69149
-
Kferro #63180 Kis tálkába teszel csapvizet, majd körülvágod a felragasztani kívánt matricát, amit aztán 20-30 másodperce beleteszel a vízbe, majd ráragasztod a makettre.
-
passat14 #63179 A matrica ívről szeretném felszedni és ráragasztani a makettre. -
Kferro #63178 Szia!
Honnan szeretnéd felszedni? A matricaívről? Esetleg a már makettre rakott matricát szeretnéd felszedni? -
passat14 #63177 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megakadtam a matricázásnál. Egyszerűen nem tudom felszedni őket. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám felszedni a matricákat? Segítségeteket köszönöm előre is.
Üdv.: Ati -
#63176 Végre megújult a Dragon honlapja:
http://www.dragon-models.com/ -
#63175 Igazi szörnyeteg, biztos azért adták ki, mert belekerül a retardált Wot-ba XD.
Veszek egy ilyet az tuti. -
#63174 Ez a nő szép öregem.Kifejezetten szép munka. -
Kferro #63173 Ugyanitt találtam ezt az 1/35-ös Master Box figurát is. Nagyon ügyes munka!
És csak hogy lássátok a különbséget... Ez a készlet dobozán található megfestett figurát ábrázolja (jobb alsó sarok):
-
Kferro #63172 Böngészgetem a Missing Lynx fórumát, s igazi gyöngyszemekre, csodaszépen elkészített makettekre lehet bukkanni:
-
Kferro #63171 Ez bizony valóban az lenne, még a felségjelzés matricáit sem igen kellene megvenni. :)
Az Italeri gyártja a legjobb Mig-29-est, az ICM meg Ural-t. -
#63170 Ural + MIG-29 1:72 -be egész olcsón kivitelezhető diorama
A kép story-ja úgymond.
-
Kferro #63169 Amelyik gépnek van sugárfordítója, az meg tudja csinálni. Lásd pl. Tornado, vagy C-17.
A panelezést én fényes lakk előtt szoktam.
A befolyatást mindenképpen fényes lakk után, mert csak úgy fog szépen befutni az alaposan felhígított festék egyenletesen a panelosztásokba.
A koszolást a végén, mattlakkozás után csináld. -
Kferro #63168 Hát, ha fizetnének, még akkor sem építenék meg Heller makettet. :) -
raptor22 #63167 Kérdés. Panelezést, befolyatást, koszolást repülőnél fényes lakkozás előtt v után kell megcsinálni? -
raptor22 #63166 Én döbbentem néztem hogy tolat a Viggen a pályán:) ezt nem tudtam erről a repcsiről:) -
#63165 Feri találtam neked egy igazi retro makettezőt:
http://www.youtube.com/user/BasicModelling?feature=watch -
#63164 Olyan selejtesnek tűnnek. -
lackoka25 #63163 Ilyenek ezek a lánctalpak! -
lackoka25 #63162 -
#63161 T-90 után én repcsit akarok épiteni. Nekem beindult a fantáziám.
-
Kferro #63160 A minap találtam pár színes képet a Koreai háborúból. Bár tudom, hogy itt kevesen építenek repülőket (sóhaj), de hátha adnak valamelyikőtöknek motivációt, ötletet ezek a képek.
-
#63159 -
#63158 Innen is lehet bányászni:
http://www.ww2incolor.com/soviet-union/ -
#63157 Itt találsz képeket:
KV1-KV2
KV1-KV2
-
Kferro #63156 Viszont vannak szép számmal külföldi webshopok, ahonnan lehet rendelni. Ha pl. Angliából rendelsz, 3-4 munkanapon belül itt van a rendelt termék. -
zsgaby #63155 Najah csak Szeptemberig zárva van a replica, a hobby & modell nél meg még maszkolószalag sincs se alapozóspray :) -
Kferro #63154 Vegyél festéksprayt, ha anyagilag megengedheted magadnak. Viszont az tény, hogy autónak, kamionnak, motornak nem szabad nekiállni ecsettel. -
Kferro #63153 Azt nem tudom, hogy hátrafelé hajlik e, de logikusabb lenne, ha előrefele nyílna. De most hétvégén sikerült megnéznem a híres Fehér Tigris c. filmet, s abban a T-34 toronykibúvója körbeforgatható volt. -
zsgaby #63152 Úgy csinálnék egy autót.. de ecsetel csak repülő eszközökre vállalkozom.. najó meg hajókra -
zsgaby #63151 Csak gratulálni tudok :) Bár lenne airbrush készletem :) -
lackoka25 #63150 illetve gránátot:) -
lackoka25 #63149 Erről a toronyról a World of tank jut eszembe mikor beleküldök egy 8.8 as ránátot :) -
#63148 Elismerésem!
Közbe a figurák miadt nekiálltam a toronynak(durván van benne 5 ragasztás a többi csak patent)
Amúgy a tornyon a kibúvó ajtó az hátrafele nyílik? -
#63147 Köszi Már szedem is lefele. -
Kferro #63146 Csatlakozom az előttem szólókhoz: nagyon szép a maketted!
Épp a napokban olvasgatom újra a Pro Modelleimet, s a 2010/3-as számban megakadt a szemem Sikora Miki T-90-esén. Mivel itthon nincs scannerem, lefotózni meg nem volt kedvem a képet, így inkább a neten néztem utána, hátha találok képeket róla. Találtam. Hátha hasznukat veszed:
-
#63145 A festéken még nem gondolkodtam annyi biztos hogy 3 színű kamu lesz rajta.Szeretném minél jobban lemásolni a képet.Vagy sikerül vagy nem. -
#63144 Íme a környezet vagy valami hasonló.
Nem csináltam még sok diót úgyhogy majd segítséget kérek tőletek. -
lackoka25 #63143 Király jol néz ki már csak a festékválasztás érdekelne meg a környezet! -
raptor22 #63142 Csak annyit h iszonyat szép:) -
#63141 Nagyon szép verseny makett lesz. Le a kalappal!