Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor megnyugodtam😊 Az tény,hogy nagyon lassan halad még eléri a kész állapotot. De nem kapkodok😊
Mert vettem szóró pisztolyt le is fújtam a gépet de egy kicsit átût. Létezik olyan,hogy 2x kell átfújni?
Aki netán valahol lát Tamiya Toyota Suprát az foglaltassa le,vagy vegye meg...és ha megvan akkor szóljon,vagy elmegyek és megveszem,vagy aki megszerezte tõle átveszem,persze amennyibe kerül...vagy ha nem lehet lefoglalni akkor szóljon hogy hol és mennyiért látta!!?? OK!? Köszi!!!
ARGHHH de várom már, hogy megjöjjön a Hasegawa-s Lancia Delta-m. Egy ilyen elõjegyzéssel mennyi idõbe telik, amíg megjön?
a lurdyban? Jesz....nincs is messze tõlünk...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
igaz nekem itt van tõlem 10 percre gyalog a Fabulis! az a qrva nagy makett bolt...!!! Tehát ha valami probléma van akkor megxek oda...vagy van a SAS a sas utcában a V kerben...ott is rohadt nagy a választék!
:::😄DDD....jhaj de jók is voltak azok az idõk amikor még azok a bazi nagy amcsi bálnák szelték az utakat...!!!
De nem volt valami nagy választék. Majd ma megyek a Lurdyba mert ott van rendes makett bolt. Majd nézek Suprat hátha ott van
Pontosan így vélekedtem én is. Mert volt egy 57 cadillac asszem csak amint megláttam a dobozon azt,hogy "Parts 156" Inkább visszatettem 😊
Ma csinálok és felteszem. Ja azt elfelejtettem mondani,hogy kezdésnek olyan modellt vettem ami még nem túl bonyolult. tehát gyakorlás kép
Csak még vennem kell festéket mert az ülések más színûek lesznek, Akkor finomabb ecseteket is vennem kell. Szal nem kapkodok. Ja a festés bonyolultabb részét asszony csinálta😊
Képeket holnap rakok, mert nemtom hová rakta apám a USB kártyaolvasót...van egy másik a Minoltához, de az meg nem olvassa a Kodakot...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
na, akkor holnap felteszem egy két repulom, meg tankom, ha elfér itt a sok autocsoda mellett, ok? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
van pillanat ragasztó, ecsetes, tubusos, tûs...
pillanat glue: no comment
ecsetes---: kis üveg pitliben van a glue..és ecsettel kened az anyagot...
tubusos: olyan mint egy krém..csak ragasztó jön belõle...lassan szárad de nagyon szupi..és ezt használom
tûs----: kis tûvel adagolod a cuccot...kis darabokat könnyebb vele ragasztani...
árban,és használhatóságban a tubusos éri meg...de vegyél egy pillanatragasztót is...!
pillanat glue: no comment
ecsetes---: kis üveg pitliben van a glue..és ecsettel kened az anyagot...
tubusos: olyan mint egy krém..csak ragasztó jön belõle...lassan szárad de nagyon szupi..és ezt használom
tûs----: kis tûvel adagolod a cuccot...kis darabokat könnyebb vele ragasztani...
árban,és használhatóságban a tubusos éri meg...de vegyél egy pillanatragasztót is...!
Ragasztot még nem vettem mert nem tudom milyen kell mivel volt vagy 100 féle így gondoltam addig nem veszek amíg meg nem kérdezlek titeket.