69150
-
Jaja van Hatalmas Revell hajó,repülő,festékek,ragasztók stb.... -
::::DDDD....jhaj de jók is voltak azok az idők amikor még azok a bazi nagy amcsi bálnák szelték az utakat...!!! -
De nem volt valami nagy választék. Majd ma megyek a Lurdyba mert ott van rendes makett bolt. Majd nézek Suprat hátha ott van -
ott van?????......úh... -
Camponaba a Játék boltba -
Pontosan így vélekedtem én is. Mert volt egy 57 cadillac asszem csak amint megláttam a dobozon azt,hogy "Parts 156" Inkább visszatettem :) -
én még mindíg Supra után keresek,,,,hallod hol vetted a Corvettet?.... -
úgy kell azt...nem lehet rögtön egy 6571235648384 darabos makettet venni...! :D -
Ma csinálok és felteszem. Ja azt elfelejtettem mondani,hogy kezdésnek olyan modellt vettem ami még nem túl bonyolult. tehát gyakorlás kép -
Csak még vennem kell festéket mert az ülések más színűek lesznek, Akkor finomabb ecseteket is vennem kell. Szal nem kapkodok. Ja a festés bonyolultabb részét asszony csinálta:) -
:D...vannak már képek róla? -
Nah szal már az alját tejesen lekentem + a kipuf rendszert a műszerfalat,ajtókárpitot. -
Na hogy állsz a Corvettel? -
Reggelt mindenkinek -
reggelt! -
OK! -
OK! -
[Walaki]D`Lair #358 Képeket holnap rakok, mert nemtom hová rakta apám a USB kártyaolvasót...van egy másik a Minoltához, de az meg nem olvassa a Kodakot...
-
na, akkor holnap felteszem egy két repulom, meg tankom, ha elfér itt a sok autocsoda mellett, ok? :) -
Jó éjt, megyek énis!!! -
na jóccakát mindenkinek! -
:D -
van pillanat ragasztó, ecsetes, tubusos, tűs...
pillanat glue: no comment
ecsetes---: kis üveg pitliben van a glue..és ecsettel kened az anyagot...
tubusos: olyan mint egy krém..csak ragasztó jön belőle...lassan szárad de nagyon szupi..és ezt használom
tűs----: kis tűvel adagolod a cuccot...kis darabokat könnyebb vele ragasztani...
árban,és használhatóságban a tubusos éri meg...de vegyél egy pillanatragasztót is...! -
Hol van mág a nyuszi -
Ragasztot még nem vettem mert nem tudom milyen kell mivel volt vagy 100 féle így gondoltam addig nem veszek amíg meg nem kérdezlek titeket. -
Lesz majd másik....A mikulás már nem "ideális"...lassan nyuszi lesz! :DDD -
na az jó! -
Hol a Mikulásos nick kép DJ? -
HELLO MEGJÖTTEM! -
Hi all Látom azért megy a topic:) Vettem egy modellt 70 Corvette Zr1 -
csak hülyülök...!!! :DDD 
-
Köcsög...??? :))) -
[Walaki]D`Lair #343
-
.............. :DDD
-
[Walaki]D`Lair #341 Mondjuk ez nem nagyon tartozik ide, meg nem is vagyok egy hatalmával visszaélő ember...:DDD -
Nacsak azért!!! :)
-
Képeket mikor kapunk a taligáról? -
[Walaki]D`Lair #338 Minnyá csinálok fényképeket is -
És?
Nem nagyon mozgat! -
[Walaki]D`Lair #336 Uh...na leteszteltem jobb híján a fürdőkádban a hajót....nos a modellragasztót nem az örökkévalóságnak tervezték...több helyen kiszáradt és megrepedezett, így kis mértékben ugyan, de folyt be a víz...:-/