek :D Majd benézek éjfél után -
egyértelmű válasz!!! TAMIYA!!!!!!!!! -
ne mtom hol reklámozzam...várj tudom..az oldalamon...meg a fabulis.hu-n...vannak a fabulison haverok...lehet hogy átjönnek egy kis csevelyre! -
Aham itt már jártam meg ismertem is csak nem tudtam,hogy igazán melyik a jobb a Revel vagy Tamiya -
Itt az sg-n Mert akkor tudnálak még faggatni addig biztos eszembe jut még valami
De jó ötlet volt ez a topic szerintem. Csak reklámozni kell:) -
azok minőségiek, de vannak még minőségibbek is!
hehe ez a legtutibb minőségben! igaz árban nem de megéri a pénzt! -
És a revell termékek azok minőségiek nem? Szólj ha nagyon fárasztalak:) -
neten vagy simán? -
Csak azért kérdem mert jön a mennyasszonyom egy kicsit NFS:U nyomni:)) -
ja értem...ez gyártótól függ...pl a gyártók nagy része "gumi" gumit tesz bele a kitbe!-....de láttam már műanyag gumit is! -
Tehát pl.: a gumi az már fekete a dobozban vagy azt is neked kell feketére fújni -
lehet,miért? -
király tuningos (persze makett) oldal -
Itt leszel még éjfél után? -
ezt most nem értem! -
Ilyet,hogy kereket is neked kell fujni? Tehát a felni is meg a gumit is -
nem...dehogy is! ez pont jó,....semmi extra semmi nehézség!
csak türelem,nem kell kapkodni, szép-lassan kell...! -
Mondjuk ez nekem se a stílusom:) -
aham. Tehát ésszel kell csinálni na meg ugye türelem
Én erre gondoltam kezdésnek ez 42 db áll
Vagy ez még sok lenne egy kezdőnek? -
Én csak azért nem esnék neki mert nem az én stílusom ez az autó! -
háááát...ez mindíg máshogy van...pl...én most 2 napja dobtam ki az ablakon kb.6000Ft-ot...elbasztam a Suprát...olyanokat találtam ki hogy szétkellett szedni és szanaszéttört amiben már nincs semmi élvezet!
Tehát az olyan darabokat amiket már nem tudsz később lefesteni(motor alkatrészek,stb...) azokat érdemes előbb...mondjuk egy kasznit külön kell lefesteni! -
Ez mondjuk 1:8
Jaguar XK-E
Makett adatai:
Méretarány: 1:8
Nehézségi fok: 5
Épít?elemek száma: 272
Hossza: 556 mm
Autó adatai:
Gyártási éve: 1961 (brit)
Max. sebessége: 245 km/h
Motor: 195 kW
Egy klasszikus sportautó, fantasztikus méretarányban.
MOndjuk azért ennek nem esnék neki azonnal:) -
attól függ mennyit fújsz rá---hallottam olyat hogy egy pár csepp festékkel fújt le egy srác 1/72 (az átlag 20cm) repülőt! persze alapozta még csak azzal!sok makettet kibír egy olyan kis festék! -
Aham. És előbb te lefested és utána rakod össze vagy fordítva? -
de az 1/18 leginkább már fém (Bburago,Maisto,stb...) -
Ez sűrített levegővel megy. 1700 ft. egy palack. Ja és ha mondjuk veszek revell 14ml festéket az mennyire elég? -
hát annyira nem kell tudás..de nem árt először egy próba darabon (mit tom' én egy falapon) fújni...nem kell rögtön a makettenek esni... -
Hát talátam 1:18 makettet de az marha drága volt. Az 1:24 aránylag elfogadható. Lehet,hogy benevezek egy ilyen kezdő festékszoróra,gondolom nem kell nagy tudás fújni. -
hát ja...az eléggé lightos...van olyan is ami több mint 1000...ezek állt kamionok(traileresek)...