Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
geronimo tud neked szerezni amit akarsz!

ranGer2
Nem ezt hivják MODELL-nek?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Olyanokat láttam hogy... kész az alap meg a kasztni külön és akkor csak annyit kell csinálni hogy a kasznit rányomom az alapra! nagyon LOL! de nekem igazi makett kell amirõl tudom hogy minden kis részét én raktam össze ill. festettem.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

kbx
Na ilyet is ritkán látni! Motoros makett

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

ranGer2
utcai! de örülök hogyha normális AUTÓ makettet kapok... tod Debrecenben nem sok a szaküzlet.. számszerint 2 abból is csak az egyik a normális... de meg is látszik a makettet árain..

DJ Skyline
pff...mit akarsz???utaci,pálya,rally?

ranGer2
Nah hogy ne offoljuk ennyire szét a topicot lenne egy kérdésem! szeretnék most egy kicsit jobban elmélyüni az autómakettezésben. Csak az a gond hogy fogalmam sincs hogy milyet,hol,menniyért vegyek!

ranGer2
aha! jah! poén!..

DJ Skyline
Narancs,Tetves,és Dugó...Retek egér...!

DJ Skyline
jó!tudtátok hogy ranGer2 apja traktoros,anyja meg Kamaz sofõr!😄DDD
most ha így jobb!

ranGer2
ejj de buta fatrakktor! kóbászt sört ide geciasszeg!

ranGer2
Lol!

ranGer2
áááááá

DJ Skyline
jó de nem is azt mondtam hogy ranGer2 egy traktoros fia...!😄DD

ranGer2
Érzékelem de nem vagyok az...

DJ Skyline
tök mind1...most itt nem az a lényeg mer írhattam volna WCpapír feltekerõ segédmunkás fiát is...vagy papír be és kihajtogató...vagy amit akarsz...csak hogy érzékeld mi a "stájsz"!

ranGer2
traktoros kocsmatöltelék? húúúú! egy kicsit melléfogtál...

ranGer2
ok!

DJ Skyline
így mindjárt más..!😄DD
már is nem az jön le az emberben hogy ez 1 traktoros kocsma töltelék fia...😄DDD

DJ Skyline
kösz a vége nekem jól esett...nem a smiliekon van a hangsúly...azzal is meglehet valakit sérteni hogy írsz valami otrombát,de azért a végén ott van 1 mittom én 1 ilyen:mer attól hogy van 1 smilie az nem jelent semmit...attól még a hozzászólás lehet totál tahó vagy akármi...vágod...szal ezzel csak annyit akarok mondani hogy figyelj az ilyesmikre...kultúra,és témához kapcsolódó...ennyi...nem az hogy basszáj,meg off erdõk!

ranGer2
jajj hogy a manó rugja meg de csúnyácska lett ez a supra... így gondoltad?

DJ Skyline
és finomabban nem lehet???bocs de ez így nem szép...és elmondod hogy mi a baj...nem az hogy wazze de szar...hogy tudtad ezt így elkúrni???

ranGer2
ja aha! értem akkor smiley -k nem eléggé kifejezõek... hmm mert biztos halálosan komolyan gondoltam hogy a seggembõl való az a makett.. jah geronimo leszarlak hogy mit gondolsz! skyline-t már nem mert õt ugy ahogy ismerem és yo ember...

ranGer2
Úgy értem abban az állapotában megérdemelte az erõs kritikát...

DJ Skyline
de nem az a baj hogy írsz...csak annyi hogy ne úgy mint 1 tahó...hanem mint 1 normális,értelmes ember...megfontolva a szavait...meg az sem baj hogy harcjármûvekrõl teszel be cuccokat,de azt is mértékkel...mivel ez a topik nem errõl szól...hanem az autókról...én nem azt mondom hogy ne írj ide...csak annyit kérek hogy témával,és kultúráltabban...!ennyi...

ranGer2
jajj aha! jóvan nem irok semmit mert még megint én leszek a hibás...

