Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te meg csinálod a Skylinet?
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

En is tervezem már a Skylinet. 3-at csinálik majd. R32 ,R33 R34-et mind tuningos lesz.
Az s2000-et meg Veilside-osra akarom. Olyan mint a 2F2F-ban volt. Nme lesz egyszeru

Mivel én kezdõ vagyok így én se merültem bele nagyon a "tuningolásba,kaszni festésbe" és így sikerült össze raknom

Mindegyiket ossze kell rakni.Kell a ragasztó, festék meg vágóeszkoz.általában a kaszni színe olyan mint a dobozfedelen, de nem mindig.Az auto alja általában fekete, a belseje meg valtozó. Ha vissza nézel ebben a forumban egy pár oldalt talász kepet olyan autóról (Fefe Suprája) ami nincs lefesteve csak osszerakva. Kezdoként úgy is lehet kezdeni.Egyébként nem bonyolúlt osszerakni, meg van részletes osszerakási útmutató is.A rendelés ugy zajlik hogy megírod mit rendelsz, elkuldod az eloleget (50%) nekem és útana kb. 1-2 héten belul megkapod a makettot.Ha Bp.-i vagy akkor nincs postaktg., ha vidéken laksz akkor 480Ft a postaktg.Ha kell akkor tudok ragasztót, meg festéket meg mindent.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kek EVO VI-os nagyon megtetszett! Lehet hulye kerdes, de ezek kesz makettek vagy ossze kell oket szerelni? Ha az utobbi mennyire nehez egy teljesen kezdonek es miket kell hozza kulon venni (ragaszto, festek, stb.)?
Eleg ketbalkezes vagyok, es idom/turelmem se nagyon lenne egy komolyabb osszeszerelesre, szoval jobban orulnek, ha egyben lenne 😊)
A shopbol valo rendeles meneterol tudnal irni? A lapon nem lattam infot, bar lehet nem neztem eleg alaposan.
Hát igen, nem akarom magam fényezni de de azok az autók (tuning) amiket tudok szerezni azok itthon bizony nem kaphatóak. Legalábbis én még sosem láttam. A régebbi Tamiyák néha feltunnek olcsóért de az újak már elég drágák, lsd. Ferrari 360 (én 9000-ért adnám.)
Hogy állsz fefe?
Hát igen a régi Tamiyák olcsóbbak itthon. (Már ha lehet kapni!!) De az újaknal már nem olyan nagy az eltérés, sót valamelyik olcsóbb mint itthon.Az a kulonbség hogy én szinte bármikor tudom ezeket hozni.
A másik meg hogy Fujimit nem nagyon lehet itthon kapni. Amit láttam az egy-két merci tobb mint 10e-ért. Nálam az kb. 8e lenne. Szóval rajtad áll a vásár.

Egy 231 Lovas RX-8 ast kicsit megcincáltam múlt hétvégén 😉 Jó volt! 😊
és ez
érdekelne mondjuk, de kicsit drágának találom.
A 6700-es Suprát 5200ért vettem pl és a drágábbaknál az árkülönbség fedezné a festék árát.
A Fujimirõl meg nem hallottam jót (bár ha szar lenne, akkor nem élne meg a márka)
Van sok makettauto. Fujimi, Aoshima, Italeri, Revell, és egy csomó mugyanta.Csak itthon jobban megy a repulo meg a harcjármu.Ha megnézel egy kiállítást jó ha 10 autó van meg 200 repulo és harcjármu. Murcielago nekem is kellene. Az elég új autó. Lehet hogy majd kiadják.Lehet kapni 1/24 es félig diecast verziót a Maistótól.Ossze kell azt is rakni de csak egy pár alakatrészbol.Es persze van mit rajta feljavítani.
Marcell!Nézz el hozzám www.gportal.hu/portal/geronimo En tudok neked mindegyiket szerezni.Nezz be a Shop-ba.
Mit nem adnék egy Lamborghini Murcielago makettért pl.. meg egy csomó van ami jó lenne ha lenne, de nem találok...
Most találtam rá erre a fórumra, és láttam pár szépséget,gratulálok szép munkák! De akkor megmutatom az enyémet is. Ez egy 1963-as Lotus "climax" és a Tamiya készíti:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

. mindig mondom otthon hogy legalább majd jobban alszunk toleGeronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo