Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg tudom!...a revell jókat gyártott régen is és most is...jó vannak hibájik, de európa egyik leghíresebb cége!
és minõség-ár viszonylatban igen jó!
és minõség-ár viszonylatban igen jó!
MIvel még (egyenlõre) még nem volt revellel dolgom így nem tudom megcáfolni se megeerõsíteni amit írtál róla
papírmakett??? olyan is van???
egyébként nem tudok...írdbe a google-be hogy papírmakett!
revellt----pedig azok jók!
egyébként nem tudok...írdbe a google-be hogy papírmakett!
revellt----pedig azok jók!
papirmakettekhez nem tud valaki linket esetleg?
amugy legutobb egy revell repcsit raktam ossze, es valahogy nm passzolnak az alkatreszek, tobb revell cuccot se szerzek az tuti😞
amugy legutobb egy revell repcsit raktam ossze, es valahogy nm passzolnak az alkatreszek, tobb revell cuccot se szerzek az tuti😞
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
faszom! mer ha holnap mentél volna megkértelek volna hogy nézd meg nekem jötte már azóta oda supra!! na de mind1!!!
nem! nekem nem jön be annyira!
na itt a króm ezüstöt keresd!!!
na itt a króm ezüstöt keresd!!!
ja van olyan!
van sima ezüst, van egy kicsit selymesebb
és asszem van full króm de nem biztos hogy tuti full króm!!!
de megnézem egy perc!!!
van sima ezüst, van egy kicsit selymesebb
és asszem van full króm de nem biztos hogy tuti full króm!!!
de megnézem egy perc!!!
Létezik olyan,hogy króm színû festék? Mintha tegnap láttam volna csak elfelejtettem meg kérdezni
ha nem fényes a festék akkor mindenképpen!!
fényes lakkot vegyél!!! úgy többet nem tudok mondani!
de ez tõled függ hony mennyire tartod fényesnek...ha nem eléggé fényes akkor lakkot neki...ha meg nem akkor meg nem kell!!! 😄
fényes lakkot vegyél!!! úgy többet nem tudok mondani!
de ez tõled függ hony mennyire tartod fényesnek...ha nem eléggé fényes akkor lakkot neki...ha meg nem akkor meg nem kell!!! 😄
Ja egy kérdés: Ha kész a gép akkor lekell lakkozni vagy nem afontos? Ha igen akkor milyen lakkot ajánlasz
ezek jó kis kocsik!
pláne a:
'65' Pontiac GTO
a Szmúki Bandit kocsi
'66' Ford mustang
'57' Chrysler 300C Custom
pláne a:
'65' Pontiac GTO
a Szmúki Bandit kocsi
'66' Ford mustang
'57' Chrysler 300C Custom
Így fog az enyém kinézni (legalább is valamennyire 😄)
A többit meg a legtöbb helyen lehet kapni (Láttam õket)

És még sok más típus
A többit meg a legtöbb helyen lehet kapni (Láttam õket)

És még sok más típus
a fekete nem rossz, csak a szeszcsempészek hiányoznak.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nem tünt el, engem T.J.Hokker-re emlékeztet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ja, mi ez? 😊))
vajon mibõl gondoltad...én csak a kocsik miatt szeretem azt a filmet,,,....igaz sok másért nem lehet!!!