DJ Skyline
miaz hogy megérdemelte...az nem megérdemlés...1 gyerek megérdemelhet 1 pofont,vagy 1 meglepit...de 1 makett???de látom még mindíg nem olvastad el az elejét a #2610-esnek!

ranGer2
Mert az meg érdemelte! de már mondtam hogy bocs..

DJ Skyline
olvasd el még1x a #2610-es hozzászólásomban az elsõ 5 szót és a felkiátó jelet is!arról nem tehetek hogy ez a véleménye!mér és te mit csináltál wazz??betettem a suprámról a képet,és mint valami paraszt idézem:"PFUJ BAZMEG! hogy lehet ilyen igénytelenül elbaszni valamit? (már bocs)! "leoltod a makettemet...

ranGer2
jólvan... én még sivatagi diorámát nem készitettem! de ha ilyen vagy akkor zavarj el mindenkit a fórumból és pöffeszkedj hogy te milyen okos vagy!

geronimo77
Akkor meg mit jössz itt más cuccaival?!?!?!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
Szerinetm ha nem tudsz autós témában hozzászólni ÉRTELMESET akkor nyiss magadnak egy harcjármûveset!

ranGer2
És nem én orditok le mást hogy milyen hülye! meg hogy ilyen szar tanácsot ne adjon! stb stb.. EZEK NEM AZ ÉN MAKKETEIM! de nem is fogom szerintem felrakni...

geronimo77
Szerined a homokozós homoknak mekkora az 1/35-ös változata???Na azt haszáld és mindjár jobb lesz. Az igazi járgányokra sem 35szörös homokszemcsék ragadnak.

ranGer2
Próbáltam de nem hagytad! vissza kéne olvasni! mielõtt sértegetsz!

ranGer2
ha ha ha! tegnap beszélgettünk kbx el! aztán idejön EZ! és lesuttyóz ugyhogy vissza se olvas stb... és en azt mondtam hogy vékony réttegel kell leszórni! nem homokozót kell csinálni a diorámából!

geronimo77
Te kezdted a 2552-el. Bár tudom hogy a normális válaszadás egy minimális intelligenciát igényel de gondoltam azért ezzel a kihívással azért meg tudsz birkózni.
Aztán meg jössz itt a ratyi cuccaiddal és osztod az észt az embereknek ahelyet hogy valami értelmes, használható tanácsot mondanál.

DJ Skyline
ajánlom figyelmedbe a topik címét!innentõl no comment...ja és õ elõbb volt itt mint te!😄DDDD

geronimo77
Lehet használni a homokot is de nem úgy ahogy te mondtad. Például alaphoz jó

ranGer2
Nagypofáju senkik? na ne mond már fasznyak! én nem szóltam hozzád! te jöttél ide és kezdted a hülyeséged! ÉS AZ A LÉNYEG még 1x leirom hogy nézegesd jobban a képeket éééés meglátod a kavicsokat meg a többit!

ranGer2
De nem az a lényeg!! azt akarnám nekik elmondani hogy nyugodtan lehet természetes anyagokat is használni egy makett elkészitésénél...

DJ Skyline
LOÁL!gero bepipult!

geronimo77
Öcsisajt, ha a hányásom meg a sz*rom összekevernénk az is szebb lenne mint ez
Mindamellett hogy békés természetû vagyok és káromkodni se szoktam de az ilyen nagypofájú senkik kihoznak a sodromból!

ranGer2
valami olyasmi

DJ Skyline
õ ranGer2!😄D

ranGer2
húú biztos a kis szikladarabokat is festékbõl csinálta és azok nem kavicsok... nah meg érdemes lenne megvizsgálni a tankroncs alját!

DJ Skyline
mi a rák az az alsó képen???1 Sherman mûszaki mentõ?

geronimo77
Ki ez a majompofa??!!

DJ Skyline
én púdert kevertem össze barna festékkel és azt felkentem a tankokra...és tök tutkó lett...nem esik le,és eléggé visszaadja a rászáradt(!nem frissen felment)sarat!tehát kellõen matt!

ranGer2

nyeheheee!