Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne mtom hol reklámozzam...várj tudom..az oldalamon...meg a fabulis.hu-n...vannak a fabulison haverok...lehet hogy átjönnek egy kis csevelyre!
Aham itt már jártam meg ismertem is csak nem tudtam,hogy igazán melyik a jobb a Revel vagy Tamiya
Itt az sg-n Mert akkor tudnálak még faggatni addig biztos eszembe jut még valami
De jó ötlet volt ez a topic szerintem. Csak reklámozni kell😊
De jó ötlet volt ez a topic szerintem. Csak reklámozni kell😊
azok minõségiek, de vannak még minõségibbek is!
hehe ez a legtutibb minõségben! igaz árban nem de megéri a pénzt!
hehe ez a legtutibb minõségben! igaz árban nem de megéri a pénzt!
ja értem...ez gyártótól függ...pl a gyártók nagy része "gumi" gumit tesz bele a kitbe!-....de láttam már mûanyag gumit is!
nem...dehogy is! ez pont jó,....semmi extra semmi nehézség!
csak türelem,nem kell kapkodni, szép-lassan kell...!
csak türelem,nem kell kapkodni, szép-lassan kell...!
aham. Tehát ésszel kell csinálni na meg ugye türelem
Én erre gondoltam kezdésnek ez 42 db áll
Vagy ez még sok lenne egy kezdõnek?
Én erre gondoltam kezdésnek ez 42 db áll
Vagy ez még sok lenne egy kezdõnek?
háááát...ez mindíg máshogy van...pl...én most 2 napja dobtam ki az ablakon kb.6000Ft-ot...elbasztam a Suprát...olyanokat találtam ki hogy szétkellett szedni és szanaszéttört amiben már nincs semmi élvezet!
Tehát az olyan darabokat amiket már nem tudsz késõbb lefesteni(motor alkatrészek,stb...) azokat érdemes elõbb...mondjuk egy kasznit külön kell lefesteni!
Tehát az olyan darabokat amiket már nem tudsz késõbb lefesteni(motor alkatrészek,stb...) azokat érdemes elõbb...mondjuk egy kasznit külön kell lefesteni!
Ez mondjuk 1:8
Jaguar XK-E
Makett adatai:
Méretarány: 1:8
Nehézségi fok: 5
Épít?elemek száma: 272
Hossza: 556 mm
Autó adatai:
Gyártási éve: 1961 (brit)
Max. sebessége: 245 km/h
Motor: 195 kW
Egy klasszikus sportautó, fantasztikus méretarányban.
MOndjuk azért ennek nem esnék neki azonnal😊
Jaguar XK-E
Makett adatai:
Méretarány: 1:8
Nehézségi fok: 5
Épít?elemek száma: 272
Hossza: 556 mm
Autó adatai:
Gyártási éve: 1961 (brit)
Max. sebessége: 245 km/h
Motor: 195 kW
Egy klasszikus sportautó, fantasztikus méretarányban.
MOndjuk azért ennek nem esnék neki azonnal😊
attól függ mennyit fújsz rá---hallottam olyat hogy egy pár csepp festékkel fújt le egy srác 1/72 (az átlag 20cm) repülõt! persze alapozta még csak azzal!sok makettet kibír egy olyan kis festék!
Ez sûrített levegõvel megy. 1700 ft. egy palack. Ja és ha mondjuk veszek revell 14ml festéket az mennyire elég?
hát annyira nem kell tudás..de nem árt elõször egy próba darabon (mit tom' én egy falapon) fújni...nem kell rögtön a makettenek esni...
Hát talátam 1:18 makettet de az marha drága volt. Az 1:24 aránylag elfogadható. Lehet,hogy benevezek egy ilyen kezdõ festékszoróra,gondolom nem kell nagy tudás fújni.
hát ja...az eléggé lightos...van olyan is ami több mint 1000...ezek állt kamionok(traileresek)...
ja ez ok...csak minden festés után kikell tisztítani a kis pitlit,meg a fúvónak a csövét! Én ezé' vagyok ecset, meg sima Spray...persze van ilyenem is de nem tom hol van mer a fater már régen vette! És asszem nincs is hozzá kondenzátor!
1 szint: extra lámer lúzer szar
2 szint: lámer lúzer szar
3 szint: közepesen nehéz
4 szint: tapasztalat szükségeltetik
5 szint: ha béna vagy(és ez nem célzás,hanem általában) akkor beszarsz olyan nehéz!
Ja kocsiban 1/24-es vagyok!
2 szint: lámer lúzer szar
3 szint: közepesen nehéz
4 szint: tapasztalat szükségeltetik
5 szint: ha béna vagy(és ez nem célzás,hanem általában) akkor beszarsz olyan nehéz!
Ja kocsiban 1/24-es vagyok!
Te az 1:24 méretet gyûjtõd? Ja meg találtam makettet és az volt odaírva,hogy nehézségi szint 3 az mennyire nehéz
Tudom láma vagyok😊
Tudom láma vagyok😊
Nah szal jártam a jatek-makett.hu-n és elég jó cumokat láttam mint pl kezdõknem sûrített levegõs festékszoró stb.. És szerintem elfogadható áron
Ebben a topikban csak a mûanyag autómakettek jöhetnek szóba (na jó a fémautósokat is szívesen látom, de ez itt nem a Bburago, és a Maisto helye)