Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ez az 1400 yenes modell az az amit a #564 raktam be. A fabulisnál meg 3410 Ft. Mondjuk ez nem annyira húzos de biztos vannak olyan modellek amivel nagyon meghúzzák az embert
Ja,meghúzzák,mert ezeken már rajta van az áfa,adó,vám,nyalás,szopás,kávéfõzés,porszívózás,meg minden! 😄DD
na
itt aztán van autó makett rendesen! igaz éppen épülõ és kész állapotban de nagyon jó kis oldal!
itt aztán van autó makett rendesen! igaz éppen épülõ és kész állapotban de nagyon jó kis oldal!
Jó de ezzel azt akartam mondani,hogy itthon mennyire meghúznak lével. Jó tudom a szállítás,vám stb.. még rájön
Arról nem is beszélve, hogy az se biztos, hogy szállítanak Magyarországra.
Inkább várd meg EU csatlakozást, és Németországból lesz majd érdemes rendelni, ott tuti nagyobb a választék.
Inkább várd meg EU csatlakozást, és Németországból lesz majd érdemes rendelni, ott tuti nagyobb a választék.
Hallod tudod,hogy mennyire jön ki egy 1400 yenes Tamiya amiket nézegettünk.
1,400.00 JPY
Japan Yen = 2,719.69 HUF
Hungary Forint
1 JPY = 1.94264 HUF 1 HUF = 0.514765 JPY
1,400.00 JPY
Japan Yen = 2,719.69 HUF
Hungary Forint
1 JPY = 1.94264 HUF 1 HUF = 0.514765 JPY
Mer beleestem abba a hibába amibe elégsûrûn...a jó ötletek mindíg akkor jönnek amikor már csutkóra fenn figyel a kocsin a megszáradt darab! 😄
Na pl ez akciós, és a szívem egyik csücske a Supra mellett...még egy hely a kettõbõl kiadó...a harmadik a nemlévõ barátnõm helye!😄
na itt a car:
na itt a car:
Még jó hogy...kitudja mitörténik majd...most is a Suprán gondolkozom hogy hogy nézzen ki mi legyen az építés menete,stb...!!!
Mindegy csak ne WRC,DTM Az igaszság az,hogy amit Svejk is leírt,hogy utcai autóra vágyom nem pedig agyon spoilerezetre.Kivéve: Supra 😊
Elõjegyezni meg nem fogok.Mert a bánat se tudja,hogy mikor lesz. Ezért mmondtam azt,hogy kár elõre kitenni azt hogy elõjegyezhetõ. Én csak akkor tenném ha már fixre tudnám azt,hogy a kamion jön és rajta lesz pl.:1000 db Supra
LoL De nincs más vazz. A Fabulis oldalán a kocsi modellek 95% csak elõjegyezhetõ. Na meg vannak DTM kocsik de az nekem nem kell
Mi most nézegettük a külföldi oldalakat és ott tele van utca kocsikkal,sõt pl.:régi crx stb... is van csak hát itthon bas.ák forgalmazni sajnos
Én ezt fogom majd valszeg megvenni, ha a végre visszajeleznek a Lancia Deltamról, és hajlandóak végre megmondani, hogy mennyi idõ beszerezni.
Nézegettem egy régi Tamiya katalógust kb 93-94-est. Abban még csomó utcai autó volt. A mai kinálat szinte kizárólag a sportkocsikra korlátozódik 😞(( Olyan jó lenne egy tök átlagos autót összerakni, nem pedig a spoilerek bõségében keveredni... 😞(
tod van egy szám amikor bemegy a dizsibe! Abból csináltam egy irdatlan 15 perces remixet ami szétszedné a mélynyomódat! 😄
, és mélynyomós kocsija az nem ilyet rak össze!